Invandrarmän befriade från ansvar

Av Olle Ljungbeck

Stefan Löfven.

Du fritar i en intervju invandrarmän från ansvaret att de våldför sig på svenska kvinnor! När jag läste detta var jag övertygad om att det måste vara en felöversättning.

Men så är det tydligen inte, utan du menar att de tusentals våldtäkter invandrare gjort sig skyldiga till är de inte ansvariga för. Vad är dina bevekelsegrunder att så totalt vägra att se verkligheten? Med dina uttalanden borde Du rätteligen anses som medansvarig till denna terror, som invandrarmän utövar mot såväl svenska- som invandrarkvinnor/flickor.

Sakligt sett är du en notorisk lögnare vilket en majoritet av svenska folket kan intyga. Därför är ditt påstående att sexuella övergrepp som i Berlin, Stockholm, Kalmar, Göteborg, Malmö etc också skulle kunna ha utförts av svenska män egentligen inte överraskande. Du har aldrig väjt för lögnen om det kan tjäna dina egna syften. De människor Du släpper in från muslimska länder är till stor del barbarer jämfört med oss. Troligen har Du själv insett det katastrofala i bl a att det enbart under 2015 kommit in ca 45-50 000 s k ensamkommande barn men av vilka kanske en majoritet är vuxna män. Om Du inte är helt naiv och enfaldig, måste Du inse att dessa män är en tickande bomb.

Därför tar Du till vilka lögner som helst för att rädda det egna skinnet och svära dig fri från ansvar.

Här några exempel på vad som är tillåtet och sanktionerat av regimerna i dessa mäns hemländer vilket självklart grundlägger en värdegrund rakt motsatt den vi fostras att leva efter.

1.   Barn- och tvångsäktenskap från 9 års ålder och t o m

      tidigare. Detta är ju inget annat än av religon och reger-

      ing tillåtna våldtäkter. Sålunda en fullt normal företeel-

      se i länder där Islam är statsreligion. Och det är många.

2.   Könsstympning av flickor. Merparten av flickor i nämn-

      da länder utsätts för denna grymhet som också måste  

      betraktas som våldtäkt.

3.   Hederskultur. Där mord på flickor, som själva väljer

      vem de vill gifta sig med – av kulturella och religiösa

      traditioner ger fäder, farbröder, bröder etc rätt att döda

      flickan.

4.   Stening av flickor som bryter mot den kulturella koden  –

      om hur de skall uppföra sig.

5.   Stympning vid t o m mycket små lagöverträdelser.

6.   För några år sedan angavs att ca 70 000 invandrarung-

      domar gick i skräck för att bli bortgifta. Sålunda inte

      själv ha rätt att välja den partner de vill!

      Under din tid som statsminister har siffran ökat till ca

      120 000 ungdomar som inte själva får välja. Detta inne-

      bär att flertalet – flickor – pga av religion

      och kultur har att se fram emot ett liv fyllt av våldtäkter.

Du har av FN.s generalsekreterare fått uppgiften att verka för jämställdhet mellan kvinnor och män. Och Du har accepterat uppgiften. Du måste emellertid ha missuppfattat FN-chefens uppdrag. Hans syfte var att Du skulle verka för kvinnors lika rättigheter. Men genom din överslätande attityd mot de invandrade terroristerna har Du i stället helt förrått kvinnorna/flickorna.

Med ditt uttalande förolämpar Du också alla de som sedan åtminstone sextiotalet (då gick flertalet barn på dagis) arbetat på våra dagis och förskolor med uppgiften att verka för jämlikhet mellan flickor och pojkar. Men även de lärare, som i de högre klasserna varit besjälade av samma tanke. Självklart har deras engagemang burit frukt. Vi har – tills sjuklöverpartierna utan tanke på följderna öppnade slussarna för män från kulturer där kvinnoförtryck och kvinnoförakt är satt i system – aldrig haft sådan sexuell terror mot kvinnor som nu. 

Det kulturbaserade kvinnoförtrycket har emellertid inte stannat vid vuxna kvinnor utan har sedan invandringen från muslimska länder tog fart visat sig går ner i de lägsta åldrarna. Sålunda har många förskollärare vittnat om hur 6-7 åriga invandrarpojkar trakasserat jämnåriga flickor sexuellt. Det är inte heller ovanligt att förskollärare eller annan kvinnlig dagispersonal möts av dessa invandrarpojkar med; ”vi behöver inte lyda tanter”.  

Trots detta gör Du inget för att stävja denna sexuella terror mot såväl svenska som invandrarkvinnor/flickor från de invandrarmän, som Du tillåter komma in i vårt land i en omfattning som gör Sverige till en av de farligaste platserna för kvinnor/flickor. När Du konfronteras med verkligheten – att det är just invandrarmän som terroriserar dessa kvinnor – försöker Du kontra med att det också är ett svenskt fenomen. Detta är bevisbart en lögn.

Din fräckhet har nu nått en nivå som innebär att Du ovillkorligt måste bort som statsminister med det snaraste.

Och så blir det. Din tid är förbi innan detta år gått till ända.

Trots att Du, sjuklöverpartierna och medierna gjort och gör allt för att förhindra att vi medborgare får ta del av verkligheten bakom invandringskatastrofen kan ni inte längre dölja vad som är på väg att ske.

Tryggheten, välfärden, skolan, vården, sjukvården etc är på väg att kollapsa. Det som ökar är det negativa som accelererande kriminalitet, våld, våldtäkter, mord, rån, otrygghet.

Du är en totalt misslyckad person som oavsett vad som var dina bevekelsegrunder – karriärism, makt etc – så har Du visat att Du inte var uppgiften vuxen såväl pga intellektuell svaghet, brist på moral, mognad, vilja samt förmåga att se de stora sammanhangen.

Det svenska samhällets värdegrund såväl den lagstiftade som den vilken omfattas av en majoritet av svenska folket och som mötts med sådan respekt ute i världen, trampar Du på och håller helt på att rasera.

Din undfallenhet mot den ociviliserade kultur/religion som dagens invandrare för med sig och som vållar ett ofantligt lidande hos många människor, såväl det egna folket som invandrarkvinnor/flickor, är skrämmande.

Den visar på något helt annat i din personlighet än den humanism Du försöker få omvärlden att tro att Du besitter.

Den visar i stället på en maktens cynism och arrogans där moral, etik, empati, humanism endast är slagord som inget betyder, utom ifall de kan förbättra din image utan att Du behöver göra dem reella.

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Invandrarmän befriade från ansvar

 1. xmaverickx skriver:

  Invandrarmän (muslimer) är inte bara befriade från ansvar, NWO-eliten ger dem fri tillgång till vita kristna svenska/europeiska flickor/kvinnor, som tack för att de går deras ärenden i förstörandet av nationalststaterna och skapandet av en Världstat, med två ledare, en värdslig och en religiös (satanistisk).
  Tror jag trall la la.
  (Varför gilla och länka till kulturmarxisten Zuckerbergs FB, om man tillhör alternativmedia?
  http://www.thecommonsenseshow.com/2016/01/23/18538/#respond)

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Det där med FB började för min del med att jag tyckte jag fick rätt bra inblick i mina tonårsbarns liv utanför hemmet 😉 Nu känns det tveksamt minst sagt. Jag får ca 10 nya vänförfrågningar på FB varje dag, lägger ner jobb på att kolla upp dem, accepterar en del – bara för att konstatera att knappt någon av dem verkar intresserad av mina blogginlägg, dvs av mig…

   Det vimlar av ”bra” grupper på FB (själv har vi MagMa som skvalpar där…) men inte mycket mer än självhävdelse verkar hända. Massor med folk av ganska lika åsikt har nästan lika många grupper istället för att gå samman med syftet att få något uträttat. Jag har försökt påtala det men får ingen seriös respons. Alla vill vara ledare, synas, bli ”gillade”. FB är en reklamsajt som lätt stjäl massor av tid.

   Gilla

 2. Sofia skriver:

  På högsta nivå – ”elitens” agenda ska genomdrivas – kosta vad det kosta vill:

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Tack igen Sofia för värdefull länk á 4 min – lyssna!

   Modiga Krisztina Morvai från Ungern ställer en fråga i EU:s kommitté för kvinnors rättigheter. Modig eftersom hon helt enkelt vågar beskriva europeiska kvinnors nya verklighet. Verkligheten som snabbt förändrats från att ha kunnat röra oss relativt tryggt på våra gator till att riskera att bli ofredade, våldtagna, överfallna, mördade i en omfattning som hör hemma i krig.

   EU:s papegojja Mary Honeyball svarar med att kalla Krisztina för rasist – automatsvaret vi blivit bombarderade med för att tystas – Fy f-n!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.