Sveriges skuld

Bankägda och som om det inte räckte, skattefinansierade media arbetar panikartat på att få den känsliga, mindre tänkande svensken på sin sida. Det gäller att jobba snabbt då vindarna vänder och fler vaknar, trots den massiva propagandan. Den planerade ökningen av massinvandringen med minst 500 000 nya bidrags- och bostadssökare de kommande 4 åren börjar så sakta ifrågasättas av självaste ”humanitära” Svensson.

Varför diskuterar vi så sällan ORSAKERNA till flyktingströmmarna? Så länge de ansvariga för svensk vapenförsäljning till bl.a. krigförande diktaturer blir rika på försäljningen med vårt tysta medgivande så borde det vara självklart att vi tar vårt ansvar och betalar tillbaka vår skuld – hur den nu någonsin kan betalas tillbaka?! Så länge vi röstar fram krigshetsarpolitiker och köper krigshetsarmedia i alla fall.

Så länge Sverige samarbetar med Nato och anfaller/förstör fungerande länder långt härifrån så borde det vara självklart att vi tar vårt ansvar och betalar tillbaka vår skuld – hur den nu någonsin kan betalas tillbaka?! Så länge vi röstar och köper krigshets i all fall. Vad tycker du?

För att kunna genomföra de omänskliga övergreppen förvrider Bonniermedia skallen på Svensson och får fortfarande större delen av folket att tro att vi är en humanitär stormakt, fast vi – världens största vapenförsäljare/capita – egentligen är en humanitär katastrof!

Jag begriper inte hur alla som sett våldet och övergreppen frodas på våra för inte länge sedan fredliga gator kan tycka att det Sverige håller på med är humant? Vad är det för humant med att starta krig, döda, lemlästa, rasera samhällen långt härifrån för att sedan locka därav orsakade flyktingströmmarna över livsfarliga vatten till bidragsparadiset Sverige? Inte bidragsparadis för våra äldre, barn och unga, men för utvalda flyktingar.

Male-EU-invasion

Flertalet som tvingas leva sina liv i miserabla flyktingläger rapporteras det förhållandevis sällan om. Däremot matas vi med bilder på dem som lyckats ta sig över hav och gränser på väg hit. Vi ska vilja få hit dem, men inte vilja hjälpa dem återuppbygga de bl.a. av Sverige raserade samhällena, det verkar vara själva poängen.

Vi får t.ex. aldrig se bilder på de av svenska vapen dödade, lemlästade och föräldralösa barnen efter 7-klöverns samtycke till krig mot Libyen tillsammans med Nato. Däremot matas vi just nu med bilder på en treårig pojke som blivit offer för vår politik, som innebär att hans enda chans blivit att följa sina föräldrar på flykt över livsfarliga vatten. Skäms Sverige!

1441286343

Jag önskar att han levde med sina föräldrar i sitt vackra och varma hemland istället för att fly undan av Sveriges samarbetspartners skapade krig till kalla och förvirrade Sverige!

Det är ju så tragiskt och så bottenlöst sjukt! Hur kan en människa med fungerande hjärna och hjärta vilja spela med i det grymma spelet? Ändå spelar de flesta med, jag begriper det inte!? Det är anledningen till att jag skriver, läser i alternativmedia och även i propagandamedia ibland, men jag begriper ändå inte dessa människor som kallar sig humanister!? I mina ögon är de hjärncellsbefriade och inte minst hjärtlösa krigshetsare som nu arbetar för att skapa krig även i Sverige. De håller på att lyckas dessutom!

Förbjud Sverige att delta i krig mot andra länder och stoppa all svensk vapenleverans! Vad har det med humanism att göra, begreppet som våra politiker spyr ut varenda dag!?

Hjälp istället de länder som ber om hjälp att bygga fredliga och civiliserade samhällen. De som inte ber om hjälp vill väl inte ha hjälp!? Vår demokrati ska för allt i världen inte exporteras, den är ju genomfalsk!

Svensson verkar själv vara i behov av hjälp omgående!

Featured Image -- 13086

Det här inlägget postades i Krigs o Rättsbusiness. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Sveriges skuld

 1. Sofia skriver:

  Publiken skrattar hos Peterson Institute när Anders Borg sa att USA krigar och Sverige får flyktingarna:

  Flera sidor Anders Borg vid sökning hos
  http://www.piie.com

  Gilla

 2. Benny skriver:

  Jodå, nu ska vi tvångsanslutas till Nato för att USA behöver nya soldater till alla sina krig. I USA är det svårt att rekrytera nya som vill åka på livsfarliga uppdrag i fjärran länder därför måste Nato hela tiden utvidgas…gärna med godtrogna svenskar som offrar sig för NWO:s agenda. Och Sveriges numera NWO-anhängare till politiker ser till att det blir så med propaganda och diktatoriskt beteende.

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Fick just det här mailet från Svenska Kyrkan – ur Stiftsnytt:

   ”Hur kan vi hjälpa de som flyr för sitt liv?
   Flyktingkatastrofen har pågått länge, och kommer av allt att döma att fortsätta länge än – men den senaste veckan tog den över den offentliga diskussionen fullständigt. Människor längtar efter att få hjälpa till. Vad gör kyrkan? Vad kan vi göra?”

   Förslagsvis kan kyrkan hjälpa genom att se till så deras egna politiker slutar strö bomber över flyktingarnas länder!!! Hallå där – hur svårt kan det vara? Kyrkan verkar ju lika korrumperad som politikerna som fortsatt styr den, mörkar, vinklar, vrider och vänder för att församlingarna inte ska förstå att vi egentligen är i alla fall delvis skyldiga till flyktingkatastrofen.

   Kyrkan vet precis som politikerna att flyktingkatastrofen ” kommer av allt att döma att fortsätta länge än”. Hur vet de det? Är de med om att planera det?

   Det du säger Benny låter ju mycket troligt med tanke på hur ologiskt, ja direkt galet våra överordnade beter sig!

   Gillad av 1 person

 3. Ping: Folkvandring till Sverige‏ | corneliadahlberg

 4. Ping: Lämmeltåg av… | corneliadahlberg

 5. Ping: Bli officiell krigförare | corneliadahlberg

 6. Ping: Terapi till salu | corneliadahlberg

 7. Ping: Libyens historia | corneliadahlberg

 8. Ping: En gång skall vi ställa landsförrädarna inför folkets dom | corneliadahlberg

 9. Ping: corneliadahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.