Trojansk häst

Av Olle Ljungbeck

Det fortgående politiska förfallet och infantiliteten hos politiker och media bara accelererar.

Jag har sagt det tidigare men jag säger det igen. Sverige har aldrig haft en så handlingsförlamad minister som Morgan Johansson. När t o m Tyskland stänger sina gränser, så meddelar denna politiska nolla att det inte är hans uppgift att stänga gränserna utan – polisens! Fegheten och initiativlösheten är total. Finns det en mer självklar uppgift just för regeringen?

En individs intellektuella och bildningsmässiga status kan lätt avläsas genom dennes förhållande till vidskepelse som religioner mm.

Jag redovisade nyligen en bild på hur tre av de kvinnliga kommunalråden i Gävle hade draperat sig i schalar när de skulle samtala med islamisterna i moskèn i Gävle.

Politikernas och mediernas förhållningssätt gentemot islam får närmast betraktas som infantilt och underkastelse. Gävlepolitikerna svalde allt som de blev ilurade av fundamentalisterna i moskèn när de besökte denna. När Gävle Dagblad några veckor senare avslöjar att den ledande imamen och därtill ”läraren” i den muslimska förskolan närmast måste betraktas som anhängare till IS, förklarar de att de måste nog ha ett nytt samtal! Är det någon som tror  att dessa omogna och naiva politiker nästa gång skall se klart. Inte. De kommer att bli lika manipulerade som de blev första gången. Det brottsliga är emellertid att de låter moskèn och en jihadist ha ansvaret för förskolan. Om inte barnombudsmannen också tillhörde samma infantila gäng skulle man ju snarast se till att förskolebarnen överförs till en kommunal skola och moskèn på inga villkor får syssla med ungdom.

Man måste trots allt ge Gävle Dagblad ett erkännande för avslöjandena om Imamen och hans lojalitet med IS. Men är det någon som tror att Gävle Dagblad kommer att fortsätta tills jihadisterna och IS-anhängarna lämnat moskèn.

Ingalunda. Nu kommer Gävle Dagblad att leva på sitt reportage i åratal och islamismen bara kommer att växa sig starkare. Alltmedan Gävle Dagblads chefredaktör aldrig glömmer att tala om hur modig och duktig man varit.

Vi ser hur det gått för de muslimska kvinnor som vädjat om hjälp i storstädernas förorter etc. Tystnaden har åter lagt sig. Fundamentalisterna får fortsätta med hedersvåld, kränkning och förslavande av kvinnor/flickor, kvinnlig könsstympning, hjärntvättning i de muslimska friskolorna så att de flickor som går där, för evigt skall lära sig att de är mannens slavinna. Parallellsamhällena blir bara fler och fler. Fundamentalistisk islam växer sig bara starkare.

Medan all denna grymhet fortsätter som tidigare berömmer sig sjuklöverpartierna och PK-journalisterna av att stå för det goda och vara jordens mest utpräglade humanister.

Men inte nog härmed. Trots att Sverige nu leder våldtäktsstatistiken, att mord, rån, skjutande, sprängande utfört av invandrare blivit vardag för svenskarna så skulle det aldrig falla Löfven, övriga sjuklöverpolitiker och PK- journalister in att nämna eller beröra detta i medier eller i andra sammanhang.

Vad jag kan förstå kalkylerar de medvetet att svenska kvinnor, män och barn  måste dö och skändas för att de själva skall få framstå som att de inte i första hand bryr sig om sitt eget folk. Och därför framstå som oegennyttiga (trots att det är sitt folk de offrar) och därför goda.

De s k flyktingarna består till 70 procent av män/pojkar, resten kvinnor och barn.

Varför ser statistiken ut så? Borde inte våra duktiga politiker fundera över detta.

Rimligtvis är det de senare som har störst skyddsbehov. Men eftersom ”invandringen” sker helt oreglerat och på ”invandrarnas” villkor så är det inte de mest behövande som kommer i fråga.

Att skattemedlen försvinner som vatten i en hink utan botten vet vi vid det här laget. Men nya upptäckter görs. Nu visar det sig att varje asylant har rätt till juridiskt biträde. Vederbörande kan sålunda anlita advokat på skattebetalarnas bekostnad. Enbart dessa kostnader är nu uppe i miljardbelopp! Är det längre möjligt att tro att regeringen och sjuklöverpartierna företräder ens en gnutta förnuft?

Allt detta kan ske även om det inte är genom regeringsbeslut man avskaffat åsikts- och yttrandefriheten. Nej hör och häpna. Beslutet att strypa alla åsikter som strider mot regeringens, etablissemangets och PK-elitens uppfattning om vad som är rätt åsikter har tagits av en numera moraliskt degenererad journalistkår, som för länge sedan symboliserade något mycket hedervärt och modigt, nämligen – den tredje statsmakten.

Är det möjligt att hoppas på en förändring från sjuklöverpartiernas sida. Nej. Absolut nej. När en svensk statsminister med stöd av samtliga sjuklöverpartier accepterar en islamistisk minister i regeringen, som i stort sett trampar på alla de värden vi grundlagsfäst och som majoriteten av vårt folk anser är oeftergivliga i en civiliserad stat. Detta är ett så grovt brott mot tidigare generationer såväl som mot dagens att det aldrig kan förlåtas.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Trojansk häst

 1. corneliadahlberg skriver:

  Ur Olles text ”Nu visar det sig att varje asylant har rätt till juridiskt biträde.”
  Så vitt jag vet har det varit så flera år nu, dvs att en asylsökande har fri tillgång till advokat. Dessutom har de, till skillnad mot betalande Svensson, rätt att överklaga avslagsbeslut hur många gånger som helst.

  Om du blir dömd och inte gillar domen – har du då rätt till fri advokat och kan överklaga hur många gånger som helst på Svenssons bekostnad? Naturligtvis inte.

  Vem är vinnarna på gratis-rättsspektaklet till asylsökande? Advokater, jurister, domare och övriga korrumperade svensk rättsbusinesspersonal förstås:
  https://corneliadahlberg.wordpress.com/justitia/

  Vem skapar och klubbar igenom våra lagar är nästa fråga. Hur stora skattefinansierade fördelar får de?

  Och rubriken Trojansk häst kommer inte från Olle utan från Blueshift:

  ”BRITTISK MEDIA: FLYKTINGFLODEN – EN TROJANSK HÄST FÖR ATT SMUGGLA IN EN HALV MILJON ISIS TERRORISTER TILL EUROPA
  Majoriteten av de som anländer är inte barn och kvinnor, utan ensamstående unga män beväpnade med knivar och som ingen vet något om…

  http://blueshift.nu/flyktingfloden-mossads-cias-trojanska-hast-for-att-utplana-civilisationen-i-europa/

  FLYKTINGBILDERNA MEDIA VÄGRAR VISA”
  Från Kalergiplanen civilisationernas undergång…

  http://blueshift.nu/flyktingbilderna-media-vagrar-visa/

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.