Depopulera Syrien

Artikeln i NewsVoice beskriver Julian Assanges uttalande om att USA planerar att depopulera Syrien. Det för mina tankar till Israels Vänners annonsbilaga i Kyrkans Tidning nyligen.

Där kan man mellan raderna, eller kanske direkt, på ett skrämmande vis utläsa det vi upplever i vår samhällsomdaning just nu. Frågan VARFÖR den rasande snabba och omvälvande samhällsförändringen sker kanske får ett svar. Varför helt plötsligt de extrema flyktingströmmarna till länder långt bort från krigszonen? Krig och stridigheter har ju pågått många år i oroshärdarna.

Utdrag ur annonsen nedan, där fetstilen är min markering:

Planen för Mellanöstern gäller inte bara Israel. Det skall bildas en regional pakt i området bestående av Egypten, Israel och Assyrien. Dåvarande Assyrien är dagens Syrien, delar av Irak, Libanon och Jordanien. 

Dessa länder som idag har ett minst sagt komplicerat och ansträngt förhållande till varandra kommer en gång att sluta sig samman som ett gigantiskt område som ingått fred. Deras gemensamma resurser inom alla områden kommer att bli till välsignelse och nytta för hela världssamfundet.

Alla dessa tre länder kommer först att genomgå ett slags rengöringsprojekt innan de kan börja tjäna i den plan som är fastlagd för dem

Processen kommer bland annat att bestå av omvälvande samhällsomstörtningar. Det är detta vi nu bevittnar med skeendena i Syrien och Irak. Resten kommer att följa i snabb takt.”

Att det går snabbt tvivlar nog ingen på, inte i Sverige i alla fall. Den s.k. planen är en tolkning av Guds plan som inte kan ifrågasättas eftersom den står skriven i bibeln. Att det är möjligt att tolka bibeln olika är det inte tal om.

Att fundamentalism leder till förödande krig tvivlar väl inte många på? Till för några år sedan har vi bevittnat krigen mest i TV-rutan medan vi nu kan bevittna krig i våra bostadsområden. Om vi inte är politiker eller tidningsredaktörer vill säga, som har råd att bosätta sig på behörigt avstånd i avskilda enklaver.

”Det utvalda folket” tycks anse sig ha tolkningsföreträde. Vi hedningar kan få glädje av de utvaldas uppfinningar, såsom Facebook och Google, men måste vad jag förstår tåla att utstå ”reningsprojekt” . Kan vi gissa att det s.k. reningsprojektet pågår just nu i form av mördande och lemlästande av hedningar med påföljande demografiska omflyttning till inte minst USA:s trogna tjänare Sverige? Planerad omvälvande samhällsomstörtning? Vem styr egentligen USA? skulle kunna vara en naturlig följdfråga.

”I lottningen av löfteslandet tillföll Gaza och området däromkring Juda stam.” …Profetorden om Gaza väntar fortfarande på att uppfyllas. Se tex Sefanja kapitel 2.” 

Krigen sedan Israels tillblivelse under förra århundradet kanske fortsätter så länge ”det utvalda folket” inte får sin vilja igenom. ”… En tvåstatslösning har ingen framtid då den går tvärs emot Guds plan för området.” 

Vi hedningar får vara beredda på att så länge de gamla texterna inte har genomförts till punkt och pricka, så lär vi tvingas utstå ”rengöringsprojekt” och ”omvälvande samhällsomstörtning”. I vilken form kanske vi får undra? Regelrätt krig eller rasering och förödelse inom utvalda områden? Vad pågår i Sverige idag?

”… ett gigantiskt område som ingått fred.” 

Är det därför så många kriminella flödar in i Sverige, för att rensa det gigantiska området och kunna ingå fred?

Man kan ju önska, helt egoistiskt, att det som sägs i NewsVoice artikel stämde angående att det är Syriens akademiska skikt som nu invaderar Sverige – som naturligtvis skulle vinna på att få in alla dessa högt utbildade och kompetenta människor. Vi vet att de finns, men hur många i sammanhanget? Har artikelförfattaren undersökt saken? I Kristoffer Hells blogg Blueshift står följande att läsa:

FN väljer ut de som skall få åka vidare. Urvalsmetoden är enkel: människor med utbildning eller social markör av rang och intelligens vägras att få hjälp att åka till Europa. Om du däremot är fattig och saknar utbildning, eller har för stor familj och allra helst någon form av historia av kriminalitet blir du utvald att ingå i brigaden av flyktingar som därefter slussas in i den illegala människosmugglingskanalerna för vidare transport till Europa…”

NewsVoice artikel även här:

”Assange: USA misstänks leda ett depopulationskrig mot Syrien med avsikt att kontrollera landet

28 Okt, 2015 By Admin Leave a Comment

Syrian civil war
Den grekiska journalisten Costas Ephemera intervjuade nyligen Assange på Ecuadors ambassad i London. Assange presenterade då en teori om att USA ligger bakom en plan att depopulera Syrien på medelklassen med syftet att destabilisera landet. Hypotesen överensstämmer med uppfattningen hos tre politiskt insatta personer från Kamerun som NewsVoice träffade i somras.

Text: NewsVoice | Karta: Wikimedia Commons

Den sammansatta teorin handlar om att Sverige förmodligen har en överenskommelse med USA om att ta emot flyktingar. Dessa flyktingar består av läkare, ingenjörer och administratörer inom staten. Genom att avfolka Syriens akademiska skikt försvagas landet regering, resonerar Assange.

Sverige vinner på överenskommelsen genom att få in en stor grupp kompetenta människor med medelhög till hög utbildning. Den svenska demografiska kurvan som består av en förhöjd andel äldre personer som inte längre är yrkesarbetande förbättras genom inflödet av yngre arbetskraft i medelåldern. Den svenska demografin föryngras och nativiteten ökar. Immigrationen kommer även innebära ett rejält tillskott av relativt köpstarka konsumenter och skattebetalare. Det kan finnas andra vinster med att ta emot flyktingarna som att flyktinganläggningar kan vara mycket lönsamma.

Julian Assange betonar att migration använts som vapen tidigare. Han nämner att under Irakkriget framkom genom läckta ”cables” att Sveriges accepterande av irakiska flyktingar var en del av en överenskommelse med Washington.

Emigrationen från Syrien stimuleras genom att Tyskland, Sverige och Turkiet meddelar att de öppnar sina portar för stora mängder flyktingar, säger Assange. Han menar vidare att flyktingsituationen skapats genom en samordnad aktion som involverar: USA, Frankrike, England, Qatar, Turkiet, Israel och Saudi Arabien. Dokument som läckt ut via WikiLeaks visar att planen att störta Syriens regim har funnits sedan 2006.

Assange meddelar att ytterligare element i projektet att störta Assad inkluderar försök att:

   • göra Assads regering paranoid mot bla kuppförsök och få denne att överreagera,
   • röra upp sekteristiska spänningar mellan Sunni och Shia,
   • stoppa utländska investeringar i Syrien,
   • finansiera NGO:s med avsikten skapa problem,
   • framställa Assad som svag i relation till terrorism och ISIS tillväxt samt
   • framställa Assad som om han saknar kontroll över landet.

Assange menar även att CIA har en central roll i allt detta och de säkrar sin egen budget genom att skapa problem som de sedan ska lösa. Samma princip gäller vapenindustrin och underleverantörer.

Text: NewsVoice

Källor

The Press Project: Möte med Assange (grekiska)

WikiLeaks

Uppdaterat angående Israels vänners annons här i bloggen:

Storregion Syrien

Utvald

Den eviga tabufrågan

Svar angående judefrågan

 

Detta inlägg publicerades i Raseringspolitik. Bokmärk permalänken.

12 kommentarer till Depopulera Syrien

 1. Leon skriver:

  Hur går detta ihop:
  Urvalsmetoden är enkel: människor med utbildning eller social markör av rang och intelligens vägras att få hjälp att åka till Europa.
  Med:
  Sverige vinner på överenskommelsen genom att få in en stor grupp kompetenta människor med medelhög till hög utbildning?

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Det går inte alls ihop och min fråga är just – vem av dem har rätt, NewsVoice eller Blueshift? Självklart skulle Sverige vinna på att få in kompetenta människor, frågan är hur stor andel på ett ungefär det handlar om? Mitt intryck här i Norrköping är – inte särskilt stor.

   Själv tänker jag att vore jag i den kompetenta och högutbildades situation som flykting så skulle jag, i alla fall om jag hade barn, inte välja Sverige med tanke på de usla skolresultaten här i landet. Man vill väl inte utsätta sina barn för världens sämsta skola på samma nivå som Mexikos och Colombias om man vill att även barnen ska bli kompetenta och högutbildade?

   Har talat med högutbildade flyktingar som insåg att här i Sverige hade de knappt någon chans. Deras mål var att så fort som möjligt flytta till Tyskland. Synd tänkte jag, för oss.

   Gillad av 1 person

   • JR skriver:

    Ingen av dem har antagligen rätt eftersom anledningen till kriget förs på en nivå över nationsbestämmande. Alla utom den självutnämnda världsregeringen kan känna sej blåsta eftersom i ett krig är som bekant allt tillåtet. Svenska medkonspiratörer som inbillats att de skulle få högutbildade invandarare, syriska dito som skulle bli av med kostnader och få igång ekonomi via nybyggnation. Kontrakt på byggen kommer att gå till multinationella företag liksom i Irak. Det är också frågan om populationsbegränsning med alla möjliga metoder och det enda som hjälper är att vägra ta order oavsett vilken nivå man deltar. Man måste använda sunt förnuft istället.

    Gilla

 2. castoropollux skriver:

  De välutbildade som stött och stöder Assad kan kan knappast räknas som välkomna av väst, terrorn och dess kollaboratörer. De som hjälps ut och hjälptes ut är väl de som kan tänkas nytta den makt som vill ta över efter depopulation. De trogna skulle väl dessutom vara besvärande vittnen om den terror som väst bedrivit. Bombandet har ingjutit skräck i befolkningen. Att någon inom landet skulle tro Assad om att bomba sina egna kan väl knappast finna fäste bland dess befolkning. De ödelagda städerna, rebellernas framfart har tydligen bara ett syfte att minska stödet för Assad. Ju fler som flyr dess bättre. Ju färre vittnen dess bättre..

  Det finns alltid de som skulle kunna tjäna på att Assad försvann och politiken blev en annan. De ser likadana ut i Venezuela eller annorstädes. Dessa grupper har knappast folkets bästa precis som våra liberaler knappast värnar några värden än dem de få vinner på..

  Newsvoice står stadigt medan http://blueshift.nu/flyktingfloden-mossads-cias-trojanska-hast-for-att-utplana-civilisationen-i-europa/ odlar hjärnspöken…

  Gilla

 3. Pingback: Storregion Syrien | corneliadahlberg

 4. castoropollux skriver:

  Såsom det högerextrema Israel stött och organiserat den terror som möjliggjort och ursäktat den politik som gynnat expansion på andras bekostnad verkar IS vara en produkt av samma intressen. IS borde ju anfallit Israel för länge sedan. Istället har Israel beskjutit Syrien och ser en gemensam fiende och så fä flyktingar som möjligt ska fly åt det hållet.

  Satanyahu har ju svårt att få röster och inflytningen av Judartill Israel måste öka för att inte den arabiska och demokratiska delen av befolkningen skall få röstunderlag som gör det omöjlighet för de högerextrema att vinna valen. Därför vill man ha fler skrämda rädda för terror från andra länder….

  Ska syrien omdanas politiskt måste ett nytt väljarunderlag installeras. Så frågan kan ju bli vilka det skulle vara.

  Vill man sänka vårt ekonomiska system som alliansen vill så ör ju öppna dörrar och grova vinster de enda skäl de behöver. Målet är ju inte att överbefolka utan att krossa ekonomin så att privatiseringarna och skattesänkningarna går fortare.. Människorna är ju inte målet utan medlet… Utan arbetsrätt eller trygghetslagar är ju befolknigens etnicitet det minsta problemet.

  Gilla

 5. Pingback: Mer om Barcelonavatalet | corneliadahlberg

 6. Pingback: Utvald | corneliadahlberg

 7. Pingback: Svar angående judefrågan | corneliadahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.