Liberala Ungdomsförbundet förordar incest och nekrofili

Av Olle Ljungbeck

Det intellektuella, moraliska och etiska förfallet hos dagens politiker och journalister accelererar.

I går blev vi informerade av ordföranden för Stockholms liberala ungdomsförbund Cecilia Johnsson om att förbundet förordar rätten till incest och nekrofili!

Egentligen borde inte detta sjuka, primitiva och absurada förslag kommenteras men eftersom det har delgivits pressen och andra nyhetsorgan bör det bemötas.

Cecilia Johnsson meddelar att förbundet är mot moralregler och då är det ointressant vilka dessa är. Eftersom friheten att utöva incest inom syskonskaran och nekrofili med döda människor inte drabbar eller skadar någon – är hennes förklaring – bör det vara tillåtet med samlag med döda människor. Några etiska skrupler har hon sålunda inte. Ej heller ser hon något fel i könsumgänge mellan syskon trots att vetenskapen bevisat att barn i sådana ”förhållanden”  löper nästan hundraprocentig risk att skadas genetiskt. Hon ser inte heller  någon fara med att bröder inte minst i muslimska familjer skulle tvinga systrarna till detta utan de senares godkännande.

Detta säger hon trots att hon borde veta att inom islam bestämmer bröderna över systrarna.

För Cecilia Johnsson kan det kanske vara värt att veta att alla de stora rovdjurens unghanar lämnar kullen när de blir könsmogna och söker sig instinktmässigt till andra revir eftersom inavel försvagar den kull de fötts i.

Egentligen är det fel att överhuvud orda eller argumentera kring ett så sjukt förslag som det liberalen Cecilia Johnsson för fram. Men vår erfarenhet av historien är ju den att även dårar tyvärr får efterföljare och trosfränder.

Därtill kommer att Annie Lööf inte tydligt tagit avstånd ifrån Centerns första förslag till program och Lars Björklund gjorde ett mycket lamt ifrågasättande av Johnssons sjuka förslag.

Är det ändå inte märkligt att trots att Sverige befinner sig i den svåraste kris någonsin, p g a massinvandringen  såväl ekonomiskt, socialt, kriminellt men också vad gäller skola, åldrings- sjukvård etc så har två av sjuklöverpartierna – C och L – oförskämdheten att förespråka fri invandring, månggifte, slopad skolplikt, liksom att tillåta incest och nekrofili! Bör vi längre behandla dessa partier som friska? Eller bör vi klargöra att de är sjuka och därför inte ges tillträde till den byggnad – Riksdagshuset –  utan tillträde å folkets vägnar skall reserveras för de normala, bildade och kunniga ur befolkningen som har det egna folkets välfärd som främsta mål. Absolut inte för de vidskepliga och sinnessvaga.

Vårt broderland Norge har insett det vansinne de svenska politikerna gripits av och hotar nu med att definitivt stänga gränserna mot Sverige! De har fått nog av de svenska politikernas sjuka politik.

Men ovanstående vansinniga förslag räcker inte för de mest destruktiva och intellektuellt undermåliga politiker Sverige någonsin haft för att de skall bli nöjda med den förstörelse de hittills förorsakat Sverige och svenska folket.

Med massinvandringen har vi fått in världens ondaste, mest primitiva och våldsinriktade religion/kultur – Islam. Genom regerings- och riksdagsledamöternas svaga personligheter, bristande intellekt, avsaknaden av bildning har dessa ingen egen åsikt utan inordnar sig helt efter vad som anses vara politiskt korrekt.

Däremot inte rätt enligt konstitutionen av vad vi sett hittills. Denna torftighet gör att de inte förmår uppehålla ett sekulärt förhållningssätt och integritet som grundlagen föreskriver – mot Islam. Istället och helt fel behandlar man denna religion som om den är politisk företrädare för medborgare på samma sätt som politiska partier! 

Det har inneburit att man i strid med grundlagen går Islams – en religions – ärenden och inte ställer krav på att invandrarna skall följa och leva efter de värderingar vi såväl grundlagsfäst som fastlagt i allmän lagstiftning. Man tillåter helt grundlagsstridigt att Islam och därmed också alla invandrare tillhörande denna religion att bryta mot våra grundlagsfästa värderingar. Detta innebär att i de så kallade parallellsamhällena lever invandrarna enligt Koranen och Sharia. Ett självklart absurt förhållande som kommer att bli svårt att bryta om det inte görs snarast. Om inte, har vi allvarliga konflikter att vänta i framtiden! Ja, sannolikt inbördeskrig.

Därför måste all kraft sättas in för att bryta nuvarande utveckling och kräva obönhörlig lydnad till vår lagstiftade värdegrund.

Det rör sig om bl a att acceptera demokratin, jämlikhet mellan kvinnor/flickor – män/pojkar, förbud mot barnäktenskap, agaförbud, förbud mot kvinnlig könsstympning, förbud mot hedersvåld etc. Men också förbud att hindra såväl invandrarkvinnor som män att integrera sig i det svenska samhället. I de fall dessa förbud inte följs måste de kraftigaste sanktioner användas. Det är bl a utvisning efter avtjänat straff. Detta senare måste gälla såväl våldtäkt som illegalt innehav av vapen etc.

Om inte Sverige nu kräver ovillkorlig lydnad mot de lagar som bildar vårt  lands och svenska folkets värdegrund kommer vi inte kunna stoppa de konflikter som ovillkorligen inträffar inom en inte alltför avlägsen framtid.

Vi är många som är beredda att förhindra att den värdegrund som i dag är grundlagsfäst och som svenska folket enhälligt är beredd att värna – slås i spillror. Jag är själv beredd att gå ut i den kampen om inte politikerna med det snaraste agerar för att invandrarna anpassar sig till vår värdegrund. Med andra ord om inte invandrarna efterlever våra lagar så skall de obönhörligen utvisas.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Liberala Ungdomsförbundet förordar incest och nekrofili

  1. Liberalerna framstår verkligen som extrema banjospelande ”syskonkära” hilbillys.
    Det märkliga är att den nekrofila konsekvensen av deras tokliberalism ändå aldrig tycks få poletten att trilla ner.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s