Till Greenpeace Rolf Lindahl

Nu har Greenpeace Rolf Lindahl haft drygt 6 veckor på sig att svara på mitt mail, vilket var ett svar på hans mail, utan att svara. Därför utgår jag från att de/han beslutat att inte beröra mitt tema, liksom övriga etablissemanget. Jag har fått svar från dem förr när temat inte rörde tabubelagd miljöförstöring. Eftersom min fråga gäller en form av miljöförstörelse som delas av många, vilket borde få Greenpeace att reagera, så lägger jag upp min fråga här.

Men först en annan fråga. Allt fler inser att vi blir lurade av våra politiker. De förändrar i rasande snabb takt vårt samhälle, i grunden – utan att tillfråga oss. Tvärtom blir de som ifrågasätter deras självsvåldiga ageranden fortsatt officiellt förföljda. De ändrar grundlagen utan att först ge folket sanningsenlig information som gör det möjligt för oss att lägga vår röst därefter.

Pågående samhällsförändring innebär bl.a. att de flesta av våra barn och barnbarn inte längre kan utvecklas i en skola av hög kvalitet, utan de tvingas gå i en skola på bottennivå om vi ser till de jämförande Pisastudierna. Våra äldre får allt sämre omsorg och vård eftersom nämnda politiker prioriterar andra grupper – utan att vi tillfrågats.

Våra flickor/kvinnor kan inte längre röra sig tryggt på våra gator. De lär sig att en växande del av den svenska befolkningen kräver att flickor/kvinnor döljer sin kropp samt sitt hår bakom tyger, trots mycket hälsoskadlig effekt (D-vitaminbrist) i vårt nordliga land. Trotsas de nya parallell-lagarna så riskerar de att bli våldtagna. 7-klöverpolitikerna tilldelar föreningarna bakom dessa parallella lagar skattemedel för att sprida de nya värderingarna. De kallar dem som ifrågasätter avskaffandet av kvinnors lika rättigheter för rasister.

På sistone har denna utveckling gått så snabbt och blivit så uppenbar även för en annars sovande befolkning, att t.o.m. några av 7-klöverpolitikerna ser sig tvungna att offentligt tillfredsställa den nyss uppvaknade befolkningen med nya floskler – utan att egentligen någonting förändras.

Jag kan, som du nog vet, göra listan på raseringen av vårt en gång högt utvecklade samhälle, som jag själv haft turen att växa upp i, lååång, men vill nu närma mig min fråga till dig.

Troligen håller du som läser detta med mig om allt jag just sagt. Du tror nog även att de officiella uppgifterna om klimatförändringarna är vinklade eftersom du läser alternativmedia, eftersom du tappat förtroendet för skattefinansierade media. Du vet att den senare mörkar att vetenskapsmän av en annan åsikt inte tilldelas forskningsbidrag. I ljugarmedia kommer, som du vet, generellt sällan andra åsikter till tals än de som gynnar finanseliten.

Hur kommer det sig då att du tror att samma politiker, deras myndigheter, eliten som framhäver dem, talar sanning, upplyser dig korrekt vad gäller förändringarna i vårt luftrum? Jag tilltalar nu så vitt jag förstått en ganska stor del av mina läsare, men hojta till om jag har fel, jag hoppas att jag har fel 😉

Nu återgår jag till min mörka gissning att du liksom våra i övrigt ljugande politiker och myndigheter anser att några förändringar inte existerar, trots att många över hela världen går ut med iakttagelser som visar något helt annat. Hur kommer det sig att du inte ifrågasätter sanningshalten av våra myndigheters och politikers förnekande på just det här området, när din tilltro till dem i övrigt är låg?

Pågående import av krig till våra gator är kanske inte bara en tilltänkt import av billig arbetskraft samt fler konsumenter till vår ekonomi bestående av en sprickfärdig bubbla, utan också ett sätt att länka din uppmärksamhet till gatorna, inte till iakttagelser av vår himmel?

Avfärdandet ”konspirationsteoretiker” kan lätt klistras på alla dem vars åsikter är obekväma, som en enkel utväg att göra sig av med dem. Jag ber dig att hålla huvudet lika klart i denna fråga som i frågan om massimporten samt påståendena om vad som orsakar klimatförändringarna!

Här min obesvarade fråga till Greenpeace:


From: cornelias1@live.se

To: info.se@greenpeace.org

Subject: Till Rolf Lindahl

Date: Thu, 3 Dec 2015 17:23:43 +0100

Hej Rolf!

Svar på ditt mail:
 
Jo jag skrev på uppropet om solkraften samt delade det på min blogg där dock rätt ilsken kommentator meddelade att om Greenpeace skulle uppmärksamma samt agera mot besprutningen av vårt luftrum så skulle solinstrålningen inte längre hindras och solcellerna kunna ge mycket bättre effekt.
 
Ni har säkert hört talas om artificiell påverkan av vårt luftrum bl.a. i form av besprutning genom s.k. Chemtrails, men tydligen ansluter ni er till etablissemangets förnekande av kanske den värsta miljökatastrofen någonsin. Kanske säger jag – ingen vet eftersom bl.a. ni vägrar ta i frågan. 
 
Tystnad och underlåtenhet att agera kan som bekant leda till förödande konsekvenser. En del står tyst och ser på av rädsla, fast de egentligen vet att det som pågår är fel. Andra får betalt för att tiga.
 
Jag avvaktar ditt svar, men fortsätter ni att inte ta förändringarna i vårt luftrum på allvar så avregistrerar jag mig även från dessa mailutskick eftersom jag är övertygad om att vi idag i hyckleriets och flosklernas eldorado är i större behov av modiga sanningssökare än kanske någonsin!
 

Med trots allt hoppfulla hälsningar från f.d. medlem i Greenpeace,

Cornelia Dahlberg

Date: Tue, 1 Dec 2015 14:55:14 +0000
From: greenpeace.nordic@mailing.greenpeace.org
To: cornelias1@live.se
Subject: Var med och skapa en förnybar framtid!

Hej Cornelia,

Tack för att du har skrivit på uppropet om att släppa loss solkraften i Sverige. Vi är glada att över 10 000 redan har skrivit under!

Igår startade det viktiga klimatmötet i Paris, och under helgen demonstrerade nästan 800 000 människor världen över för att politikerna ska ta sitt klimatansvar. I Sverige var över 11 000 människor ute på gatorna på 35 olika platser. Det stora engagemanget ger mig hopp.

Greenpeace verkar för att klimatmötet slår fast ett mål om en fullständig utfasning av fossila bränslen och en omställning till 100 procent förnybar energi till 2050.

Men, oavsett utgången i Paris, måste vi se till så att den nödvändiga energiomställningen genomförs.

Var med och skapa en förnybar framtid! Här är några saker du kan göra redan idag.

Tack för allt du gör!

Hälsningar,
Rolf Lindahl
ansvarig för klimat- och energifrågor
Greenpeace

Detta inlägg publicerades i Vård o Miljö. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Till Greenpeace Rolf Lindahl

 1. Sofia skriver:

  Eloge till Cornelia!

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Tack för länken! Ska gräva vidare där.
   ”the United Nations is the chosen instrument of God;…” – Utvald, låter bekant – suck.
   Och sedan smälter det så fint över till ”One World Money group…” Suck igen.

   Gilla

 2. Pingback: Svar från Greenpeace | corneliadahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.