Dessa brott kan aldrig preskriberas

Av Olle Ljungbeck

En obildad, primitiv, handlingsförlamad individ har lurat till sig regeringsmakten genom att sätta lögnen i system. Men han är inte ensam. Till sin hjälp såväl tidigare som för närvarande har han samtliga sjuklöverpartiers ledare och riksdagsledamöter. Fyrklövern skulle kunna avsätta honom vilken dag som helst men gör det inte, eftersom de är lika moraliskt förfallna som denne person.

Senaste löftet som sveks är trainee-jobb åt 32 000 ungdomar. Löftet var att ingen skulle gå arbetslös mer än tre månader. Av dessa lovade 32 000 jobb har endast ett blivit verklighet! Men det största brottet är ändå hanteringen av massinvandringen.
 
Till sin hjälp att utradera välfärds- och trygghetslandet Sverige har han förutom samtliga sjuklöverpartier, pk-medier och ministrarna i sin regering. Den främsta katastrofen är utan tvekan ”justitie- och migrationsministern”
Morgan Johansson, om möjligt mer initiativlös än sin chef.
Jag backar inte för att använda ordet förståndshandikappad
och handlingsoförmögen. Det kan ingen göra efter att ha hört honom i gårdagens tv-uttalande om massinvandringen. Samtidigt som han medger att Sveriges möjligheter att ta emot fler asylsökande är uttömt, har han inget recept för att stoppa de horder som ändå är på väg in.
Lyssna på hans råd. ”Vi uppmanar dem att stanna i Tyskland”!
 
Men om de ändå söker sig till Sverige får de göra det på eget ansvar. Med ett sådant svar har han självklart erkänt att Sverige inte längre är en suverän stat. Att vi saknar en beslutsför regering! Hans svar kan inte tolkas på annat sätt än att det är fritt fram för vem som helst, som inte är medborgare i Sverige att söka sig hit och bosätta sig här. Han har helt enkelt förklarat att Sverige inte har rätt att stänga sina gränser.
 
Det är på tiden att vi invandrarmotståndare går på offensiven och inte längre hukar oss för dem som gör allt för att förstöra Sverige. I stället bör vi agera och ifrågasätta dem för de lögnare och dödgrävare av sanningen som de verkligen är. På vår sida har vi större delen av de övriga nordiska ländernas politiker och medier. Ingen kan väl undgå att se hur dessa ironiserar och driver med den svenska pk-eliten. Detta senare bör stärka de som inte helt vågar visa sitt motstånd mot dagens massinvandring. Från att ha varit kanske världens främsta land att bo i, såväl vad gäller välfärd som trygghet håller sjuklöver- partierna på att förstöra allt genom att ge sitt oreserverade stöd åt våldtäktsmän, mördare, grova våldsverkare, rånare, hedersvåld etc. Ja de stöder därmed en utveckling av kriminalitet som snart slår alla ”rekord”. Den som påstår att jag har fel måste då förklara varför vi ligger högst i brottsstatistiken i Norden såväl vad gäller våldtäkter, mord, grovt våld etc. De måste också förklara hur tre ”unga” män som på det grövsta våldtagit en ung kvinna kan komma undan med högst 9 månaders ”samhällsvård”. Men de är tyvärr inga undantag.
Detta gäller i många fall där svenska kvinnor våldtagits så att de helt fått sitt liv förstört. Och vad tänker man göra för att förhindra att f n ca 40 000 unga män inte blir potentiella våldtäktsmän utan också reella? Nöjer man sig med ett cyniskt, ”invandringen måste få kosta något”!
 
Otryggheten har aldrig varit värre. Våldtäkter/gruppvåldtäkter, mord, grovt våld, skjutande, sprängande har blivit vardag för oss svenskar. Sveriges befolkning lever i dag under terror från de som det sägs skall frälsa oss från en ålderskris. Lögnen kunde inte vara större.
Jag har varit med och byggt det här landet och jag vägrar ge det till dagens invandrare, som inte hör hemma i vår kultur eller anpassar sig till denna. Jag kommer att visa mitt avståndstagande i handling och inte på något sätt understödja deras vistelse här.
 
Att det är ett grovt brott såväl mot demokratin som mot Sveriges medborgare att vi inte genom folkomröstning får avgöra numerären på invandringen visar på att sjuklöverpartierna inte har något att lära av nazismen, fascismen, kommunismen eller dagens diktaturer.

I dag har vi ett stort antal samhällen där inflödet av invandrare är många gånger större än lokalbefolkningen. Det är i dessa samhällen ett högt antal pensionärer. Nu när de vill ha ett lugnt liv i trygghet de sista åren de har kvar förmenas detta dem. I stället har de fått ett stort antal obildade, vidskepliga analfabeter och våldsverkare i sin omgivning som ständigt stör och oroar dem. Men de blir också bestulna och ofredade och får tom sina hem skadade. Om detta kan många vittna.

För var dag som går kommer nya bekräftelser om att Sverigedemokraterna haft rätt. Och vad väntar inte i framtiden med 100-200 000 inkommande varje år de närmaste åren.

Varför skall vi göra det lättare för dem att anpassa sig här. Gör vi det undergräver vi vår egen framtid. De dårar som driver detta bor inte i de områden där de placerar dessa invandrare.

Eftersom de aldrig begärt de svenska medborgarnas samtycke har vi ingen anledning att ställa upp för de inkommande. Därför bör vi på alla sätt genom civilt motstånd försvåra placeringar och invandring.
Varför skulle jag hälsa dessa individer välkomna. Varför skulle jag anse att de män/pojkar som endast ser kvinnan som ett hål att köra in kuken i, berikar mitt land. Ja visst erkänner jag att inte alla inkommande män är sådana. Men det gäller en stor del av de som kommer från den kultur där islam är förhärskande. Det ingår också i denna religion att skända kvinnor. Vill vi ha ett samhälle där kvinnor och män ligger och knäböjer avsevärd tid om dagen för en gubbe som levde för 1400 år sedan och representerade ondskan, vidskepelse, våld och kvinnoförtryck. Och som i övrigt vill föra vårt land tillbaka till medeltiden.
 
Ovanstående kan tyckas vara ett brutalt och grovt sätt att uttrycka sig. Men när nu verkligheten är sådan vore det fel att göra poesi av den. 
 
Inte ens deras barn ger vi möjlighet till en utveckling fjärran från de fundamentalistiska mullornas hjärntvätt! I stället låter vi de primitivaste inom denna religion fostra de barn, som en gång skall bli en del av Sverige! Är det någon som verkligen tror att dessa barn någonsin kommer att integreras? Eller ta till sig våra värderingar om t ex jämlikhet mellan kvinnor och män?
Självklart kommer fundamentalisterna i dessa skolor att göra allt för att förhindra att så sker. Inte minst tillståndet att driva muslimska/islamistiska friskolor visar på politikernas blindhet och låt – gå – mentalitet.
 
Ja, ovanstående är grova ord. Men varför skulle jag skriva om och dölja verkligheten. Detta gör ju politiker och medier varje dag och vilseför totalt medborgarna om sanningen.
Därför kommer också den dagen då pk-eliten står handfallna inför den islamistiska terror, som blir följden av att inte i dag vilja se och skildra verkligheten som den är.
Då kan man inte som i dag om massinvandringen säga, ”det hade vi ingen aaaning om”! 
 
Jag förordar därför civil olydnad för att bekämpa massinvandringen. I vissa mindre orter är nu invandrarantalet 2-3 gånger större än den lokala befolkningen. Tror någon att pk-eliten för en stund tänkt på hur framtiden kommer att gestalta sig för den lokala befolkningen bestående av pensionärer barn och ett antal i arbetsför ålder. Skulle denna pk-elit vilja bo där en grupp analfabeter, personer som inte kan skilja på mitt och ditt – vare sig ägodelar eller tomtmark är på väg att ta över. Aldrig!
Därför måste vi motarbeta all inflyttning av invandrare på dessa orter. Och det är fullt möjligt att göra så.
 
Den dagen kanske inte är alltför avlägsen då hela systemet brakar samman. Då bör rimligen svenska folket kräva nyval och ge makten åt dem som vill värna vårt land.
Den dagen skall alla de politiker som svikit det mandat vi givit dem ställas till ansvar. Och straffen skall bli annat än samhällstjänst.
Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s