Våldtäkts- och kvinnokränkande kultur

Av Olle Ljungbeck
Visst finns det en våldtäkts- och kvinnokränkande kultur i de länder från vilka merparten av invandrarna kommer ifrån.
 
Sjuklöverpartierna, PK-eliten och Feministerna försöker på alla sätt förminska det kulturellt och religiöst betingade kvinnovåld som tar sig uttryck i bl a våldtäkter, barn- och tvångsäktenskap etc.

Enligt svensk lag är barnäktenskap identiskt med våldtäkt. Detta kan vem som helst konstatera som slår upp lagboken. Eftersom de i lag är förbjudna i vårt land, är de en företeelse som inte förekommit i här innan dagens massin-
vandring – från i huvudsak de muslimska länderna – tog sin början. Och hur ser det ut där? Jo i alla de länder där Islam är statsreligion (och det är i flertalet) är barnäktenskap tillåtet. Gränsen går vid nio års ålder men det finns många exempel på där denna ålder underskridits. I Sverige får vi inte veta mycket om detta barbari. På sin höjd skriver medierna något någon gång när en liten flicka på sin ”bröllopsdag” av sin man penetrerats så att hon förblött och avlidit.
 
Nyligen hade man i Pakistans parlament (riksdag) lagt fram ett lagförslag med innebörden att barnäktenskap skulle förbjudas. Men de progressiva krafter som stod för detta fick backa. De religiösa islamiska ledarna hävdade nämligen att en sådan lag bröt mot Koranen och Islam varför något beslut om avskaffande av barnäktenskap inte fick fattas. Så blev det också. Så i fortsättningen får pakistanska män begå våldtäkter på nioåriga småflickor helt efter eget önskemål. I övriga stater där Islam är statsreligion har ingen tagit upp denna fråga varför våldtäkter på småflickor men också på vuxna kvinnor får fortsätta som för åtminstone 1600 år sedan då Muhammed själv förgrep sig på detta sätt. 
 
Det är denna barbariska kultur som nu  mångfaldigas i vårt land under påhejande av sjuklöverpolitiker, journalister och slagordsfeminister. Självklart tiger de om att våldet är kulturellt betingat.
 
Enligt radions Ekosändning låter fem av sex kommuner minderåriga bo med vuxna män som man är gift med trots att barnäktenskap är förbjudet i Sverige. Detta är inte bara skam utan ett hån mot vår kulturella värdegrund. Tänk er etniska svenskar i den situationen! Tidningarna, slagordsfeministerna och PK- etablissemanget hade fyllt medierna och nätet med omedelbara krav på de män som stod för detta. Hur kan man kalla sig seriös när man kan behandla folk så olika? Självklart skall dessa barnäktenskap upphöra och barnen skiljas från sina
våldtäktsmän som ovillkorligen skall bestraffas.
 
För några år sedan när Uppdrag Granskning undersökte Islams kvinnosyn gjorde man reportage i moskéer och synade Imamer. Så gott som flertalet av dessa ansåg att mannen hade stöd i Koranen att tilltvinga sig samlag även
om kvinnan (hustrun) inte ville detta. Slagordsfeministerna och de övrigt nämnda anser att denna minst 1600-åriga rätten att våldföra sig på kvinnor/flickor inte är kultur/religionsbaserad!
 
Den som hörde intervjun i söndags med den kurdfödda numera svenska medborgaren, f d riksdagsledamoten och ordföranden i det socialdemokratiska kvinnoförbundet Nalin Pekgul gick miste om en synnerligen klarläggande information om islam och dess mörkmän. Pekgul är troende muslim men drog sig ändå inte för att jämföra de ledande islamistiska fundamentalisterna i Sverige  med de mest reaktionära högerextremisterna. Underförstått uppfattade jag att hon menade dessa vara fullt jämförbara med nazister. Hon drog sig inte för att påstå det vara en skam att dessa mörkmän varje år erhåller miljoner av skattemedel för att befästa extrema värderingar av islam i Sverige.
 
Typiskt är att denna sunda kloka kvinna har förskjutits av såväl sitt eget parti som vänstern och självklart också av slagordsfeministerna.
 
I förhoppningen om att de myndigheter som skall hävda våra lagar och ingripa mot myndigheter som inte följer dessa vad bl a avser dagens påvisade våldtäkter mot barn, har jag anmält kommuner och tjänstemän i dessa till såväl RÅ, JO, Barnombudsmannen och polisen.
 
Eftersom ett stort antal tjänstemän inte efterlever lagarna utan trotsar dessa utifrån den ansvars- och kravlösa politik som sju-klöverpartierna gjort till princip/regel när det gäller dagens invandrare, ber jag de som läser detta att också agera. Den som så önskar får gärna använda sig av nedanstående skrivelse för att så många som möjligt skall ge uttryck för den vrede vi känner över hur vår grundlagsfästa värdegrund dras i smutsen och barn våldförs.
Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle
 
Till
Riksåklagaren (RÅ), Justitieombudsmannen (JO), Barnombudsmannen, Polisen (Mitt). I senare fallet vidarebefordran till berörd polismyndighet.
 
Anmälan om barnäktenskap, eventuellt tvångsäktenskap.
 
I Sveriges radio P1 – morgonekot kl 0700 den 18 januari 2016 – meddelades att minst ett 70-tal s k ensamkommande barn
levde under vad som betecknas som barnäktenskap. Tvångsäktenskap nämndes inte men sannolikheten för att
det också rör sig om sådana är stor. Eftersom båda företeelserna bryter mot svensk lag är det angeläget att de beivras och minderåriga tas om hand liksom att ansvariga för brotten åtalas och bestraffas.
 
Enligt morgonekots talesperson skall endast en myndighet
ha vidtagit åtgärder (Göteborgs kommun) i enlighet med vad lagen föreskriver.
 
Anmälan riktas till rubricerade myndigheter i de delar brotten (handlingarna) faller  inom respektive myndighets ansvarsområde.
 
Enligt min uppfattning faller kommunernas åsidosättande av att inte agera enligt lagen under samtliga rubricerade myndigheters ansvarsområde, varför min anmälan gäller samtliga.
De män (sannolikt rör det sig enbart om män) som ingått äktenskap med de minderåriga barnen måste givetvis åtalas och detta är väl då i första hand en fråga för polis och åklagare.
Under senaste dagarna har en intensiv debatt förts om sexuell terror mot kvinnor/flickor. Det råder ingen tvekan om att utövarna i dessa fall är invandrare. Om inte denna terror liksom barn- och tvångsäktenskap beivras genom lagföring av de ansvariga, riskerar vi att den värdegrund vi såväl grundlagsfäst som lagfäst genom allmän lagstiftning inte följs utan vårt samhälle går tillbaka till ociviliserade och barbariska samhällsformer. Men inte minst är de att betrakta som grova brott vilka riskerar att fortsätta om inte lagen tillämpas fullt ut.
 
Vårt samhälle, om det skall kunna kallas för ett kulturellt
och civiliserat sådant, måste ovillkorligen beivra dessa företeelser så att människor med en annan värdegrund än vår inser att detta tolereras inte under några som helst omständigheter.
 
De som på allvar tror att människor som lämnar sitt land också därmed lämnar sitt lands värdegrund och anpassar sig till det nya landets, vet inget om mänskligt beteende.
Eftersom inte så sker utan man kanske t o m förstärker hemlandets värderingar måste det nya landet kräva anpassning till invandringslandets värdegrund – annars utvisning.
 
Olle Ljungbeck,
Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Våldtäkts- och kvinnokränkande kultur

 1. Tvångsomhänderta barnen, mentalvårda pedofilerna, kastrera dem och utvisa dem!

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Ord och inga visor, men det här är så vidriga övergrepp så jag håller med! Offrens liv är ofta förstört pga dessa monster.

   Liked by 1 person

   • Jag tror att detta är det bästa man kan göra för barnen och för andra framtida barn även i förrövarnas länder.

    Möjligtvis är permanent mentalsjukhus i Sverige en garanti för andra barn i världen, men samtidigt är detta kostnader som givetvis bör ligga på de pedofila sharia-länderna och inte på Sveriges skattebetalare.

    Jag har ingen positiv kreativ lösning på problemet, förrutom kvickt nackskott, men Sverige är för vekt.för sådan politik.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.