För sent

Tänker idag på Jan Carlzons ord ur Aftonbladet för några dagar sedan: ” – Jag känner stor oro, säger han. Öppnar man sin famn måste man också öppna sina ögon.” Jan Carlzon, känd som fd chef för SAS, fortsätter: ” – Välkomnar vi människor på flykt måste vi också kunna ta hand om dem. Vi kan inte ta emot fler än vi klarar av. Det förvånar mig att politikerna inte har förstått det.”

Du som läser detta har väl tänkt, samt om du varit modig sagt, så flera år och det är som bekant samma ord som många av bl a Aftonbladet hatade och förföljda människor sagt lika många år. Nu när inte svensken kan sövas längre och eftersom det är Jan Carlzon som talar så blir hans ord publicerade.

Vidare ur artikeln:

”Det Jan Carlzon säger är väl ungefär hur det låter över köksbord runtom i landet. Plötsligt diskuterar varenda människa invandring och integration.

– När man tar på sig ett stort ansvar krävs också ett stort ledarskap. Ett gott ledarskap går före och visar vår gemensamma väg. Ett dåligt ledarskap följer efter hopen och försöker samla ihop det som blev kvar.”’

Det som blir kvar – är det blommor och tända ljus över alla offer? Synd att du Jan Carlzon väntade så länge med att säga det snart alla vet. Nu är det för sent – vårt samhälle har redan förvandlats till det mångkriminella samhället, så som blev inskrivet i vår grundlag utan vår vetskap. Eller om det står mångkulturella – sak samma vad gäller det samhälle politikerna lurat in oss i. Mångkriminellt samhälle innebär inte ”bara” våldtäkter, rån, skottlossning i våra bostadsområden – det innebär även det som hände i Paris igår.

Du Jan Carlzon hade kunnat göra skillnad om du vågat säga det du såg när du förstod. ”Det förvånar mig att du inte gjorde det” – naturligtvis inte… Du hade aldrig kunnat tjäna dina slantar och behålla din maktposition om du varit en sanningssägare.

Bra beskrivet i samma tidning angående Svenssons vända-kappan-efter-vinden-syndrom.

http://nyheter24.se/nyheter/utrikes/817894-utpekade-is-jihadister-fran-sverige-hyllar-terrorattacken-i-paris

Annonser
Det här inlägget postades i Raseringspolitik. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till För sent

 1. Two Different Shoes On skriver:

  Nu går det bættre att kritisera invandringspolitiken.
  Visserligen så ylar ju kommunister om sina øppna grænser, och SD ær fortfarande inte rumsrena, men fler och fler inser det ohållbara. Nær nu etablerade røster kritiserar invandringspolitiken så hænger en mængd kappvændare med i svansen før att visa sitt førnuft, etc.

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Jo så är det – kappvändarna fortsätter agera nyttiga idioter, till storfinansens glädje. Hela scenariot är väl tänkt att först leda till Natomedlemskap för att sedan kunna bli en global diktatur.

   Den sovande befolkningen, som bara förlorar på utvecklingen, måste visst först gnugga sömnen ur ögonen innan man riktigt fattat vad som hänt…

   Gilla

 2. SD älskar att skylla kriminalitet på invandringen och Vänstern skyller den på ojämlikheten. I Sverige har S, MP och Alliansen skapat extrem invandring och arbetslöshet samtidigt.

  Det ena eller andra hade med stor sannolikhet ökat kriminaliteten, eftersom kriminella tenderar att byta land mer än andra och att arbetslöshet och sänkt standard är en känd orsak till kriminalitet.

  Nu har S, MP och Alliansen lyckats med konststycket att dubblera två faktorer till kriminalitet samtidigt för Sverige inkl. att skapa segregation genom att ta in de mest samhällsfrånvända invandrarna de kunde få tag på.

  V ger oss erbjudandet att lösa problemet med jämlikhet. Halva lösningen.
  SD ger oss erbjudandet att lösa problemet med stoppad invandring. Halva lösningen.
  Samtidigt motarbetar de varann och ger S, MP och Alliansen regeringsmakten.

  När ska mänskligheten vakna?

  Gilla

 3. corneliadahlberg skriver:

  Ska snart slå ett slag för min motion om Chemtrails, samt i morgon för solceller på kyrktak 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s