TAHARRUSH GAMEA

Av Olle Ljungbeck

LITA INTE PÅ DEM!

Efter att det kommit till allmänhetens kännedom hur polisen mörkat  ”sexterror” mot kvinnor - där gärningsmännen är invandrarmän – vid bl a de två senaste ungdomsfestivalerna i Stockholm, men också att samma terror utövats i ett antal städer som Stockholm, Malmö, Kalmar etc på nyårsafton, skyndar sig nu sjuklöverpolitiker och statliga tjänstemän att uttala sig.

Men lyssna noga på hur de formulerar sig, så blir ni snart klara över om de menar vad de säger eller det som vanligt endast är tomma ord utan avsikten att det skall följas av handling.

Ygeman; ”Vi välkomnar en utredning”. Finns det något engagemang eller vilja att ta tag i dessa fruktansvärda händelser med ett sådant uttalande. Han är högste chef  för Sveriges poliser men hans uttalande ger inget intryck av vrede, handlingskraft och vilja.

Stefan Löfven; ”Ett dubbelt svek mot unga kvinnor”. Vad säger detta uttalande? Jo att han, Stefan Löfven svär sig fri och som vanligt ser någon annan som ansvarig för  att det inträffade fått ske.

Vidare; ”Vi skall inte vända bort blicken. Ett demokratiskt problem för hela vårt land”. Återigen svär han sig fri. Någon annan påstås ansvarig för att detta fått inträffa.

Inte något om att han är den som utnämnt vår högste polischef  – inte på meriter utan på följsamhet. Inte heller att det är han som har högsta ansvaret för demokratin.

Rikspolischef Dan Eliasson. En hög statstjänsteman som vill kräkas på partiledaren för ett av våra riksdagspartier. En partiledare som i motsats till sjuklöverns partiledare aldrig brutit mot grundlagen, vilket de nämnda gjort ett flertal gånger. Senast var det decemberöverenskommelsen som innebar parlamentarismens död. Brottet ansågs av en stor del av svenska folket vara så gravt att de fick begrava överenskommelsen efter kort tid.

En sådan person som Eliasson hade aldrig blivit generaldirektör under Erlanders tid.

Operativ polischef under Stockholmsfestivalen; ” Vi ville inte gå ut med information då Sverigedemokraterna kunde gynnas eftersom terroristerna var ensamkommande män och inte etniska svenskar”! En verkligt sanningsälskande polischef. Hur många gånger har han gjort samma sak – lurat medborgarna?

Men hans agerande är troligen mer vanligt än ovanligt. När jag för två år sedan demonstrerade ensam på Stortorget i Gävle där jag fördömde massinvandring, islam  etc. blev jag bortförd av två bastanta poliser. Det räckte att en folkpartistisk (numera liberal) polis anmälde mig för hets mot folkgrupp och hädelse! Denne duktige politiker kunde emellertid vår grundlag dåligt eftersom hädelseparagrafef togs bort för ett antal år sedan.

Den nitiske polischef som tog beslutet om att bortföra mig från torget förvissade sig inte om ifall jag bröt mot åsikts- och yttrandefrihetslagen. För denne knähund och rövslickare var det viktigare att vara maktens lydiga lakej hellre än att värna de rättigheter varje medborgare har enligt grundlagen.

En slutsummering av ovanstående kan inte bli annat än att de samtliga gjort sig skyldiga till brott mot grundlagen som bl a stadgar att tjänst skall utövas med oväld, objektivitet, opartiskhet och omutlig rättvisa.

Därför Du som läser detta. Låt dig inte invaggas i tron att nu löser sig allt.

Vi måste fortsätta att bekämpa invandringen. Nu hårdare än någonsin. Nu gäller det inte att endast begränsa den, utan stoppa den. Vi måste också som ovillkorligt krav kräva utvisning i de fall dessa terrorister bryter mot den värdegrund vi lagstiftat  – ja t o m grundlagsfäst. Vi kan inte och får inte acceptera att kvinnor/flickor skall leva i samma otrygghet som kvinnorna gör i de länder där nämnda terrorister kommer ifrån.

Vi måste sätta stopp för att deras värderingar får styra vår vardag. Därför skall deras värderingar aldrig tillåtas vinna insteg i vårt land. Vissa tjänstemän inkl DO har visserligen accepterat brott mot jämställdhet och sådant som diskriminerar kvinnor. Islam har sålunda redan kunnat påverka vår kultur innebärande återgång på vissa områden till vad som gällde under medeltiden. Mycket av denna återgång till medeltida förhållanden sker på kommunal nivå ex vid våra allmänna badanläggningar etc.

Som opinionen nu ser ut kan SD komma att få ett betydligt större antal platser i fullmäktigeförsamlingarna och har då möjlighet att påverka på ett helt annat sätt än i dag och därmed rensa bort barbariska värderingar.

Därför måste ni redan i dag anmäla ert intresse för de lokala SD-föreningarna så att inga stolar blir tomma när nästa val inträffar. Min spådom är att det kommer före denna mandatperiods slut.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

  1. Samma förkärlek för lögnen framför sanningen gäller givetvis också medier och public service. DS

 

Temat ur Blueshift: 

FEMINISTREGIMEN LÖFVENS SENASTE GÅVA TILL SVERIGE – SEXDÖDSLEKEN TAHARRUSH GAMEA

När tänker regeringen Löfven inse det enda möjliga beslutet för att stoppa gruppvåldtäkterna på kvinnor är att omgående massutvisa alla ensamstående män från främmande kulturer och kontinenter, som trängt in i Sverige de senaste åren?

EU MIDSOMMAREN 2016 – POLISSTAT MED PERMANENT UNDANTAGSTILLSTÅND 

Nödutgången: direktavvisa och massutvisa ensamstående manliga asylsökare…

TYSKLAND HAR TRÖTTNAT – SNART INLEDS MASSUTVISNINGARNA 

När följer Löfven Merkels exempel? Per capita, var nyårsövergreppen i Kalmar och Sverige lika omfattande som de i Köln och andra tyska städer…

VÅLDTÄKSTSUNAMIN – FEMINISTREGIMEN LÖFVEN AWOL

När börjar massutvisningarna? Sverige är ju Europas ledande våldtäktsland…

FRÅN “ÖPPNA ERA HJÄRTAN” TILL “SÄRA PÅ BENEN” – TSUNAMI AV SEXTRAKASSERIER HEMSÖKER EUROPA 

Vart tog feministerna vägen?

LEIF G W PERSSON – SVERIGES JOSEPH GOEBBELS 

Möt Leif, mannen som sålde sin själ till Djävulen…

SVERIGE – NU BRYTER NÖD LAG 

Regeringen Löfven 1: Sverige står inför en systemkollaps om inte migrantinvasionen stoppas. Regeringen Löfven 2: Vi kommer inte att stoppa migrantinvasionen…

STOPPA BONNIER – DEMOKRATIN OCH DEN FRIA ÅSIKTSBILDNINGEN UNDER HOT 

Dags att krossa Bonniers monopol på tänkandet i Sverige…

CIVILMOTSTÅND UTAN VÅLD EFFEKTIVASTE SÄTTET GENOMFÖRA REVOLUTION – RÄCKER MED 3.5% AV BEFOLKNINGEN 

Konsten att genomföra en framgångsrik revolution…

NYTT UPPROP – TACK RYSSLAND OCH PUTIN!

I takt med att en “hänsynslös sammansvärjning” av internationella finansoligarker manipulerar världen allt närmare ett världskrig, har någon startat ett upprop där man tackar Ryssland och dess president Vladimir Putin för deras just nu stabiliserade och fredsskapande inverkan på situationen…

NU UTE: ANDRA UPPLAGAN AV “VÄSTS MÖRKA HJÄRTA” – GRATISKAPITEL HÄR

Kanske en av de bästa presenterna läsaren kan ge familj och bekanta – under det 2015 ringer ut och 2016 stormar in…

 

Och slutligen om vår beskyddare/förrädare Dan Eliasson hos Milld.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till TAHARRUSH GAMEA

  1. corneliadahlberg skriver:

    Kommentar till Olles upprop att anmäla oss till de lokala SD-föreningarna: Själv har jag suttit i sådana samt i fullmäktigeförsamling i Norrköping för SD, men avgick eftersom partiet i alla fall lokalt styrs av så pass många socialt inkompetenta och enligt mig vad gäller den aspekten direkt handikappade människor att ett seriöst arbete blev mycket svårt att driva. Jag fick höra, samt delvis se, att det var ett problem över hela landet.

    Att SD enligt seriösa alternativa nyhetsankare sägs ägas/drivas av sionisterna bör tas på allvar. Massinvandringen till Europa sägs ligga i deras intresse samt t.o.m. vara iscensatt av dem och vad kan då passa bättre än att, när det börjar urarta, ha infiltrerat motståndsrörelsen och driva den?

    Jag tror att vi behöver ett ärligt alternativ som inte drivs av som det verkar främst karriärister, utan av idealister! Och jo jag inser att det är bråttom och söker förtvivlat efter ett sådant alternativ, men jag tror i alla fall vi kommer bli besvikna när vi inser hur lite SD egentligen vill förändra ett gammalt samhällssystem som befinner sig i förfall.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s