Det är allvar nu. Vi är förrådda. Vår frihet och våra liv är hotade.

Av Olle Ljungbeck

Ovanstående rubrik kan verka överdriven men är det inte, för den som gör en enkel verklighetsanalys.

De som förrått Sveriges folk är i första hand politikerna och då menar jag främst regerings- och riksdagsledamöter. Men också politikerna på regional- och lokal nivå. De senare som väl känner problemen sviker genom att tiga och inte redovisa problemen.

De enda som inte sviker oss är Sverigedemokraterna ((SD).

De har trots att de utsatts för hat och smädelser ändå vägrat att medverka i sjuklöverpartiernas förräderi.

Men även medierna har svikit. Ja, svikit är ett för svagt ord. De har medvetet genom lögner vilsefört folket totalt. Hade de berättat sanningen skulle vi inte i dag stå vid katastrofens kant.

Det står nu klart att massinvandringen om den inte upphör inom närmsta halvåret innebär att Sveriges period som en av de friaste, tryggaste välfärdslanden i världen definitivt är slut.

Men redan nu har våldet antagit sådana proportioner att vi aldrig längre kan känna oss trygga.

Massinvandringen med det som följer av denna, är orsaken härtill. 

Det mest onda är givetvis Islam. Om detta råder inte minsta tvivel. De stater där denna ”religion” är etablerad är alla brutala diktaturer. Koranen och Sharialagen styr helt och hållet människornas liv. Dessa stater har inte accepterat FN.s deklaration om de mänskliga rättigheterna. Huvuddelen av de människor som i dag kommer till vårt land är anhängare av Islam. Därför kan vi inte lita på dem. Islams mål är att ta över till varje pris. Det påstås att IS och andra terrorgrupper inte är det samma som Islam.  Det är inte sant. De som bekänner sig till Islam bekänner sig också till att Islam skall ta över Sverige och att Sharia skall vara lagen. Om detta finns ingen tvekan.

Att detta smygande övertagande av Sverige pågår för fullt är ingen hemlighet för den som  har ögon och öron öppna. Det kallas av pk-folket för radikalisering men är inget annat än första steget i övertagandet av det svenska samhället. Våra politiker är naivare än en sjuåring och trots att det är så uppenbart ser de inte eller låtsas inte se. (Jag kommer med denna artikel också att översända en artikel från Gefle Dagblad om ”radikaliseringen” i Gävle, som politikerna gör allt för att inte se).

Vi kritiker av det pågående vanvettet måste ha minst dessa två målsättningar.

1.  Stopp på invandringen från muslimska länder.

2.  Förbjud Islam (som inte är en religion utan en terroror-

     ganisation) och tillåt inte de som utövar denna att driva

     skolor och individbaserade organisationer.

I kampen för ett fritt Sverige kan vi alla agera på olika sätt t ex.

–   Demonstrera mot Islam.

–   Arbeta mot att skolor och ungdomsorganisationer får drivas

    av Islam eller utövare av Islam.

–   Motarbeta all etablering av ”flyktingboende” för vuxna eller

    ensamkommande.

–   Demonstrera mot att badande får ske med kläder.

–   Demonstrera mot att invandrarflickor inte behandlas under

    samma villkor som svenska flickor. T ex att de får bada,

    sporta, gymnastisera, dansa etc. Men också att de får ta

    del av samma undervisning t ex sexualundervisning etc.

–   Reagera mot könsstympning av såväl flickor som pojkar.

    Kunde vi förbjuda könsstympning (omskärelse) av pojkar

    är jag övertygad om att många skulle lämna landet.

–   Demonstrera mot slöja, burkha etc.

–   Demonstrera mot parallellsamhällen och stöd de framförallt

    invandrarkvinnor som strider för sin frihet.

Denna kamp kan bedrivas såväl individuellt som i grupp. (Är Du ensam behövs inget demonstrationstillstånd).

SD får fler och fler politiker i kommuner och landsting. Dessa kan endera själva ta initiativ i kommunfullmäktige mot ovanstående. Enskilda kan ensamma genom att demonstrera med ett plakat på kommunens torg påverka fler. Vi har 290 kommuner i landet. Många av dessa har flera torg. En person kanske under ett två timmars pass når 200 människor, vilket totalt blir ganska många. Själv går jag ut på lördagar då det är mycket folk på stan. Ingen som verkligen säger sig kämpa för vårt land och vår frihet kan svära sig fri från detta ansvar.

På TV2 går en serie som heter ”Motståndsmannen”. Den går onsdagar och det sista avsnittet kommer nästa vecka. De som har möjlighet att se denna skall onekligen stärkas i sin övertygelse att vi måste göra något för att rädda vårt land och våra anhöriga. De som räds att t ex gå ut på torget i enmansdemonstrationer kan inte svära sig fria när katastrofen är här. Då är det för sent. Och då har fegheten segrat.

Framstående ekonomer världen över är helt övertygade och överens om att så snart som 2020 är Sveriges ekonomi helt raserad och man tvingas till enorma besparingar som för Sverige tillbaks till U-landsnivå. Redan inom ett år kommer belastningen på åldrings- sjuk- och socialvård jämte skolor vara sådan att det inte går att upprätthålla en nödvändig standard.

Regeringen med Stefan Löfven i spetsen jämte Allianspartierna har den senaste månaden sökt manipulera folket att de vidtagit åtgärder, som skall få ned invandringen till acceptabel nivå. Gå inte på dessa lögner. Invandringen i dag är ungefär lika hög som tidigare. Ingen av de åtgärder de så vältaligt uttryckt sig om har gjort någon som helst effekt. Fortfarande strömmar det in 6-8000 individer pr vecka. Bered er på sammanstötningar och konflikter invandrarna sinsemellan såväl som mot lokalbefolkningen. Och terrorhotet är ingalunda över. Ingen vet i dag om vi har några hundra eller 2000 Is-terrorister i landet.

Den som tror att vi går en fredlig framtid till mötes besitter troligen samma begåvning som Stefan Löven och Åsa Romson.

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Det är allvar nu. Vi är förrådda. Vår frihet och våra liv är hotade.

 1. Ulf Carlsten skriver:

  Vi är förrådda av våra egna, som lurar i medborgarna att vi måste vara humana och ta emot alla dessa människor. T.o.m. våra artister går på dessa floskler. P.g.a. att det är regeringen självt som kommer med dessa lögner, så räknas vi som genomskådat det hela som rasister och människofientlga. Vissa av oss förlorar t.o.m. våra jobb! Detta är inte det Sverige jag känner igen, vi är på väg mot anarki! Finns det något man kan göra, kanske be FN om hjälp?

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   FN är nog den sista organisationen att be om hjälp – lär vara genom korrumperat liksom de flesta som media låter synas.

   Det är nog upp till bevis nu vilka som väljer att fortsätta vända och vrida sig för att slippa se sanningen i vitögat och gå på regeringens & Co:s bluff eller vilka som står ut med att förlora jobbet och bli utmobbade – för att stå upp för sanningen!

   Själv har jag skrivit en ca 20 sid lång text där jag föreslår en framkomlig lösning för var och en utifrån sina förutsättningar, se https://magmasweden.wordpress.com/vara-ider/grasrotsrevolutionen/.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.