Polisen varnar landets kvinnor

Av Olle Ljungbeck

Till regerings- och riksdagsledamöter enl lista, Skolinspektionen, Justitieombudsmannen (JO), Riksåklagaren (RÅ), Riksrevisionen, Rikspolisen, Migrationsverket.

Politiker och myndigheter är handlingsförlamade när Sverige befinner sig i djup kris!

Den kris Sverige nu befinner sig i är den värsta någonsin såväl ekonomiskt som vad gäller otryggheten och invandrarvåldet mot medborgarna.

Kvinnor och flickor i Sverige lever pga massinvandringen av individer från ”kulturer” med en helt annan värdegrund än vår – där män har rätt att våldta och terrorisera kvinnor – i ständig otrygghet och rädsla. Ja det har gått så långt att tusentals flickor känner ångest när de går till skolan. Samtidigt varnar polisen på olika orter i landet kvinnor att inte gå ut ensamma! Men ni politiker och ansvariga myndigheter låter detta fortgå som om det inte rörde er!

De som skapat detta fruktansvärda tillstånd är ni sjuklöverpolitiker – S, M, L, KD, C, MP, V. De myndigheter som har det operativa ansvaret att bekämpa dagens invandrarvåld tar inte heller sitt ansvar utan våldet eskalerar hela tiden.

Flertalet av dagens invandrare bekänner sig till Islam och är därför också bärare av denna religions/ideologis sjuka och ondskefulla värdegrund. Denna står i helt motsatsförhållande till vår egen grundlagsfästa och måste därför bekämpas på ett aktivt sätt. Inte som nu när ni hela tiden låter våldet pågå, ja tom accelerera så att Sverige mer och mer börjar likna Mexiko.

Kvinnorna i de muslimska länderna är helt underkastade männens men också brödernas och sönernas vilja. Kvinnorna är således helt utan frihet och behandlas närmast som djur. I stället för att bekämpa detta barbari låter ni det ske.

Denna värdegrund har majoriteten av de muslimska männen tagit med sig till vårt land. Den har därmed inte enbart förödande konsekvenser för de ”egna” kvinnorna/flickorna utan också för svenska kvinnor/flickor.

Det som drabbar invandrarkvinnorna/flickorna såväl som de svenska kvinnor/flickor framgår av nedanstående. Tyvärr förekommer detta så gott som dagligen på tidningarnas nyhetssidor.

Mot de egna kvinnorna/flickorna.

–   Könsstympning

–   Barnäktenskap

–   ”Hedersvåld” som tar sig uttryck i mord och fysiskt våld

–   Förvägras välja relationer med den de själva vill

–   Hindras med Skolinspektionens goda minne att deltaga i

    obligatoriska skolaktiviteter som gymnastik, bad/simning

    idrott etc. Senast i dag visade statistik på att ett stort antal

    invandrarflickor inte var simkunniga.

–   De muslimska skolorna följer inte läroplanen om att

    skolan inte skall vara konfessionell. ”Lärarna i dessa sko-

    lor saknar ofta bildning och behärskar i stort sett bara

    koranen. Därför är denna ”undervisning” en ren kränk-

    ning av eleverna.

 

–   Det är väl känt att invandrare som ”tillhör” Islam hotas

    om de klär sig som svenskar eller vill integrera sig och

    leva som dessa. De inte endast utsätts för hot utan ock-

    så för våld.

Som exempel på mymdigheternas slapphet och likgiltighet kan jag nämna att jag under ett och ett halvt års tid sökte få åklagarkamrar, polisen, kommun etc att agera mot kvinnlig könsstympning. När jag efter denna kamp fick beskedet från en myndighet att de fått order ”uppifrån” att inte agera för det irriterade de ledande inom islam – gav jag upp. Detta har jag delgivit förutvarande justitieministern Beatrice Ask m fl personer och myndigheter, som givetvis har ansvar och är skyldiga att ingripa men trots detta inte rört ett finger!

Svenska kvinnor/flickor.

Dessa är i dag ständigt utsatta för risk för överfall och våldtäkt i områden med invandrare. Men även i offentliga miljöer som skolan, badinrättningar och ungdomsgårdar etc utsätts de numera så gott som dagligen för övergrepp av invandrare. Jag har personligen men också genom bekanta och från annat håll tagit del av hur svenska skolflickor nu mera känner ångest när de går till skolan om det finns s k ”unga ensamkommande pojkar”  men även andra invandrarungdomar. Det är givetvis en stor skam att politiker och myndigheter inte tar sitt ansvar och stävjar detta. För att åstadkomma förändringar är det då ingen lösning att ta parti för förövarna – som numera ofta är fallet – och lämna de terroriserade och hotade åt sitt eget öde.

För en sådan handlingsförlamning från såväl politikernas som myndigheternas sida har vi varken valt dessa eller vill betala höga löner till myndighetschefer som inte sköter sitt jobb.

Tilläggas kan att jag häromdagen lyssnade till en ”asylsköterskas” berättelse hur livet levs på asylboenden.

Det var en skakande upplevelse att höra en som i sitt dagliga liv får ta del av hur människor med en – jämfört med vår egen – helt absurd och asocial värdegrund beter sig och som utan överord bör benämnas barbari. Och detta låter ni fortgå därför att ni inte orkar lyfta er från stolen.

När jag skriver detta läser jag att Östersundspolisen varnar kvinnor för att gå ut ensamma. Men jag läser också en nyinkommen nyhet att en 16-årig flicka blivit sönderslagen av tre invandrare. Och ni sitter där allihop och mesar med utan att ingripa!

Ni är dels myndigheter som har ett operativt ansvar men ändå gör ni inget. Andra av er är tillsynsmyndigheter men gör inget ni heller!

Hur allvarlig situationen är har tom uppmärksammats av FN.s granskningskommitte för kvinnokonventionen. Man kritiserar bl a Sverige för just det eskalerande kvinnovåldet.

Strax efter att statsminister Stefan Löfven tillträtt som regeringschef utsågs han av FN-chefen att inom FN.s ram verka för jämställdhet mellan kvinnor och män.

När man så här en tid efteråt ser hur han svikit de svenska kvinnorna men även invandrarkvinnorna, måste man tro att han missuppfattat sitt uppdrag att detta i stället går ut på att öka ojämlikheten och ge acceptans för islamistiskt våld mot de nämnda.

För en tid sedan krävde Riksdagen att fler mördare skulle dömas till livstid. Rättsmyndigheterna verkar att ha ignorerat detta eftersom ingen förändring skett.

Sveriges statsminister har inte bara skrutit om att han är världens främste humanist utan också att hans regering är feministisk i högre grad än andra. Med hänsyn till våldsutvecklingen i vårt land är det inget annat än ett grovt hån mot kvinnorna.

Det är hög tid att såväl ni politiker som myndighetschefer snarast lämnar den politiska korrektheten och vågar se och beskriva verkligheten som den är och därefter agera.

Självklart kan inte vi medborgare mycket längre agera enbart verbalt och lämna kvinnor och barn åt sitt öde i händerna på inkommande individer med en barbarisk kultur.

Självklart måste vi börja organisera medborgargarden om vi inte skall duka under för inkommande individer med en sjuk och asocial kultur. Rätten att försvara oss kan ingen ta ifrån oss.

Eftersom ni inte tycks befinna er i verkligheten skall jag översända två artiklar, ”Dom är inte som vi” samt om ”Tiggeriet”. Kanhända kan det få er att i någon mån se verkligheten som den är och agera därefter.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s