Svensk rättsbusiness 42

Rättegången gäller vårdnad, boende och umgänge beskrivet i diger utredning.

Mamma har barn med narkotikamissbrukare i den tunga klassen. Han började röka hasch som 11-åring, tog heroin 16 år gammal och har sedan dess levt livet som injicerande narkoman. Du kan nog räkna ut den tragiska sagan:

Narkomanen kommer oväntat på besök, beväpnad, hotar, misshandlar. Han lider av personlighetsstörning och förekommer många gånger i belastningsregistret. Pojken har flertalet diagnoser och i denna rättegång ska det prövas om det är lämpligt att knarkaren tar hand om sitt barn, boende hos sig, egen bostad har han inte alltid, eller om han ska bo hos modern som numer är drogfri, arbetar och lever under ordnade förhållanden med sambo. Svår nöt att knäcka i Svärje…

Ytterligare en kvinna figurerar i utredningen som har barn med narkomanen och som levt under skyddad identitet för att den våldsamma och oberäkneliga mannen inte ska kunna göra även dem illa.

Hur agerar socialen i Söderköping? Jo, de föreslår att mödrarna, i alla fall den ena av dem, lämnar staden! För sin och barnens säkerhet.

Att knarkaren skulle lämna staden kommer inte på tal. Utredning sida upp sida ner sida upp sida ner om och om och om igen år efter år efter år medan du betalar och betalar och betalar för knarkare och ett barn som mår sämre och sämre och sämre p.g.a. att ingen får adekvat, ärlig hjälp – fri från förvriden skattefinansierad business.

Annonser
Det här inlägget postades i Rätts/krigsbusiness. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.