Terrororganisationer

Av Olle Ljungbeck

Sveriges regering och sjuklöverpartiernas ledare är jämte IS och andra terrororganisationer det allvarligaste hotet mot svenska folket.

Ja så är det verkligen om vi med terror menar skapandet av ett samhälle där regeringen låter våldet genom invandrare utanför vår kulturkrets alltmer agera efter godtycke vad gäller laglöshet och kriminalitet. Detta har lett till och kommer att leda till en otrygghet och förtvivlan bland medborgarna som endast kan leda till revolt.

Den massinvandring som sedan tiotalet år kännetecknar Sverige med mord, grovt våld i form av våldtäkter/gruppvåldtäkter, rån, stölder etc. är självklart terror när den som i dagens Sverige iscensatts av regeringen. Den tillåts utföras av grupper som inte har rätt till vårt land och med en annan kulturell och religiös bakgrund än vår. Terrorn tillåts ske i stort sett utan att de skyldiga bestraffas när de hotar och skrämma svenska medborgare och andra om dessa inte lever efter deras lagar och kultur. Exempel på detta finns från ett flertal skolor där unga islamister söker tvinga svenska flickor att bära slöja!

De som måste hållas ansvariga för detta är åtminstone regeringarna och riksdagarna sedan 2006. Självklart har också medlöparna bland tjänstemännen ett ansvar.

Eftersom de för att kunna genomföra denna terror bryter mot grundlagen och de demokratiska rättigheterna genom att medborgarna inte får uttala sin mening, om t ex massinvandringen utan istället fråntas allt inflytande på det samhälle de vill skapa, är begreppet terror helt korrekt.

Ser man till antalet drabbade i Sverige av den terror regering och sjuklöverpartierna skapat är antalet ännu så länge betydligt högre än vad övriga terrorgrupper hittills åstadkommit. Men risken att terrorgrupper anslutna till muslimska/islamistiska ideologier kommer att stå för en betydande större andel i framtiden än nu, är trolig av flera skäl. Vem som ”vinner” den ”kampen” avgörs om svenska folket får folkomrösta om invandringen eller inte.

Vi har Säpos ord på att mer än trehundra individer, som varit bosatta i Sverige och med Islam som värdegrund har lämnat landet för att strida för IS och andra terrorgrupper. Av dessa lär ca 130 återkommit till Sverige men ingen har ännu arresterats eller ställts inför rätta! De utgör givetvis ett reellt hot mot oss medborgare. Men i går (18/11), hör och häpna, häktades faktiskt en återvändande islamist i sin frånvaro för uttalat hot och som stridit för IS.

Om dessa återvändare kommer att utföra terror mot svenska medborgare är de självklart reellt ansvariga men regering och sjuklöverpartierna kan inte förneka att de kunnat förhindra det med en annan och restriktivare asylpolitik och lagstiftning. Därför kan de inte svära sig fria och skall givetvis ställas inför rätta när vi får en demokratisk regering och riksdag.

Varför regering och riksdag inte tar ansvar för landet längre, måste flertalet medborgare fråga sig.

I går såg vi ett exempel på varför det förhåller sig så. Jag har länge hävdat att de som söker sig till politiken i dag är de intellektuellt svaga och obildade. I går när inrikesministern Ygeman  kallat till presskonferens för att informera om läget lyfte han inte någon gång ögonen från sitt manuskript, utan läste innantill! Detta om något vittnar om såväl brist på engagemang, inlevelse i skeendet som usel begåvning. Om någon kommer ihåg Olof Palme och Tage Erlander så minns jag inte att de någon gång använde sådant hjälpmedel hur stor frågan än var.

Det som närmast får betraktas som skandal under pågående ”samhällsomvandling” är hur regeringen kan ha en islamist som minister, vilken på ett tydligt sätt visat att han totalt ignorerar grundlagen som den värdegrund  svenska folket anser skall vara grundläggande för vårt samhälle. I stället markerar han tydligt avståndstagande från dessa våra grundlagsfästa värderingar! Att konstitutionsutskottet låter detta fortgå kan ju endast tolkas som att ledamöterna antingen inte behärskar grundlagen alternativt inte bryr sig om den. I så fall är det ett tydligt brott. Detta förklarar ju också acceptansen för terrorn mot det egna folket!

En av våra främsta terrorismforskare Magnus Norell hävdade i en artikel nyligen (något som jag själv krävt) att vi måste mycket mer kraftfullt försvara de under lång tid tillkämpade rättigheter som våra demokratiska samhällen faktiskt vilar på. Som t ex yttrande och åsiktsfriheten (inkluderande satir, hån och tuff kritik mot alla former av religiösa och politiska åskådningar). Men också att gå emot alla former av segregering, vare sig det gäller kommunala badhus, eller politiska församlingar.

Hanteringen av dessa frågor såväl från regeringen, politikerna som av tjänstemännen ute i kommunerna bäddar helt enkelt för en islamifiering och radikalisering.

Det måste vara totalt fel att tillåta religionen/ideologin Islam att driva förskolor, grundskolor etc. Men också andra typer av samlingsplatser för ungdom.

Fortsätter vi som nu kommer vi få en så stor grupp av radikaliserad ungdom så att vi förlorar kontrollen över stora delar av storstädernas förorter. Alla förhoppningar om en integration där samhällsmedborgarna i stort drar åt samma håll kommer helt att utebli. I stället kommer konfrontation, kriminalitet i form av olika slags våld som våldtäkter, mord, rån, stölder att öka. Men chansen för dem som vill in i det svenska samhället kommer att minska genom trycket från islamisterna att välja t ex ett islamistiskt samhällsystem.

Detta har vi redan sett mycket av. Men däremot inga åtgärder från politiker och myndigheters sida att trycka tillbaka fundamentalisterna.

Jag är en positiv natur. Därför tror jag inte att nuvarande regering sitter perioden ut. Men hemska tanke. Vad kommer efter. Alla tar för givet och  troligen inte minst hon själv. Nämligen att Anna Kinberg Batra skall ta över som landets nästa statsminister. Jag förstår att man som medlem av Moderata samlingspartiet måste vara något av en självplågare för att acceptera henne. Hennes ”utspel” vilka de vara månde är av så låg klass att hon knappast borde platsa ens i kommunalfullmäktige. Om hon tillåts inta landets viktigaste ämbete är folket ännu en gång till de stora förlorarna. Hade hon själv någon självinsikt (vilket politiker nästan aldrig har) skulle hon omgående dra sig tillbaka. Är det någon som hittills förstått vad hon vill säga när hon står och mumlar framför den framsträckta mikrofonen? Hennes totala brist på engagemang får till och med en sovande att verka aktiv. Jag har åtminstone aldrig förstått vad hon vill ha sagt och var hon står i de för dagen viktigaste frågorna.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s