”NÄ TO”

Som det ser ut idag finns nog inte ett enda svenskt riksdagsparti som i praktiken kommer motsätta sig en avveckling av vår alliansfrihet. Med betoning på PRAKTIKEN. Det skulle kanske inte förvåna om samtliga partier i slutändan, efter obligatoriskt krussidullsnack enligt partifärg förstås, säger ja till ett NATO -medlemskap. Tänk på vad Vänsterpartiet och Miljöpartiet gjorde 2011 när de ville anfalla Libyen i samarbete med NATO. Snacka om kovändningen vad gäller ideologin…

Våra krigsglada riksdagsledamöter har kanske tröttnat på att bara se spännande krig på film – nu ska det äntligen bli verklighet av action även i lilla tråkiga Sverige?

Men vi som inte vill bli fiende med vår ryska granne då? Vi som inte vill bli första måltavla för ett angrepp därifrån när NATO/USA lagt ännu fler ryska grannar under sig

Läs här – NATO Nej Tack – av Jan Milld.

Jag fortsätter ur samma blogg, med gårdagens inlägg, där jag inspirerades av slutet i artikeln Ansvar för Sverige. Här tog jag mig friheten att frisera om Millds ord både vad gäller ordningen samt särskilt punkt C:

VI KRÄVER:

  1. Stoppa USA:s och Sveriges krig samt svensk vapenexport! – det räcker väl med förödelse nu?
  1. Återupprätta gränskontrollen till Sverige! – så att vårt land har en chans att bli ett fredligt land igen. (IS-krigare bör förslagsvis i fortsättningen inte erbjudas permanent uppehållstillstånd, jobb och bostad.)
  1. Inför medborgarlön (eller döp den till något annat) med motprestation gällande samtliga arbetsföra. Då kan våra fattigpensionärer leva på samma villkor som bidragsmigranterna gör på våra bidrag – vilka ger gratis tandvård, gratis buss/tåg-kort, möbelbidrag, barnbidrag till samtliga barn under 8 år på en gång, osv.

Det senare skulle innebära att vi kan lägga ner flera korrumperade myndigheter som idag sysslar med bidragsutdelning: Försäkringskassan, Arbetsförmedlingen (som inte förmedlar arbeten utan bidrag), Ekonomiskt bistånd-kontoren, Migrationsverkets utbetalning av bidrag, Pensionsmyndigheten m.m. Låt istället Skatteverket betala ut medborgarlönen (eller vad den heter) – de vet ju redan allt om alla. Det skulle innebära både en enorm skattebesparing samt avsluta kränkande och orättvis behandling av våra medborgare, såsom sjuka och fattigpensionärer. Bostadsbidraget och annat kostsamt trixande blir genom medborgarlön överflödigt.

Annonser
Det här inlägget postades i Raseringspolitik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.