Infantiliteten i sin prydno!

Av Olle Ljungbeck

”När det inom monarkin sker sådant som bröllop, barnafödelse, barndop etc visar etablissemanget infantiliteten i sin prydno.

Detta etablissemang som oftast består av politiker på ledande poster i samhället men också av journalister, röjer vid sådana händelser, en personlighet som saknar såväl bildning som mognad. Tidningarnas redaktörer som låtsas tillhöra en bildad del av samhället överträffar i snaskighet och ytlighet det mest primitiva som står att läsa i boulevardtidningar.

Det sjuka i det här sammanhanget är att dessa politiker också är de som styr vårt samhälle idag. Liksom att det är dessa obildade journalister som sätter agendan för vad vi får tycka och inte tycka.

En som njuter av att frottera sig i denna krets är landets statsminister som tyvärr i praktiken inte ens behärskar svenska språket.

Sannolikt är det många i denna skara som skrattar i mjugg åt denne narr när han ovetande om det löjets skimmer som sprids kring hans person när han deltar i dessa överklassens jippon.

Ännu allvarligare är att vi valt dessa omogna, obildade och intellektuellt svaga personer att styra vårt land men också att vi köper de tidningar som innehållsmässigt till och med övertrumfar boulevardtidningarna i dyngspridning.

Så länge de nämnda får styra såväl landet Sverige som ange tonen för vad som är opportunt att tycka och ha åsikter om, kommer vi att få se ett accelererande förfall.

Därför måste Du Svensson börja tro på dig själv och inte längre acceptera att detta degenererade patrask styr din vardag.

Du måste genom verbalt uppror tvinga bort dessa från makt och inflytande till förmån för friska och sunda kvinnor och män. Då menar jag givetvis inte de som pläderar för tillåtande av månggifte, incest, nekrofili liksom att inte tolerera de sjuka och primitiva värderingar Islam har fört med sig till vårt land. De som står för dessa värderingar och inte för de vi grundlagsfäst skall givetvis inte få inneha några samhällsuppdrag och kommer de utifrån skall de givetvis utvisas. En av dessa är tom minister i Sveriges regering.”

Avslutar med 8 min fredagsbio ur Blueshift 🙂

INVANDRARE OM ASYLTSUNAMIN

Kommentarer överflödiga…

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.