Politisk satir – Birger Schlaug försvarar fortfarande ”den generösa” flyktingpolitiken

Vetenskapliga partiet

Som f.d. miljöpartist anser jag mig tillhöra den gröna rörelsen, men hur tragiskt det än är så väljer jag att se det som komedi när Birger Schlaug vränger sig med retoriska finter och famlar efter argument i Dalademokraten.

Skulle jag inte vara positivt lagd och kunna se det hela som komisk politisk satir så skulle jag säkert letat metoder för att få knacka på pärleporten eller få 72 jungfrur eller festa på Valhalla, beroende på vilken religion som, mot förmodan, råkar ha rätt.

Jag skulle efter denna artikel alls inte bli förvånad om Birger Schlaug till slut lyckas med ett retoriskt konststycke som kan liknas vid att krypa upp i sin eget tarmludd och plötsligt försvinna. 🙂

Jag har besökt Birger Schlaugs egen blogg och kommenterat flitigt i hopp om ökad insiktsfullhet, men han har oftast ignorerat det som inte passar in i hans egen världsbild, med något jag…

View original post 472 fler ord

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Politisk satir – Birger Schlaug försvarar fortfarande ”den generösa” flyktingpolitiken

 1. Konspirationsteori 1 – Birger är homosexuell och får duktigt med stock av Peter Eriksson som har skägg, plus en slant för att jamsa med. Just nu har Birger extra mycket kärleksfullhet till Peter eftersom Peter fått ett ”eget” kärnkraftverk i hembygden som ska leverera billig EU-el till Norrland.

  Dessutom drömmer Birger om fler skäggiga men mer våldsamma män, vilket får honom att bli fullkomligt feminin så till den milda grad att han klär ut sig till ”Lisbeth” och besöker Feministiskt initiativs seminarier om kärlek.

  I Birgers dröm är han Lisbeth som jagas av en skäggig IS-krigare som våldtar honom hårt tills han gråter. Denna gråt tar han sedan med sig till Feministisk initiativ där gråten ger honom varma kramar från feministerna. Detta tillfredställer honom på ett djupare plan, eftersom han inte fick nog kärlek av sin mamma och hade en frånvarande pappa.

  Gilla

 2. Konspirationsteori 2 – Birger är hemlig agent för fåtalet girigbukar och arbetar för dessa genom MP, S, SD och högern. Genom en fullkomligt galen retorik försöker han och fler tokhögeragenter få folket att strömma till SD som kommer göra att den borgerliga frihandelspolitiken fortgår, vliket gynnar hans brorsa som har egen firma. För detta får han 10 havskajaker, ett tvekönat luder i ullkofta, skjuts i rosa Caddilack under täcknamnet ”Lisbeth”, samt sponsrat medlemskap i Naturskyddsföreningen.

  Gilla

 3. Konspirationsteori 3 – Birger har en rosa Caddilac i Luxemburg som han kör runt i utklädd till Lisbeth. Birger arbetar för den italienska, ryska och amerikanska maffian, vilka i princip är en och samma maffia för den som undersöker saken lite djupare. Alla i denna maffia har raffset under sina kostymer och kontrollerar Bilderbergruppen, media, banker etc. etc. och kontrollerar därför även korrupta politiker som Birger som även han har raffset. Birger fungerar likt en nickedocka att vifta framför den gröna rörelsen för att få önskad effekt. Just nu vill denna maffia i raffset söndra och härska med Sverige och EU, därför polariserar de olika frågor som kan splittra landet och splittra EU och splittra goda relationer med Ryssland. Birgers uppgift är att förvilla den gröna rörelsens logiska förmåga med ex. tafflig kärleksretorik så att ingen balanserad tankeverksamhet uppstår. Belöningen för lojalitet finns på ett bankonto i Luxemburg där även de välbetalda banktjänstemännen har både raffset och tystnadsplikt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s