”Det var ett misstag…”

Av Olle Ljungbeck

Tomas Tobè har fräckheten att först nu erkänna Alliansens misstag.

Så här sa han nyligen; ”Det var ett misstag att Alliansen inte drivit en hårdare invandringspolitik”!

Nu när katastrofen är ett faktum, Sveriges ekonomi står inför en kris. Skola, åldrings- sjukvård är på väg att kollapsa finner han inget starkare ord än misstag! 
 
Resurser för cellprovstagning på Svenska kvinnor saknas därför att invandrarkvinnor tar dessa resurser i första hand. Sålunda nöjer sig Tobe med att , ”Alliansen har gjort ett misstag”,  när svensk sjukvård inte längre har resurser att upptäcka cancer utan ett stort antal svenska kvinnor riskerar såväl lidande som att dö i cancer.
Om han i stället hade sagt att vi Alliansen (men inte heller de rödgröna) klarar inte av att leda Sverige med nuvarande politiker hade han varit ärlig.
 
För är det verkligen någon som tror att den person – Anna Kinberg Batra – som nu backas upp av bl a Tobe, har några som helst kvalifikationer att ta över efter olyckan och analfabeten Stefan Löfven!
 
Denna hummande, stakande, icke verbala individ kommer ju att bli en kopia av dagens katastrofalt oduglige ”statsminister”. Liksom denne saknar hon ett språk. Detta är så torftigt att hon måste använda samma ord i så gott som varje mening. Dessa är; ordning och reda, här och nu etc. Däremot aldrig minsta försök eller förmåga att konkretisera det hon försöker säga.
Hur tänker moderaterna? Tänker de än en gång köra Sverige
i botten. För något annat kan vi inte förvänta oss om inte större delen av sjuklöverpartiernas politiker byts ut.
 
Eftersom såväl Tobe som övriga sjuklövern trots erkännande om sitt inte bara totala misslyckande utan också brottsliga förfarande, inte verkar ha för avsikt att lämna politiken ligger det inget ärligt ångerfullt i hans yttrande.
 
I stället får vi medborgare se det för vad det är. Ett erkännande under galgen, som han och de övriga trots allt inte tänker ta konsekvenserna av genom att lämna politiken. Se bara vad Thatcheristen Annie Lööf har för planer. Enligt henne finns det plats för 35 miljoner invandrare i vårt land!  
Vi medborgare – oavsett parti – måste därför inför kommande val på alla sätt visa på respektive politikers totala brist på förmåga och kompetens.
 
Kom ihåg att om vi låter dem återkomma till makten är det inte endast genom massinvandringen de tänker förstöra vårt land.
De kommer på alla sätt försöka göra oss till medlemmar i Nato. Därmed blir vi allierade med USA och detta blir en garanti för att vi dras in i nya krig. Ni har väl märkt hur man på alla sätt försöker svartmåla Ryssland som efter Sovjetunionens fall varit ett av världens fredligaste länder i motsats till USA som utan överord varit och är motsatsen.
Till dig som trots deras handlingar när ett hopp om en möjlig förändring, vill jag bara peka på några ytterligare fakta.
Nyligen sammanträdde Sjuklövern och kom överens om ca tjugo punkter för att stoppa den pågående massinvandringskrisen. När jag skriver detta har fortfarande inget hänt. Den begränsade minskningen av inflödet av invandrare beror inte på politikernas agerande utan har andra orsaker. Som Du förstår stoppar inte enbart ord den pågående katastrofen.
 
För några dagar sedan fick vi rapporter om att man måste avbryta cellprovstagning på ca 1300 kvinnor enbart i Blekinge. Trots de risker dessa löper att drabbas av oupptäckt cancer har ingen minister eller annan politiker tagit några initiativ för att lösa problemet och därmed skapa trygghet för de utsatta kvinnorna. Märk väl. Detta rörde sig bara om Blekinge. Samma kan komma att drabba kvinnor i flertalet län!
 
Men detta är inte nog. Flertalet asylsökande läkarundersöks inte vid ankomsten. Många är bärare av ett flertal för oss okända smittsamma sjukdomar. Hur snart tror Du vi har epidemier. En svår sjukdom har vi redan – om än inte av epidemikaraktär ännu – nämligen tbc som varit utrotad hos oss. Som vanligt hemlighåller politikerna riskerna som de gjort med asylinvandringen.
Bered dig på följande larm från ansvariga myndigheter men också från organisationer i utlandet. Det kommer att gälla skola, åldringsvård, sjukvård etc. Och politikerna tiger tills katastrofen är ett faktum. Det enda de då gör att förklara sitt misstag och kräva nytt ”förtroende”!
 
Har Du hört någon politiker visa empati för de som drabbats av olika former av våld såsom våldtäkt/gruppvåldtäkt, mord, rån, otrygghet etc. Eller förslag till åtgärder som strängare straff, utvisning etc.
Du kan aldrig av dagens politiker räkna med någon som helst hederlighet eller att de skall följa vår grundlag och genom folkomröstning få folkets viljeförklaring i t ex invandrings- och asylfrågor etc.
De anser nämligen (fårhoppningsvis inte nu längre) att de står över dig i förmåga att se vad som är bäst för Sverige och dess medborgare. De talar om demokrati men har för länge sedan lämnat hävdandet av denna.
De beskyller ständigt det åttonde partiet för rasism, främlingsfientlighet, antidemokrati etc etc.
De gör detta trots att de själva fullt ut agerar som nazister, fascister eller kommunister.
Det går inte att tolka deras värderingar på annat sätt än att de bekänner sig till en övermänniskofilosofi, eftersom  de likt dagens diktatorer tror sig stå över folkviljan och därmed också är beredda att offra det egna landet och folket.
Denna maktens övertro på sin egen överlägsenhet ledde till bl a förra världskriget och kommunismens seger i Sovjetunionen. 
 
Tobes nonchalanta erkännande av Alliansens misstag är ett praktexempel på en skrupelfri och i grunden havererad moral. Detta måste med hänsyn till dagens situation anses gälla alla i sjuklöverpartierna.
Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till ”Det var ett misstag…”

  1. Jo du Olle. Sannolikt kommer Moderaterna närma sig SD och du kommer snart sannolikt få se SD och Moderaterna sänka Sverige genom fortsatt högerpolitik inkl. frihandel precis som alla andra högerpartier förutom V.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s