Prioritering!

Av Olle Ljungbeck

Sjuklöverpartierna (S, M, L, C, KD, MP och V) prioriterar mödomshinnekontroll och klitorisrekonstruktion på invandrarkvinnor framför cellprovstagning på svenska kvinnor!

Och mer av Olle Ljungbeck:

Nej Magdalena Andersson. Sveriges ekonomi är inte stark.

Din kassakista är ett såll.

Vi har visserligen en exportindustri som går bra, men detta är inte nog utifrån vad som nu sker i Sverige.

Även den inhemska konsumtionsmarknaden går strålande, men inte av sunda orsaker.

I Sverige har vi ca en och en halv miljoner pensionärer. Dessa har  under sin aktiva tid skapat pensionsfonder genom att avstå en del av sin lön till sådana. De belastar därmed inte skattebetalarna och kan sålunda inte påstås vara tärande.

Vi har sedan många år tillbaka ca fyrahundratusen arbetslösa. Dessa producerar inte och genererar därför inte några skatter och kan därför kanske betraktas som tärande. Men eftersom denna stora arbetslöshet funnits långt tillbaka i tiden så har det i statsbudgeten sedan länge avsatts medel för detta ändamål. Utgifterna kommer sålunda inte som en överraskning utan är budgeterade. Tilläggas bör också att ett stort antal av de arbetslösa haft arbete långa tider. De har under den tid de arbetat gjort inbetalningar till arbetslöshetskassan. Därmed kan inte heller stora delar av detta kollektiv anses vara tärande.

Annat förhåller det sig med de som kommit hit för att söka asyl.

Blott de två senaste åren har det till Sverige anlänt ca tvåhundrafemtiotusen asylanter/invandrare. Men räknar vi från 2006 då regeringen Reinfeldt tillträdde och öppnade för en oreglerad invandring är de betydligt fler.

Några budgeterade eller sparade resurser finns inte för dessa utan måste tas ur föreliggande budget genom besparingar på andra områden alternativt skattehöjning eller lån. Regeringen Löfvens framförhållning är därtill så usel att han påstår sig inte kunnat ana det enorma inflödet. Självklart är detta inte hållbart någon längre tid. Med stor sannolikhet kommer den regering som troligen tillträder efter nyvalet hösten 2016 tvingas till drastiska åtgärder som att ytterligare göra besparingar på viktiga områden som skola, vård och omsorg. Detta räcker emellertid med stor sannolikhet inte. Därför kommer alternativt eller både och såväl skattehöjningar, lån som sänkning av pensionerna att bli nödvändiga. Vi har ju redan sett hur besparingar drabbar de sämst ställda svenska medborgarna.

Sverigedemokraterna var tidigt ute med att vi skulle kunna hjälpa betydligt fler på plats (närområdena) till betydligt mindre kostnad. Denna uppfattning delas numera av en betydande del av ledande politiker och ekonomer världen över.

Men av ren prestige och illvillighet mot SD (en illvillighet och cynism som i slutändan drabbar svenska folket) har de svenska politikerna inte velat lyssna. Hellre låter de Sverige gå under som välfärdsstat.

När regeringen uttrycker att det går bra för Sverige pekar man bl a på konsumentvaruområdet. Självklart går det bra för detaljhandeln inom konsumentmarknaden eftersom vi fått mer än 250 tusen nya konsumenter bara de två senaste åren.

Men tyvärr betalar inte dessa 250 tusen själva ett öre för vad de konsumerar. Utan det gör Du och jag genom våra skatter plus de miljarder staten måste låna och därmed förstöra landets ekonomi. Detta är ohållbart. Därför kan politikerna inte hävda att de inget visste när det ekonomiska sammanbrottet blir ett faktum.

Det talas mycket om att de ”Nya” snart kommer att gå in i produktionen och betala tillbaka det de fått gratis. Detta är som vanligt glädjekalkyler och kommer från pk-eliten som inte vill se verkligheten eller erkänna den. Erfarenheten visar också att det för flertalet invandrare från dagens invandrarkulturer tar ca 7 år att komma i arbete. Men inte alla gör ens detta. På sin höjd 40 procent. De övriga måste få sitt uppehälle bekostat av samhället – dig och mig och de fattiga pensionärerna – kanske för all framtid!

I en lågkonjunktur händer det ofta att staten lånar vilket kan vara sunt.  Men då gör man det för att kunna investera för att därmed skapa nya jobb.

Att låna till konsumtion är ohållbart och leder snart till ekonomisk kris. Sannolikt har vi denna som jag påpekat tidigare – redan 2016.

För att dölja de verkliga kostnaderna för invandringen talar politiker och pk-medierna endast om kostnader för mat och logi.

Vid sidan om dessa finns det väldiga kringkostnader för kläder, sjukvård, skola, socialvård, kommunikationer, polismakten etc. Dessutom är det ett faktum att immigrationsverket betalar ett kolossalt överpris för asylboendet. Riksrevisionsverket håller på med en utredning om verkets hantering av ekonomin, som med all sannolikhet kommer att med råge överträffa de farhågor många gett uttryck för.

Några exempel. Enbart i Kalmar län har över 4500 asylanter fått tandvård senaste året. I Blekinge kan svenska kvinnor inte få årliga cellprovstagningar för att förebygga cancer därför att gynekologavdelningarnas hela kapacitet upptas av invandrarkvinnor. En stor del av dessa är könsstympade varför de framförallt vid graviditet drabbas av svåra komplikationer. Det märkliga och cyniska är att jag varken hört Anna Kinberg Batra eller någon annan partiledare reagera på att svenska kvinnor kan råka ut för oupptäckt cancer pga utebliven provtagning orsakade av att de trängs ut av invandrare. En rättighet som borde vara absolut.

Då har jag här bara nämnt problemen vid två län! Samma krissituation gäller ju också andra län fast där har man ännu inte vågat redovisa problemen.

Massinvandringen innebär inte bara ekonomiska kostnader. Självklart kommer svenska barn få en kvalitativt sämre skola. Men denna kvalitativa försämring gäller ju också sjukvård, åldringsvård etc. När kommer svenska föräldrar säga ifrån? Eller kommer de att acceptera att deras barn får en usel skolutbildning av rädsla för att visa sin omtanke och därmed uttrycka sin vrede.

Trots detta vill Annie Lööf, Jonas Sjöstedt, Gustav Fridolin och Åsa Romson ha en oreglerad invandring. De övriga allianspartierna vill även de ha en hög invandring trots att detta kommer att innebära välfärdssamhällets död. Så sent som bara för någon vecka sedan ”lovade” Stefan Löfven att så snart som den värsta krisen vad gäller inflödet av asylsökande lugnat ner sig kommer man att acceptera en lika omfattande massinvandring igen! 

Det nyval som många sett fram emot med förhoppningen om att vi kraftfullt kan minimera asylinvandringen kommer med stor säkerhet 2016. Men tyvärr kan vi kritiker och Sverigevänner och svenska folket inte ha stora förhoppningar om  resultatet.

Anna Kinberg Batra som redan nu öppet givit uttryck för att hon räknar med att bli den nya regeringens statsminister tillhör ju dem som vill ha en lika stor invandring som den nuvarande, varför nyvalet kan bli en antiklimax.

Hon har under den tid som gått sedan Löfven tillträdde klart visat att hon inte tar ansvar för Sverige. Alliansen hade för länge sedan kunnat störta Löfven. Men i stället vill Batra cyniskt avstå från detta för att låta Löfven köra Sverige i botten. Hon är sålunda beredd att offra Sverige och Sveriges medborgare för att själv kunna vinna regeringsmakten. Ett mera cyniskt spel är svårt att finna från någon tidigare period i Sverige efter demokratins införande på tjugotalet. Skall det därför efter valet heta. ”Svenskarna är tokiga”! ”De har valt den som sänkte Sverige till statsminister”!

Efter detta tänker hon utan att rodna ta över regeringsmakten tillsammans med de allianspartier som är för en oreglerad invandring.

Eftersom Sverigedemokraterna vid ett nyval bör hamna en bit över tjugoprocentsnivån kommer ett stort ansvar att falla på Jimmie Åkesson. Att han mot bakgrunden av vad  jag här redovisat är beredd att stödja Anna Kinberg Batra vore att svika inte bara oss som kommer att rösta fram honom utan även de svenska medborgarna i övrigt.

Eftersom ”Decemberöverenskommelsen” är död kan vi knappast riskera att komma i samma situation som då den togs.

Ett absolut krav Åkesson och därmed Sverigedemokratena måste ställa är att asylinvandringen måste begränsas till ett minimum, annars inget stöd från SD.

Flertalet erkända ekonomer talar nu om att det är nödvändigt att gå över till låglöneprincipen genom inrättande av låglönejobb. De anser nämligen med all rätt att de som söker asyl inte på långa vägar i någon omfattning kan göra sig gällande på kvalificerade arbeten.

Det vore väl ändå ett ödets ironi att pga Socialdemokratins misslyckade politik lämnar vi välfärdsstaten till förmån för ett låglöneproletariat! Nog måtte de gamla socialdemokraterna vända sig i sin grav?

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s