De skyddar sina kvinnor

I Ryssland står folk och t.o.m. polisen upp för sina kvinnor. Vilken dröm att få leva i ett sådant land 😉

Ur Blueshift

“FLYKTINGBARN” UTSPARKADE UR NORGE TRAKASSERADE KVINNOR PÅ NATTKLUBB I MURMANSK: 18 PÅ SJUKHUS. 33 GRIPNA

Är ryska män, i eller utan uniform, de enda nordbor med fungerande moral- och anständighetskompass?

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

18 kommentarer till De skyddar sina kvinnor

 1. Sofia skriver:

  Polackerna skyddar också sina kvinnor:

  Gilla

 2. vidholdz skriver:

  Hur ligger de svenska statsobligationerna till – hörde att de låg risigt till eftersom Sveriges ekonomi är på väg att rasa och många utländska investerare sålt sina p.g.a vår bisarra politik och invandringens konsekvenser för svensk ekonomi. Inget man får höra i SVT antar jag…..

  Gilla

 3. söndra och härska skriver:

  Som en stor del av dom Svenska kvinnorna, har blivit lurade att bädda,får dom nu följdaktligen ”ligga”.Har man hjälpt till att kollektivt moraliskt skuldbelägga ,trycka ner, förlöliga,femeniserat mm, mannen i minst 50 år kan man ju knappast räkna med att han är kapabel att försvara er nu.Det är ren logik,men logik har aldrig varit kvinnans starka sida.Det visste anstiftarna,därför gav dom er rösträtt för 100 år sedan.Detta gäller ju hela västvärden men Sverige vill ju alltid vara bäst i klassen. Det är nog säkrast att ni håller er inne i sommar för det finns ingen som klarar av att skydda er.Dom som försöker kommer att brutalt slås ner av polisen.

  Gilla

 4. Det finns många goda anledningar att inte ingripa. Kan själv tänka ut 10 st direkt.

  Gilla

  • Ingrip INTE huvudlöst i tron att ni då är manliga! Det är riktigt korkat. En riktig man har en fullt fungerande hjärna och använder den på ett långsiktigt emotionellt korrekt sätt.

   Problemet måste lösas med både hjärta och hjärna.

   Politikeradeln och utlandsägd massmedia har startat mångkultur-kriget mot Sverige och svenskarna, förmodligen av både illvilja och dumhet, men det finns faktiskt hjärntvättade som tror de agerar med välvilja när de öppnar Sverige för fri invandring.

   För att vinna ett krig mot dessa individer måste man tänka långsiktigt och på att vinna sista striden, inte gå under i de första striderna! Jämför med Vietnameserna som kämpade väl men tvingades retirera hela kriget mot den kriminella och odemokratiska invasionen av deras land och folk, ett folk som till slut ändå vann slutstriden när de angrep Saigon, en stad som efter segern döptes om till Ho Chi Minh City efter deras nationalhjälte!

   Betänk följande. En svensk kvinna misshandlas av ett invandrargäng. Du kan ensam ingripa. Vad gör du? Varför?

   Betänk att kvinnan med 90% säkerhet är en korkad kvinna som tar del av massmedias lögner och med stor sannolikhet har röstat för det elände hon nu utsätts för!

   Betänk att 51% av folket röstade för EU-medlemskapet och att hon med stor sannolikhet också gjorde det!

   Betänk att EU-medlemskapet har öppnat för fri rörlighet som gjort att majoriteten av flyende skäggiga IS-soldater kunnat ta sig hit för att attackera väst!

   Betänk att EU-medlemskapet, som hon förmodligen röstat för, skapat den ”frihandel” som försvagat Sveriges totalförsvar och ställt invandrare mot svenskar i ett race mot den absoluta välfärdsbottnen, medan den korrumperade politikeradeln och entreprenörer fortsätter att sko sig på byggandet av flyktingboenden, allt medan statsskulden ökar!

   Betänk att en stor majoritet av den politikeradel som hon med stor sannolikhet röstat fram, nu drar oss in i ett NATO som leds av djupt kriminella människor.

   Överväg effekten från den ägda massmedians skriverier som kvinnan med stor sannolikhet läser, likt ett svin äter svinfoder, och ifall du med rakat huvud och svenska flagga på armen agerar! Kommer det gynna saken? Nej. Knappast.

   Överväg att det kan handla om IS-soldater med en kniv eller en ak-47 under rocken som indoktrinerats i jihad av mullor tillsammans med CIA för att attackera det syriska folkets folkvalde president eftersom hans land och kurderna i norra Irak råkar ha oljefält under fötterna!

   Överväg att vi i Sverige fortfarande har både yttrandefrihet och demokrati och att demokratin kan utnyttjas för att lösa problemet långsiktigt!

   Alltså. Gott folk! Först måste ni förstå problemet på djupet! Sedan måste ni försöka tänka långsiktigt på hur vi vinner sista striden!

   Överväg om du verkligen tror att ett nöd-samtal till den polis, som sannolikt kommer dalta med kräkmedlen kommer rapportera brottet som kod 291, kommer ha rätt effekt?

   Så. Överväg att inte göra någonting tills ni vet exakt varför och vad ni måste göra med alla era olika talanger!

   Visst. Träna ju-jutsu! Träna pistolskytte! Gå med i Hemvärnet! Meditera! Utbilda er i det ni har fallenhet för! Tjäna pengar! Engagera er politiskt, var nationella, var demokrater och var socialister! Framför allt rösta rätt i valet!

   Men hjälp för helvete inte de dum-fittor som skapat problemet!

   Gilla

   • corneliadahlberg skriver:

    Men tänk om dum-fittan mitt under pågående övergrepp skriker: ”Jag röstade inte för EU!!!” Va gör du då???

    Själv röstade jag för EU eftersom jag gick på lögnen och det har jag ångrat kraftfullt så klart! Ska man behöva dö för det?

    Röstade på SD 2010 såklart – blev politiker för samma parti strax innan valet. Avgick 3 år senare och röstade på Hälsopartiet samt Enhet 2014. Nästa gång hoppas jag rösta på något i Valsamverkanspartiet – är inte klar med Hälsopartiet än och ifall de samverka så kanske 😉

    Liked by 1 person

   • Självkritisk grankning. Du inser att du varit en ”dum-fitta”. Skitbra! Nu börjar vi verkligen komma någon vart.

    Jag är djupt imponerad. Har du mediterat eller vill du endast lura till dig en inseminaion av överintelligent DNA från den gudibehaglige vetenskaplige Dum-kuks-munken för att belönas i framtida liv av en existens i ett högre orgasmlikt tillstånd av meditation omgiven av fjärilar? 🙂

    Har ingen betydelse att ”dum-fittan” under pågående övergrepp skriker: ”Jag röstade inte för EU!!!”, även om det säkert kan förvirra de angripande aporna.

    Det beror på följande:

    1. Hon har säkert ändå röstat på den 7klöver som importerat det skäggiga invandrsargänget, eller så har hon röstat för SD, det andra högerparti som är för den extremkapitalistiska frihandeln som förvärrar problemet ytterligare eller envisat sig med att kasta bort sin röst på ett parti som inte valsamverkar i en regnbågskoallition.

    2.Om jag hjälper ”dum-fittan”, även om jag lyckas sänka tre ap-troll. kan detta leda till en kniv i ryggen som dessutom sätts i själva ”dum-fittan”
    Alltså dubbelt kontraproduktivt.

    3. Hade jag ett vapen och rånarluva, vilket jag inte tänker skaffa mig, och jag kände dum-fittan och hade hopp om dum-fittans framtida upplysthet skulle jag kanske dra ner rånarluvan använda vapnet och dessutom se till att avsluta jobbet ordentligt, för ap-troll behövs verkligen inte, speciellt inte om de kan bli besvärliga vittnen.

    Det är, som du förstår, inte min uppfattning att varken dum-kuks-hjältemodiga ingripande, SD, Hälsopartiet eller Enhet löser problemet.

    Det beror säkerligen inte på att de inte vill lösa problemen, men att de saknar kompetensen för uppgiften eftersom ingen av dem vill se verkligheten som den verkligen är.

    MEN Idag har du visat att du har potential att vara annorlunda genom att insiktsfullt kalla dig själv för ”dum-fitta”. Sannerligen friskt.
    MVH
    Dum-kuken

    Gilla

 5. Hoppas du tar det på rätt sätt… 😉

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Gillar nästan alltid när det skenar iväg, vem vill inte skratta 🙂 Hoppas bara även AFA-etablissemanget uppskattar humorn med tanke på att tjallarna lusläser regimkritiska bloggar för att kunna fälla. Jag kan bli dömd om jag inte tar bort olämpligt vokabulär. Då menar jag inte kuk & fitta, det är legitimt, utan APA, inte AFA…

   Tänk om jag hade en liten liten apa
   Umpa umpa fallerallera…

   Liked by 1 person

   • Varför skulle inte ”apa” vara ett legitimt nedsättande ord på ap-troll? man kan ju hänvisa till religionsfriheten. I Koranen lär det stå ungefär: Judar som inte tror på Allah är som apor. Tror du verkligen att AFA-skulle komma fram till att Koranen inte skulle vara legitim? He he he. Tillåt mig småle. De kan inte se fascism ens när den stirrar dem i vitögat.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s