Sanningssökare

Info från Kalle Hellberg

”Nedanstående från en listmedlem är så viktigt att jag skickar den vidare, läs och begrunda! Missa inte ”Varför mobbas Putin” del 1 o 2 och jämför med vad vi matas med från svensk media.

Liknande information är något jag försökt föra ut i många år, även till politiker i riksdag-regering, men det har varit meningslöst, de har troligen inte ens läst mina alster, de får ju order från annat håll.….i bilagan ett exempel på mail till politiker.

Kalle H. 

Från: Leif Bengtsson
Skickat: den 26 augusti 2015 01:11
Ämne: Nåt du missat?

Ingemar Wärnström har skrivit ett par bra artiklar som behöver uppmärksammas.
Han hoppade av från industrin på 70-talet och har ägnat sin tid åt att försöka bidra till en bättre värld. Han arrangerade det första svenska seminariet om fri energi 1994, bildade CANHELP, Council for the Advancement of a New Human Ethic Life Paradigm 1996 och startade UGWB, University for Global Well-Being 1998 som ett försök att få till stånd en korrekt världsbild som ersättning för den materialistiska som han menar bygger på felaktiga förutsättningar och lett till den trasiga värld vi har i dag. Med sin bok: ”Långsamt vaknar vi upp”, och ser vilka som styr vår värld, hoppas han kunna bidra till ökad medvetenhet om vad som nu sker i världen.
Alla har möjlighet att få reda på sanningen om vad som händer i Ukraina.
OSCE som är EU:s underrättelse organ har inte sedan kriget börjat redovisat en enda rysk militär inblandning.
Följ utvecklingen här:
Ingen information från OSCE hålls hemlig så du och våra svenska politiker får samma information. Informationen avviker dock en hel del från medias, svenska politikers och USA:s redovisning av läget. Lyssna gärna på Oleg Mezjuev föreläsning nedan om du vill höra hela bakgrunden och upplägget för nuvarande Ukraina.
För en vecka sedan hölls ett viktigt fredsmöte i Degerfors. En hel del kända personer deltog.
Dock, vad vi hittat, fanns inte en enda kommentar om detta i svenska medier.
Svenskarna som är ett fredsälskande folk borde väl kunnat få glädja sig över denna händelse eller skulle denna kunna sätta käppar i hjulen för en annan agenda?
Se om konferensen nedan.
Orkar du inte alla så se åtminstone nummer 9
Skicka gärna vidare till dina vänner innan det är för sent.
Några parlamentariker i USA tror dock att det redan är ”to late to stop ww3”
Läs vad några amerikanska krigsveteraner säger redan i december förra året.
Om du funderar ett slag så kanske Unthinkable kan vara en ledtråd.
Jämför sedan med samma händelse redovisad på Wikipedia så inser du snabbt att varje del av det svenska informationsflödet är korrumperat.

Ha de gott

Leif
*****************************************
Dokumentation från
Nordiska fredssamtal i Degerfors 14-16 augusti 2015 i arrangemang av Folket i Bild/Kulturfront under temat:

Fred i Europa – en förlegad utopi?

1. Jan Ask och Eva Myrdal välkomnar
2. Thage G Peterson, tidigare försvarsminister och riksdagens talman:
Ett Nato-medlemskap är inte förenligt med Sveriges arbete för freden! >>>
3. Maj-Britt Theorin, engagerad i freds- och nedrustningsfrågor, riksdagsledamot (s):
Alliansfrihet ut – Nato in >>>
4. Anna Lisa Eneroth, ordförande för Internationella kvinnoförbundet för fred och frihet:
Europa – konfrontation och militarisering i stället för fredlig konfliktlösning >>>
5. Stefan Lindgren, journalist och översättare:
Vart går Europa? >>>
6. Jan Myrdal , skriftställare:
In mot det stora kriget 1914 >>>
7. Pål Steigan, författare:
Imperiets sammenbrudd og faren for krig >>>
8. Hans Öhrn, journalist och Syrienaktivist:
”Den arabiska våren” – och dess efterföljd >>>

9. Oleg Mezjuev, Ukraina-kännare:
Ukrainakrisen: Från Nuland-kakor till ett nytt kallt krig >>>

Så reagerar våra folkvalda på medborgares frågor – se sanningssökaren Kalle Hellbergs försök att få svar: 

”Nedanstående mail skickades personligt till samtliga 349 riksdagsledamöter den 29/12 2009, fick svar på detta mail endast från 1 person (mp). Fick ett fåtal svar från olika politiker på de 3 mail jag skickat under året 2009. Det var p g a dessa mail som Egon Frid valde att skriva under kravet, vilket han bittert fick ångra. (Tidigare har jag belastat politikerna med ämnen som kärnkraft, om kriget i Afghanistan mm, oftast med ett fåtal svar som följd, alltid innehållande undanflykter och med antydningar om att de inte vill bli störda).

Fick några verkliga ”töntsvar” efter nedanstående mail, med bortförklaringar om varför de inte kunde skriva under ett krav om en oberoende utredning om 9-11 (det framgick tydligt att de hade fått order om att de inte skulle befatta sig med frågan). Riktiga ”spyor” mot mina mail kom från framförallt några moderater och ett par fp.

………………………………………………………………………………………………………….

Hej! Du har detta år fått tre mail från mig med frågan ”Är sanningen viktig för dig?”. De skickades den 18/3, den 27/3 och den 14/7. Dessa mail innehöll en förfrågan om du kunde tänka dig att underteckna ett världsomspännande krav om en opartisk utredning om händelserna den 11/9 2001 i USA, de händelser som sedan använts som skäl till USA:s krig med åtföljande massmord i Irak och Afghanistan. Man kan med fog påstå att den officiella versionen om 9/11 utan jämförelse är den största konspirationsteorin någonsin! Händelsen 9/11 ligger ju till grund för att ni inom svensk riksdag beslutat att även svenska soldater ska deltaga i USA:s krigsföring, 9/11 är därmed definitivt inte ”bara en amerikansk angelägenhet”.

Endast en (1) av er 349 i riksdagen skrev på denna viktiga petition, som du redan vet var det Egon Frid (v). För detta har han helt orättmätigt fått ”schavottera” i TV4-programmet ”Kalla Fakta” och även tvingats att ta tillbaka sin underskrift.

Visst är det underligt att en person som anser att sanningen är viktig ska bli bespottad så som skedde, med anklagelser som inte hade något med petitionen att göra, t ex antisemitism, judehat mm. Borde det inte vara de som inte anser att sanningen är viktig som skulle stått vid skampålen, så tycker nog de flesta som har ett uns av moral?

Vad var det då som hände, varför blev Egon Frid så illa behandlad av ”Kalla Fakta” för sin medverkan i kravet om sanningen? Kalla Fakta ställer frågan ”är sanningsrörelsen ett hot mot demokratin” i sin påannonsering av avsnittet om sanningsrörelsen (2009-11-08).

Ansvarig redaktör för Kalla Fakta, Kajsa Lindohf, säger i en intervju senare att hon inte kan uppge hur idén om att göra detta program kom till redaktionen, om varför de beslöt sig för att göra avsnittet om sanningsrörelsen. Hon säger att i sitt avtal med uppdragsgivaren kan hon inte yppa varför och hur avsnittet kom till, men säger samtidigt att det kom ett dekret (betyder påbud, order, befallning) från chefen. Kajsa Lindohf påstår att hon inte får yppa något som kan skada TV4. Frågan är varför ett motiv bakom avsnittet om sanningsrörelsen kan skada TV4? Det var inte redaktionens personal som beslöt att programmet skulle produceras. Det kom en order från deras chef som fick det från någon annanstans.

TV4 gör alltså en TV-serie i två delar vars slutsyfte är att sänka sanningsrörelsen. Hela avsnittet handlar sedan om att identifiera brottet (vilket är att inte tro på 911-kommissionens officiella rapport), brottslingarna (sanningsrörelsen m fl) och motivet (påhittad antisemitism) som drivkraft bakom sanningsrörelsen. Allt är uppgjort på förhand.

Källor berättar att TV4 Fakta, som bekant sänt många alternativa 9/11-dokumentärer, utsatts för påtryckningar från TV4 (storfyran, högre nivå). Man ansåg att TV4 Faktas sändningar varje år av ”konspirationsfilmer om 911” kan skapa samhällsproblem. TV4 på högre nivå ”hotade” på något  sätt därför TV4 Fakta, men TV4 Fakta som är en egen kanal vägrade att  låta sig kuvas. Konsekvensen från TV4s ”högre ort” kom några månader senare i.o.m. dekretet som Kajsa Lindohf nämner. De beordrades implicit att sänka sanningsrörelsen, hemsidan vaken.se, bokförlaget Alhambra som givit ut flera översatta böcker om 9/11 och politiker som funderat på att sticka ut näsan samt att man ville även markera gentemot TV4 Fakta.

Egon Frid blev den första politikern i Sverige som ställde sig bakom kravet om en oberoende 9/11-utredning. Man ansåg att detta var en farlig politisk utveckling i Sverige och man beslöt att sätta stopp för en möjlig framtida utveckling där flera svenska politiker började engagera sig i 9/11 och alternativa förklaringsmodeller kring dådet. Man ville att Egon Frid skulle bli den sista politikern som vågade ha ”fel” åsikt.

Men vem/vilka är ”man”? Från hur hög nivå kom ordern till TV4 Fakta? Med tanke på tillvägagångssättet att blanda in sådant som inte finns i kravet (antisionism mm…), är det troligt att orden kom från hög nivå och kanske utifrån (CIA, Mossad….?), metoden var så ”stark” att ingen med makt senare skulle våga ställa sig bakom ett krav om en ny 9/11- utredning.

Och visst har man lyckats! Men vad jag inte förstår är varför ni alla i riksdagen tillät media (TV4 Fakta) att så brutalt få ”slå ner” Egon Frid utan att ni reagerade. Det naturliga och riktiga hade varit att alla ni andra gjorde samma sak som Egon Frid, att ni också skrev på detta krav, för att visa att ni tycker att sanningen är viktig och för att visa att det inte är media som ska bestämma dagordningen. Det hade varit solidariskt och demokratiskt (nästa gång kanske det blir just din tur att stå vid den mediala skampålen och inte kan du då räkna med något stöd från övriga i riksdagen).

Så, efter ovan sagda, vill jag än en gång ställa frågan, är sanningen viktig för dig? Det finns fortfarande möjlighet att bidraga med din underskrift till det världsomspännande kravet att sanningen om 9/11 ska fram.

Här kan du läsa petitionen och se vilka politiker som redan skrivit under

http://pl911truth.com/index.php?option=com_content&view=article&id=47&Itemid=53

Och här kan du visa att sanningen är viktig för dig, genom att anmäla ditt intresse för att skriva på petitionen

http://pl911truth.com/index.php?option=com_contact&view=contact&id=2&Itemid=54

Eller också kan du göra som tidigare, strunta i alltihop och låta den verkliga makteliten på vår Jord fortsätta med att utveckla den nya världsordningen till ett totalitärt samhälle över hela Jorden. Vi som har insyn har ett val….

Med vänlig hälsning

Kalle Hellberg

Borås

kalle@maxicom.se”

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Sanningssökare

 1. Sofia skriver:

  Även denna blogg förespråkar en internationell fredsrörelse:
  http://jinge.se/mediekritik/ryssland-placerar-ut-nya-karnvapen-nara-usa-eller-var-det-tvartom.htm
  Det är hög tid för goda människor att organisera sig!
  (Verkligt goda – ej skenheliga PK)

  Gilla

 2. corneliadahlberg skriver:

  Jo det är hög tid att organisera sig! Men om rasist – ej rasist-tänket ska splittra blir det svårt 😉 Undrar om Anders Romelsjö har såna hang ups…

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Jo idén är riktigt bra, nytänkande, och innehållet ställer jag mig bakom!

   Synd bara att de väljer en snäv och symbolladdad början av filmen – av en trumspelande hippiefamilj i skogen där pappa har fixat rastaflätor, indiantältet i bakgrunden som mamma, pappa och de båda barnen väl bor i? – ja de röstar nog inte SD i alla fall 😉 Många skulle avskriva rörelsen p.g.a. den början och då blir det svårt att just – Unite, antar jag.

   Alltid e de nåt… Filmen var så himla matematisk i övrigt.

   Gilla

   • Sofia skriver:

    Jo det var lite väl mycket hippie-stil för att tilltala flertalet.
    Just fem i varje grupp regerade jag emot.
    Förmodligen är det ironiskt menat eftersom vänkretsar om 5 är en frimuraridé –
    olympiaringarna symboliserar jordens 5 vänkretsar.
    Konceptet har varit framgångsrikt för att bygga en global härskargrupp.

    Gilla

 3. corneliadahlberg skriver:

  Jag tilltalas av antalet 5 eftersom min erfarenhet av grupparbeten säger att det är ett lagom antal för att kunna arbeta konstruktivt, inte för mycket och inte för litet. Saknas en eller två kan man ändå träffas och genomföra sitt arbete. Det är inte fler än att alla hinner/vågar tala.

  Har sovit på saken och kommit fram till att jag sammankallar till ett styrelsemöte i föreningen MagMa för att spåna om den här idén 🙂

  Gilla

 4. Ping: United Awakening | corneliadahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s