Strålningsinfo

Från Kalle Hellberg:

”… en del om hur övervakade vi är i vår tekniskt moderna strålande tillvaro, så här kommer info nr 15-25, den 27/8:

1.     Ny intervju med Barrie Trower

2.     Parallella mobilbasnät för övervakning

3.     Bevis för att mobilbasstationer kan användas ”som vapen”

4.     Internet – Vad gör den med oss?

5.     Å så lite reklam….

Det blir inte fler punkter denna gång, men det är mycket i varje punkt att ta till sig, så det får räcka.

M v h  Kalle H.

1. Ny intervju med Barrie Trower

Wi-Fi dödar oss…

https://www.youtube.com/watch?v=snpyyzZkK_M

2. Parallella mobilbasnät för övervakning

I allt fler nationer (USA, UK, Nya Zeeland, Australien…) byggs nu nya mobilbassystem upp med skattemedel, parallellt med de befintliga operatörernas bassystem, för att endast användas som statens övervakande öga över medborgarna. Efter att den stora allmänheten nu har indoktrineras till att alltid ha en aktiv smartmobil med sig i vaket tillstånd (och även i sovande dito) så är dessa enkla att spåra, ingen kommer undan, kartläggningen är total, varje steg man tar registreras. I USA anses det nu inte finnas en enda tum på kartan som inte är täckt av denna övervakning.

En video som beskriver lite om detta

https://www.youtube.com/watch?v=kXT_noIuOfk  

Här en video från förra året, då man i USA började upptäcka dessa nya mobilnät som bara var till för övervakning

https://www.youtube.com/watch?v=EhhM7Qd3Y60

Men motståndet börjar spira…både mot övervakningen och den extra hälsorisk som detta basnät utgör (din mobil kommer ju även att sända mycket oftare utan din vetskap)….

http://citizensforaradiationfreecommunity.org/firefighterss-union-calls-for-halt-to-cell-tower-installation-due-to-severe-health-effects/  

Ingenstans ska du kunna gömma dig, det pågår nu utveckling av tekniken för att även kunna följa dig i källare och i byggnader där GPS inte når…

http://www.fiercemobilegovernment.com/story/firstnet-studying-methods-improve-location-detection-tall-buildings-undergr/2015-07-01?utm_medium=nl&utm_source=internal  

Hur är det i Sverige? Finns sådana planer även här? Eller finns det redan här? Vi vet ju att man i vissa städer (Västerås, Borås…) har monterat små celler med basstationer i städernas centrum, för att kartlägga hur vi rör oss på gator och torg. Karläggningen sker här med Wi-Fi, din mobil avläses utan att du märker det. Man skyller på att det är handlarna i stan som vill få kännedom om hur du rör dig, om du stannar för att kolla i skyltfönster, på vilken sida av gatan du går o d, detta för att butikerna t ex ska kunna skylta lämpligare för att utgöra en bättre lockelse för dig. Vilket trams, det handlar om att ha full kontroll över var du finns, för vi är alla farliga terrorister i statens ögon.

Har du en nyare lite större bil (Volvo, Mercedes, Lexus, BMW, Honda….) så är det troligt att den är försedd med en 3G-mobil dold någonstans, och denna sänder data till en centralserver varje gång du startar motorn, innehållande allt som skett sedan förra gången du startade motorn, GPS-data om tider och var du kört, om du hållit hastigheter, hur du behandlat bilen med växlingar och bromsningar mm. Total kartläggning av dig som förare och var du åker.

Endast jag och andra som inte har någon mobil och ingen bil med denna kartläggning samt inget kreditkort kan gå helt fri från denna övervakning. Du som har en smartmobil, se till att störa övervakarna genom att ha din mobil normalt avstängd, bara aktiv om och när du själv ska använda den! Tag också bort alla appar du kan avvara (vissa som används för övervakningen går inte att ta bort). Använd kontanter när du handlar, annars kan man lätt följa dig genom dina kortinköp (vilket är orsaken till att man ska ta bort kontanterna).

3. Bevis för att mobilbasstationer kan användas ”som vapen”

https://www.youtube.com/watch?v=oVSWtxI1iUE

4. Internet – Vad gör den med oss

Film från UR-Play om hur vi övervakas och kartläggs av myndigheter via Google mm, hur vårt privatliv påverkas via sociala medier som Facebook mm. Svensk text. Mycket sevärd (om du inte redan sett den).

http://urplay.se/Produkter/184607-Varlden-Internet-villkorat-privatliv 

Och hur sårbart är inte vårt moderna samhälle?

Om Internet stoppas (går ner) stannar hälften av all verksamhet på Jorden

https://theextinctionprotocol.wordpress.com/2015/08/26/if-the-internet-goes-down-half-the-planet-will-come-to-a-standstill-preppers-will-be-last-ones-standing/

5. Å så lite reklam…. 

Elöverkänsligas förening i Kalmar har uppgraderat sitt instrumentinnehav och vill nu sälja sina äldre instrument (vill du ha data på ED25, hör av dig till mig):

Säljes mätare Cornet ED 25. Pris 500 kr per styck. ( Det finns två stycken )

Är du intresserad hör av dig till

Karin Fluor

0493 705 10

En listmedlem har inte längre användning för sin X-Link (den produkt som sammankopplar din mobil med en fast telefon, för att slippa prata i mobilen hemma), jag har sedan ett år tillbaka slut på denna vara, men här finns chansen att köpa en:

Kontakta Mari Jalkanen tel 08-189266

Mitt 32-sidiga A4-häfte ”Strålande Tillvaro” har nu passerat 25000 i upplaga, så några har i alla fall blivit informerade om riskerna med trådlös teknik. Häftet uppdateras en till två ggr per år. Vill du också ha ett ex? Det kostar 60:- och du får förutom häftet en massa information som är lämplig att delge dem som inte tror på dessa risker. Kontakta mig via mail.

Instrumenten Cornet jag saluför för att mäta strålning har blivit mycket populära och har nu passerat 1300 i antal i olika modeller under några år. Vill du också kunna mäta hur din ”strålande omgivning” ser ut? Kanske bli uppmärksam på hur din smarta mobil sänder utan att du vet om det? Eller hur omgivningens mobiler med sina ”appar” (som innebär sändning stup i ett) sprider en ”strålningsdimma” som även drabbar dig på bussen, tåget, spårvagnen, i bilkön….

Se http://www.maxicom.se/Cornet.php

och http://www.maxicom.se/Mer-instrumentinfo.php

 

 

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.