Varför väljer underklass, medelklass, svarta, kvinnor och latinos Hillary Clinton och inte Bernie Sanders?

Vetenskapliga partiet

Äntligen har de förtryckta och medelklassen i USA sin chans. En president som står för mer jämlikhet, en presidentkandidat som inte sålt sig till Wall street likt de andra presidentkandidaterna. Bernie Sanders är en presidentkandidat som mörkats i massmedia, således förtryckts medialt av den sittande makten.

Bernie Sanders är massmedialt förtryckt precis som måga svarta och latinamerikaner i USA. Men vad gör de svarta i USA i allmänhet? Ebony skriver att ca 8 av 10 svarta röstar för Hillary Clinton i primärvalet.

De röstar på Hillary Clinton, en av maktens lakejer som lydigt svansat runt de rikas bord, en politisk republikan med light-stämpel i en demokratisk förklädnad som med största sannolikhet inte kommer beskatta den orättvisa hand som fött henne.

Hillary Clinton är likt en i raden av svenska socialdemokrater som genomför den borgerliga politik som innebär fri rörlighet av varor, tjänster och människor, samt massimmigration. Hon…

View original post 531 fler ord

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Varför väljer underklass, medelklass, svarta, kvinnor och latinos Hillary Clinton och inte Bernie Sanders?

  1. corneliadahlberg skriver:

    En gråmulen lördag kanske du dessutom vill veta vad diktatormedia censurerar angående Syriens folkvalda ledares egna ord:
    http://hagenbo.blogspot.se/2016/03/om-ett-sonderfallande-sverige.html

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s