Utplåning

Varför tänker jag på den där avdelningen nu igen? Så länge sedan jag jobbade där och ändå liksom måste jag skriva om den idag igen. Avdelningen var låst och rätt som det var kunde en karaff med saft flyga genom fikarummet. Det gällde att ducka. Sedan försökte personalen på pedagogiskt vis sopa upp skärvorna tillsammans med patienten. En del blev inlåsta i madrasserad cell.

Det var fruktansvärt trakiskt, livet de tvingades leva på Beckomberga Mentalsjukhus. Idag är avdelningen öppen.

tanter i Gefle

Tack Olle för ditt mail med bilden! Här Olle Ljungbecks ord:

Servilitet intill utplåning!

”När jag i dag (11/9) slog upp Gefle dagblad och kom fram till sidan 5 häpnade jag över den servilitet  (fjäskande och krypande) Gävles kommunalråd visade när de besökte Gävles moskè (bild) och pratade med företrädare för moskèn. Samtliga tre kvinnliga kommunalråd hade  iklätt sig schalar! Det är inte nog med att de utan minsta kritik svalde allt de blev korvstoppade med. Deras naiva inställning och klädval vittnar om något, att de inte är vuxna uppgiften att värna att barnen i den muslimska friskolan inte hjärntvättas utan behandlas som barn i kommunala förskolor. För var dag som går inser man att dagens politiker inte är vuxna sin uppgift. Skam åt en sådan undfallenhet.”

Ändå anses det ”modigt” att granska moskén i vårt fega lilla land. Som om det inte var självklart! Fast jag är förstås glad att fler vågar öppna munnen i DDR, trots bombhot.

Skillnaden mellan Sverige och DDR är att Sverige helt frivilligt har valt att utsätta sin befolkning för skräcken som nu sprider sig som en löpeld. Befolkningen som visst fortfarande tror att vår bräckliga fred och jämlikhet på något oförklarligt vis är osårbar.

Utplåning, förintelse, experiment – om du inte redan läst Kristoffer Hells förklaring med Kalergiplanen så finns den här – längre ned i dagens inlägg ur Blueshift:

DEN DRUNKNADE 3-ÅRINGENS PAPPA – MÄNNISKOSMUGGLAREN SOM ORSAKADE KATASTROFEN

Vittnen: han framförde det överlastade fartyget med alldeles för hög hastighet…

http://blueshift.nu/den-drunknade-3-aringens-pappa-manniskosmugglare-orsak-till-olycka/

Detta inlägg publicerades i Raseringspolitik. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Utplåning

  1. Sofia skriver:

    … och bakom alltihopa är Världshärskarna.
    Missa inte dokumentären ”The Forecaster”! Endast 3 dagar kvar!
    Här visas hur toppen på maktpyramiden gör precis vad de vill – inga lagar gäller för dem!
    http://www.svt.se/dox/se-program/dox-the-forecaster-avsnitt-1

    Gilla

  2. Nej. Jag tror det handlar om frihandeln och det militär-industriella komplexet. De som påstår annat är sannolikt medvetna eller omedvetna förvillare.

    Mer om saken: Den drunknade 3-åringen en del av Kalergiplanen eller frihandeln?

    …men det är klart att mental förvirring är en klar möjlighet. Inavel i de ledande skikten är snarare regel än undantag…

    Gilla

    • corneliadahlberg skriver:

      Tack för mycket läsvärd länk Martin!

      Jag tror som du att orsakerna till vår samhällskollaps är flera. Att våra politiker i rask takt banar väg för krig överallt genom att först skapa krig i utvalda fjärran länder och sedan uppmuntrar till invasion hit, har nog flera förklaringar.
      Jag kan inte bedöma vilken som är ”rätt”
      lägger därför ut länkar till flera
      medan jag själv funderar 😉

      Gilla

      • Korruption skulle kunna förklara både startandet av krig, där krigsindustrin mutar politiker, men det skulle även kunna förklara varför icke-flyktingar ges flyktingstatus i Sverige. Det är en enkel förklaring, men ibland kan den enklaste förklaringen också vara den riktiga.

        Hmm… Ska man tänka innan man talar? Ska man fundera innan man lägger ut? Jo, jag anser det. Folk vill nämligen inte enbart läsa nyheter, fakta eller andra bloggar. De vill givetvis veta hur du tänker om saken för då blir din blogg givetvis både intressant och relevant. 😉

        Gilla

  3. Sofia skriver:

    Globalisterna jobbar oavbrutet med att ta ifrån oss vårt land:
    http://www.uvell.se/2015/09/12/socialisering-28327960

    Gilla

    • corneliadahlberg skriver:

      Hoppas många klickar på din länk Sofia! Psykopaterna fortsätter härja så länge folk ger dem sin röst – Wake Up 🙂

      För att råda bot på bostadsbristen för pågående invasion – se ur länken: ”Boverket föreslår att alla privata företag ska tvingas att tillhöra en enda centralstyrd kommunal kö och lämna alla objekt dit.”

      Gissar att de inte avser bostäder till våra ungdomar utan till blivande krigarna.

      Gilla

    • Uvell. Neokonservativ…

      Neokonservatism och de ledande skikten i kommunismen är i slutändan aningen lika filurer. Båda vill skapa monopolisering av all egendom, där de själva har kontrollen över dessa monopol samt kan undergräva demokratin genom frihandel.

      Vad betyder Frihandel? – En enkel utbildning om begreppet

      Skillnaden mellan den Neo-konservative och den ledande kommunisten är att den förste inte ens försöker ge ett intryck av rättvisa eller jämlikhetssträvande åt folket, medan den ledande kommunisten däremot kan inte överleva utan att ständigt ge ett sken av rättvisa och jämlikhet inför det folk som satt denna till makten efter folkets revolution.

      Men dessa ledande kommunister kommer givetvis alltid veta att de är mer jämlika än andra när de skördar frukterna av sin revolution med fet kubansk cigarr, limousin etc. även om de på något vis ändå förtjänat det för enligt Paul Craig Roberts utgör de neokonservativa i USA ett reellt hot mot världen:

      Kan Carl Bildt och Fredrik Reinfeldt rädda världsfreden med hjälp av Doktor Paul Craig Roberts?

      …och den som kan avsluta neokonservatismen, det största hotet mot framtidens generationer, förtjänar ändå en stor fet cigarr, anser jag. 😉

      Gilla

  4. Pingback: Se | corneliadahlberg

  5. Pingback: Trojansk häst | corneliadahlberg

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.