”Tyskarna hamstrar vapen”

Även NewsVoice vågar äntligen publicera resultat av massinvandringspoliken. Se delvis mycket läsvärda kommentarer oxå! 

Samt ”dagens” av Olle Ljungbeck:

Hög tid att handla innan det är försent!

Vi kommer alltid att minnas Stefan Löfvens yttrande; ”Vi har varit naiva”. Men var det sant? Ja till viss del. Stefan Löfven och övriga PK-eliten har varit naiva inte vi som värnar Sverige. Som alla förstår gällde det hans uttalande när invandringen även för PK-eliten lett till en kris av oanade mått och som vi inte på långt när sett konsekvenserna av ännu. Förhoppningsvis kommer inflödet att begränsas även om de åtgärder som utlovats ännu bara stannat vid ord.

Men även om vi nu lyckats bromsa inflödet så kan vi inte blåsa faran över. Något som närmast kan liknas vid en samhällelig cancersvulst är på väg att sprida sig i vårt land.

Med detta menar jag de barbariska och ociviliserade värderingar de muslimska/islamistiska asylsökande/invandrarna tagit med sig och nu med våld söker påtvinga oss.

Det som borde vara en självklarhet för varje svensk men också för de som förmår göra jämförelser med vårt land och framförallt muslimska länder är att det allra viktigaste i ett land är gemensamma värderingar inom områden som rör mänskliga rättigheter, demokrati, jämlikhet mellan könen etc. Men också att samhället skall bygga på sekulär grund och religionen inte ha något som helst inflytande i politiken eller rättighet att styra människors liv.

Jämför vi vårt eget land med de länder varifrån flertalet av dagens asylsökande invandrare kommer ifrån så är skillnaderna enorma.

Värderingar kan endera leda till assimilation och integrering och är då positiva för samhället. Men värderingar kan också leda till parallellsamhällen och är då negativa och medför alltid konflikter med andra grupper och på sikt inbördeskrig. Det senare är vad vi är på väg mot i dag om inte kraftfulla åtgärder sätts in för att förhindra en sådan utveckling. Men för att nå resultat måste statsmakten vara orädd och kraftfullt bekämpa grunden till de barbariska och ociviliserade värderingar invandrarna för med sig och som klart står i motsatsförhållande till vårt samhälle.

En grundläggande del i skapandet av värdegrundsgemenskap kan vara att koppla denna till medborgarskapet.

De som inte i ord och handling ställer upp på våra grundlagsfästa värderingar skall inte beviljas uppehållstillstånd i Sverige.

De värderingar som är omistliga och måste värnas till varje pris är FN.s deklaration om mänskliga rättigheter, demokrati, jämlikhet mellan könen, agaförbud, sekulär skolundervisning, förbud mot religiöst tvång, förbud mot kulturella/religiösa symboler som är kränkande t ex slöja, niqab etc. Lagen om religionsfrihet bör ändras på så sätt att religionen betraktas som vilken ideologisk rörelse som helst och därför får kritiseras på precis samma sätt som politiska rörelser eller liknande men med religionsfriheten kvar.

Rätten för religionssamfund att driva skolor måste tas bort. Skolan skall vara renodlat sekulär och religionen skall vara den enskildes ensak men aldrig kunna prackas på vare sig barn eller vuxna. 

 

Dagens muslimska friskolor är renodlade koranskolor som förnedrar flickor och förhindrar integration.

Vi måste på alla sätt neutralisera islam med dess antidemokratiska och ociviliserade värdegrund. Denna kan endast skada vårt land.

Därför måste myndigheter som bl a Diskriminerineringsombudsmannen förändra sin hitintillsvarande policy (inställning).

Ex. Det måste vara helt galet att ”premiera” en muslimsk man som vägrar ta en kvinnlig tjänsteman i hand med 50 tusen kronor i ”skadestånd” vilket skedde för en tid sedan.

Skulle DO följt diskrimineringslagens anda och bokstav så skulle givetvis den kvinnliga tjänstemannen fått skadeståndet. Därmed skulle också vår grundlagsfästa värdegrund markeras och invandrarna få klart för sig att vi inte kompromissar om denna.

Nyligen visade det sig att muslimska kvinnor som arbetar i en muslimsk friskola i Göteborgstrakten bar heltäckande slöja. Deras förklaring till detta absurda förhållningsätt till barnen påpekades av en kommunal tjänsteman som icke acceptabelt. Förklaringen från kvinnorna var inte mindre absurd. De använde slöjorna enbart i situationer där de riskerade att någon man skulle få se dem utan dessa kvinnokränkande cymboler. Som om detta skulle vara förmildrande! Signalerna som skickas till barnen och framförallt flickorna innebär att kvinnor måste osynliggöras i närheten av män. Så redan på detta stadium får små flickor inpräntat i sig att de är mindre värda än pojkar. Trots denna galenskap har Diskrimineringsmannen krävt att kommunen skall yttra sig och eventuellt skadestånd kan komma att utkrävas för diskriminering. Detta visar klart och tydligt att de tjänstemän som skall värna jämställdhet mellan könen etc i stället bekämpar dessa jämlikhetssträvanden. Kvinnor och flickor är i sina hemländer nedvärderade till andraklassens medborgare. Denna diskriminering syns fortsätta även då de bosatt sig i det land som kallats frihetens stamort på jorden. Och de som starkast verkar för denna diskriminering är statliga tjänstemän!

Diskrimineringsombudsmannens policy sedan flera år har varit att fatta beslut som helt står i motsatsförhållande till de lagar som starkast markerar och fastslår den värdegrund som skall vara generell för alla medborgare i Sverige. Detta missbruk har ännu ingen politiker agerat mot varför det bara fortsätter! I spetsen för dessa systematiska brott mot vår främsta lag – grundlagen – går Sveriges statsminister Stefan Löfven som accepterar en minister som – Mehmet Kaplan. Denne islamist bryter konsekvent mot bl a Jämställdhetslagen men också genom medlemskap i en antidemokratisk organisation (Islam) som trampar på alla de värden vi anser vara okränkbara och förutsättningar för en utvecklad civilisation.

Jag är lika stenhård motståndare till såväl Nazismen som Islam. De är båda två antidemokratiska, livsfientliga och sadistiska rörelser. Av denna anledning kan jag inte förstå att man ensidigt jagar Nazister (som enligt Säpo rör sig om högst 300 organiserade sådana) medan man t o m överser med tillbakavändande terroristers mördande även om de varit enrollerade i IS och andra barbariska terrororganisationer. Alla känner väl till Mona Sahlins välkomstprogram för dessa barbarer, innebärande bostad, arbete och ekonomiskt stöd!

Även här kan man påstå att de som skall värna vår värdegrund och därmed lägga grunden till en lyckad integration sviker sitt ansvar.

Regeringen måste omedelbart ta fram ett integrationsprogram som förhindrar antidemokratiska och icke civiliserade rörelser som Islam att vinna inflytande.

En förutsättning för medborgarskap skall förutom språkkunskaper innefatta att i handling kunna redovisa att man anslutit sig till den värdegrund vi lagfäst och som omfattas av en majoritet av Sveriges befolkning.

En sådan ”medborgarförklaring” är fullt möjlig att testa. Dels genom avläggande av prov men också redovisning i ord och handling på sin syn vad gäller jämställdhet, barnuppfostran (hindras t ex flickor att utvecklas på samma sätt som svenska flickor), religionsfrihet, lojaliteter mot landets lagar. Grov brottslighet innebärande fängelse skall alltid leda till utvisning.

Inga skattemedel till verksamheter som inte har en tydlig inriktning mot integrering och demokrati. Aldrig sådana medel till religiösa organisationer. Det senare innebär att vi i praktiken stöder organisationer som vill omstörta vårt samhälle.

Tar inte politikerna ovanstående på allvar och agerar i enlighet ned vad jag redovisat här står vi om senast fem år för en situation som är ännu allvarligare än dagens.

Då har subversiva invandrargrupper fått så stort inflytande i det svenska samhället att de inte går att oskadliggöra utan konflikter som kommer att kräva blodspillan på båda sidor.

Jag utesluter inte militära insatser mot fundamentalistiska islamistiska grupper. Sannolikt blir sådana insatser nödvändiga. Då kan den regering som sitter vid makten vid detta tillfälle inte svära sig fri med konstaterandet att vi har varit naiva. Redan nu har tillräckligt många kritiska röster kunnat redovisa hur islamistiska krafter samlar sig för – om inte ett övertagande av samhället men väl skapande av autonoma parallellsamhällen med egna lagar och regler som grundar sig på såväl Koranen som Sharia.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till ”Tyskarna hamstrar vapen”

 1. Sofia skriver:

  Allt omkring migrantpolitiken är otäckt. ”Eliten” mot folket.
  Hur uppfattar du det här?
  http://www.zerohedge.com/news/2016-01-09/thousands-flood-streets-germany-fury-over-refugee-sex-assaults-reaches-boiling-point

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Tyskarna är enligt min åsikt allmänt mer vakna och svårare att hjärntvätta än sömniga svenskar. Att tyskarna reagerar mot övergreppen och deras ledare i alla fall i ord sätter ner foten med tal om utvisning av brottslingarna borde vara självklart även i vårt land.

   Istället undrar jag hur många svenska kvinnor som ytterligare måste få sina liv förstörda av invandrade våldsmakare innan tillräckligt många vaknar – och agerar. Precis som tyskarna håller allt fler på att beväpna sig eftersom man inser att svenska polisen tappat greppet. Vem vill efterlämna ett sådant samhälle till sina barn? – och sig själv för den delen…

   Vad gäller Pegida är jag inte tillräckligt insatt. Ryggade av den svart/vita attityden, men kanske blir den i vårt redan bedrövligt våldsamma samhälle enda vägen ut? Hoppas inte det!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s