Vet Hut!

Av Olle Ljungbeck

Vet Hut, Stefan Löfven, Anna Kinberg Batra, Annie Lööf, Lars Björklund, Åsa Romson, Gustav Fridolin, Jonas Sjöstedt.

Ni har av ren prestige och förblindat hat till Jimmie Åkesson åsidosatt allt vad plikt och ansvar heter, vilket nu orsakat en kris för vårt land som är såväl ekonomisk, social, otrygg för medborgarna – inte minst för de svenska skolbarnen som riskerar en undermålig utbildning men kanske allra allvarligast en ständig otrygghet där mord och våld är på väg att bli deras vardag. Detta som en följd av invandrare från en barbarisk kultur. Se tillbaka på er egen skolgång och vad ni nu ger dagens ungdom.

Ni upprepar som en papegoja varhelst ni bemöter Jimmie Åkesson eller andra företrädare för SD att partiet inte är demokratiskt. Vi vet sedan tidigare att ni gjort lögnen till ert viktigaste politiska redskap. Därför är det inte underligt att sjuklöverpartierna alltsedan EU-inträdet brutit mot grundlagen och därmed demokratin så många gånger att ni själva sannolikt tappat räkningen. Sanningen är den, att om vi ser till era brott mot grundlagen så kan ni inte längre betraktas som demokrater.

När svenska folket inte tillåts ha något som helst inflytande i den kanske viktigaste frågan någonsin – massinvandringen – visar ni tydligt ert förakt för folket och därmed demokratin. Men ni visar också vilka små människor ni är. Ni har skrutit med er humanism. Denna humanism är inget annat än självförhärligande. Ni bryr er inte det minsta om dessa människor ni påstår vilja värna om utan endast att ni skall betraktas som goda. Ert eftermäle kommer emellertid inte att bli det ni i er självgodhet hoppats på.

Jag har skrivit till er otaliga gånger men inte en enda har visat så mycket respekt att ni besvarat mina skrivelser.

Jag tog tidigt upp att vi kunde få problem med de ”ensamkommande barnen”. Jag försökte få er att förstå att de kommer att innebära problem. De har ingen familj. Därför vill inte härvarande invandrarfamiljer se dem som partner åt sina flickor. Mycket få svenska flickor kommer att attraheras av dem för deras kvinnosyn, som är kultur-baserad. Nu, kommer de problemen som jag varnade för.

Jag kämpade i ett och ett halvt år med myndigheter som riksåklagaren, åklagarkamrar, skola, kommuner, polisen att man skulle ta tag i kvinnlig könsstympning. Ni hörde aldrig av er. När jag till slut fick ett rakt besked från en åklagarkammare att de fått order att inte göra något för det kunde irritera muslimska/islamistiska ledare – gav jag upp.

Nu står många av dessa kvinnor på kö utanför gynekolog- och sjukhusmottagningar.

Jag skrev till er om den islamistiska Högmosseskolan i Göteborg där rektorn Abdisiriak Waberi tillåtit mobbing av kvinnliga elever.  Trots detta blev han moderat riksdagsledamot! Den som inte känner till detta kan läsa de mer än sju inspektionsprotokoll skolinspektionen presterat. Skolan drivs fortfarande av islamister!

Jag har varnat för de islamistiskt drivna skolorna. Den som tror att dessa barn får en utbildning som möjliggör integration är mer än naiv. Ni som talar så stort om jämlikhet mellan könen tror ni verkligen att dessa flickor behandlas som pojkarnas jämlikar! Därför måste dessa skolor förbjudas. Detta är troligen ett av de tydligaste exemplen på att ni inte bryr er om vad som sker med dessa barn.

Vad gör ni åt förorternas hedersvåld och parallellsamhällen?

Det är ingen överdrift att påstå att de är en växande cancersvulst.

Nu har kommunerna börjat segregera svenska folket efter kön på bl a våra offentliga badinrättningar. Skenbart är det för att invandrarkvinnor skall våga bada och simma. I verkligheten innebär det en tillbakagång ur jämlikhetssynpunkt och ett accepterande av islams syn på kvinnor.  Allt detta som den förgående generationens kvinnor var beredda att offra livet för bryter ni emot. 

Varför tar ni inte vara på sådana som Nalin Pekul m fl och ger dem resurser att arbeta med upplysning och integrering? Varför ger ni våra skattemedel i stället till ledande mörkmän och fundamentalister, som vill förstöra det samhälle som var tryggt och fint tills ni, utan att höra oss, tog in personer vars kultur är en motpol till vår?

Hur tror ni att vi skall kunna ha något som helst förtroende för er när ni handlar helt i strid mot vår lagstiftade värdegrund.

Skall vi verkligen betrakta Annie Lööf som tillräknelig när hon på fullt allvar menar att vi kan ta emot 25 miljoner människor. Hur rimmar det med dagens situation där vi tagit in ca 250 tusen de två senaste åren och ni nu äntligen insett att vi inte klarar fler om ens dessa!

Inte många av er har lyckats avlägga en högre examen. De som gjort detta yvs sannolikt däröver. Men kom ihåg att en hyfsad IQ inte självklart medför begåvning. Som personalchef under ca trettio år lärde jag mig skilja på IQ och begåvning. Vilka ofta inte samvarierar. Begåvning är bl a sådant som omdöme, realism, handlingsförmåga etc etc. Vid en bedömning av det ni hittills uträttat eller snarare inte uträttat saknar flertalet av er begåvning.

En viktig egenskap är att våga se sanningen. Där brister ni totalt. I stället för att säga sanningen lägger ni den under mattan och ljuger för oss medborgare om vad som verkligen händer och sker. Självklart är det så att om man inte ser var det verkliga problemet finns kan man inte heller åtgärda det. Först när man som ni står vid stupet vågar man erkänna verkligheten. Men då kan det vara för sent.

Ni staplar ord på ord om vad som är rätt och vad som bör göras. Men problemet är att det stannar vid ord inte vid handling. Endast en egenskap är ni oöverträffade i. Ja just lögnen och manipulationen. Hedersbegrepp saknar ni helt.

Därför är ni nu på väg att förstöra vårt land.

Ni förmår inte i en diskussion diskutera kulturskillnaderna i de länder varifrån invandrarna huvudsakligen kommer ifrån utan att peka på att sådana problem har vi också i Sverige hur sällsynta de än är.

Att förneka att kultur och religion är orsaken till den brottslighet av alla slag som vi nu ser är fegt och ointellektuellt.

Att inte våga utvisa människor som tydligt bryter mot vår värdegrund är fegt.

Sammantaget kan man säga att ni är en grupp skrupelfria människor, som inte är tillräckligt begåvade att se skillnaden mellan omoral och moral. Ingen av er har en personlighet som gör er skickade att leda Sverige. Men hur skall ni kunna inse detta. När ni av ren prestige vägrar att i invandringsfrågan samarbeta med det parti som har majoriteten av folket bakom sig utan i stället är beredda att kasta landet i kaos. Så handlar alltid de svaga ”ledarna”. Kring detta finns det många exempel att hämta ur historien.

I dag lyssnade jag på en inspelning av en diskussion mellan Nina Drakfors och Arbetarbladets ”ledarskribent” Anna Norling. Norling representerar de personer som aldrig skaffat sig en egen livsfilosofi utan när hon skall skriva eller debatterar fyller sina meningar med slagord som t ex i det här fallet patriarkatet. Eftersom de inte själva har någon livsfilosofi eller grund att stå på blir de ett lätt byte för en så begåvad peson som Nina Drakfors. Eftersom de saknar en genomtänkt livsfilosofi står de nakna inför en debattör som Drakfors. Det enda de har att möta motparten med blir slagord. Tillslut var hon tvungen att kasta in handduken men hann trots detta påpeka att hon var ledarskribent på Arbetarbladet. Hade jag inte visst vem hon var skulle jag gissat på en skolflicka på 14 år. Och denna ”tidning” stöder vi med 17 miljoner pr år?

Jag har för mig att jag sänt er min artikel; ”De är inte som vi”. Den belyser kulturens och religionens roll i de här sammanhangen. Om ni inte fått den så hör av er. Men givetvis också om ni behöver råd av något annat slag.

Ett råd. Våga erkänna att Jimmie Åkessons insikter i invandringsfrågan är betydligt sannare och folkligt förankrad än vad ni vågar erkänna. När ni kommit till samma insikt som han kanske vi kan ta oss ur krisen.

Men det kräver att ni följer en hel del av hans råd.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vet Hut!

 1. Martin skriver:

  SD-Valet i Stocfkholm bevisade att SD ej är demokratiskt.
  Uteslutningen av SDU visar att SD ej är demokratiskt.

  Gilla

 2. corneliadahlberg skriver:

  Här är Olles tidigare artikel omtalad ovan: ”Dom är inte som vi”:

  https://corneliadahlberg.wordpress.com/2015/10/30/dom-ar-inte-som-vi-3/

  Olle skickade den igen eftersom:

  ”Denna artikel som måste anses saklig skrev jag tidigare. Det som hänt i Köln, Finland
  etc visar att värdegrunden är viktig. Om skillnaderna blir för stora sker det som hände
  på nämnda platser. Konflikterna riskerar att bli ännu större om invandrarna inte från början får klart för sig att de måste rätta sig efter vår värdegrund.”

  Olle Ljungbeck

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.