Judendom visavi Islam

Börjar angående denna Olles artikel säga att själv är jag övertygad om att samtliga religioner har goda, men tydligen många ovetande, naiva anhängare. Ovetande om vad som står skrivet i texten de är anhängare till.

Min egen erfarenhet av judar jag kommit i kontakt med stämmer precis med Olles beskrivning nedan. Fina, mycket duktiga, begåvade och trevliga människor som berikar världen! Det jag önskar är att vi skulle göra skillnad på människor och extremister, d.v.s. fanatiska, bokstavstroende anhängare. Dessa finns ju tydligen inom både sionismen och islam. Mina tankar går till denna information som i mina ögon är lika skrämmande som andra anspråk på att styra människor som om de var mindre värda och rita om världskartan.

Det slår dock självklart fel när alla buntas ihop! Jag är individualist och vill utgå från den enskilda människan, ge alla en chans. Samtidigt är jag inte blind utan ser tendenser som är minst sagt olustiga och som vi borde skydda oss från!

Av Olle Ljungbeck

Judendom visavi Islam.

Judendom – judar. Jag har aldrig förstått antisemitismen och hatet mot judarna. Judarna är den mest integrerade etniska gruppen i vårt samhälle. Den har alltid varit nyttig för vårt land. Judarna har berikat världen på alla områden som konst, musik, litteratur, vetenskap etc.

De har lyckats stå fast vid ett demokratiskt system trots att de alltsedan staten Israel bildades varit utsatta för hot och krig från omgivande stater. Judarna har aldrig sökt pådyvla andra folk sin religion. I detta fall tror jag de är helt unika. De har lojalt ställt upp på lagar och regler i de land de emigrerat till.

Trots att jag är ateist kan jag inte se att de med sin religion försökt påverka oss. De har aldrig skiljt ut sig genom att kräva särbehandling etc. Därför borde judarna vara välkomna som invandrare i alla stater. Även i fråga om kriminalitet är de klart ”underrepresenterade” i förhållande till vissa andra grupper.
Islam – muslimer:

De politiskt korrekta med ögonbindlar och lidande av dövhet, söker i dag på alla sätt hävda att de värderingar och yttringar som Islamiska staten (IS) står för och ger uttryck för inte är den islam som dagens invandrare tillhör. De försöker med detta påstående få oss att tro att islam före IS var en religion som andra. Men detta är totalt fel.

Alla de stater där islam är statsreligion har aldrig varit och är inte demokratier. I dessa stater råder Sharialagarna hämtade ur Koranen.

Dessa tillåter stening, halshuggning, prygel, hedersvåld etc etc.
Saudiarabien är en sådan stat som varit aktuell de senaste veckorna såväl för prygel som avrättningsorgier. Just denna stat (men även andra islamstyrda stater) ger enorma ekonomiska bidrag till islam i Sverige!

Mänskligt beteende som vi såväl som judarna aldrig skulle komma oss för att straffbelägga utmäts stränga straff för i länder där islam är statsreligion.
Kvinnor och flickor äger inte samma rättigheter som män/pojkar utan behandlas som andra klassens medborgare. Konst, litteratur, musik har snöpts med utgångspunkt från Koranen (skrevs för ungefär 1400 år sedan). Levande såväl som döda människor får inte avbildas.

Resultatet har blivit att det som vi ser som högkultur och positivt i livet, såsom konst, litteratur, musik, teater etc kvävts och förbjudits under föregivande att det strider mot Koranen. Denna torftighet avspeglas tydligt i vad som de politiskt korrekta med förtjusning kallar mångkultur.

Den som påstår att islam är något annat än IS har tydligen kort minne och har inte läst sin historia. Vi har Talibanerna, al-Qaida, Khomenis skräckvälde i Iran efter störtandet av schahen etc etc. Tillämpningen av islam har i motsats till vad som gäller vår egen religion inte ändrat sig nämnvärt under tidernas lopp.

De människor som bekänner sig till islam har inte i någon nämnvärd omfattning tagit avstånd från islam som den utövas i diktaturerna de kommer ifrån.

Varför får vi inte tydliga besked från Imamerna om att de frångår de värderingar islam står för i de fall de strider mot vår demokrati och grundlag?

Varför predikar de inte kvinnors/flickors rättigheter och rätten för varje människa att forma sitt eget liv så länge den inte skadar andra?

Varför gör de inte rent hus med förlegade, förkrympande och otidsenliga värderingar i förorterna?

Varför binder de upp religionen på en massa ovidkommande företeelser som klädsel, kost etc etc. Det är ju ett fasthållande av något som borde vara helt ovidkommande att styra för annat än den enskilde själv? De vill med andra ord inte ge människorna frihet.

Därför är de farliga och måste bekämpas. Allt detta har vår egen religion lämnat och därmed frigjort människorna för ett mer förnuftsmässigt liv.
Fortfarande har anhängare till islam en inställning och förhållande till religionen som man endast kan finna hos ytterst primitiva folkslag. I motsats till oss upptar religionen större delen av en muslims liv. Detta har självklart fått konsekvenser för utvecklingen i de islamistiskt styrda staterna. Analfabetism och obildning karakteriserar dessa stater mer än andra.

Ledarna inom islam har bara en strävan nämligen att pådyvla det nya landet sin religion och sina odemokratiska och omänskliga värderingar.
Sålunda har Mehmet Kaplan uttalat att han ser fram emot en moské i varje svensk kommun. Ett sådant uttalande tyder på att han vill göra detta med våld och visar hans auktoritära inställning eftersom han knappast kan tro att flertalet kommuner kommer att befolkas av muslimer.

Förhållandena i moskéerna har inte förändrats med etableringen i Sverige. Samma ojämlikhet som i hemlandet och vägran att ta till sig de av Sveriges riksdag lagstiftade värderingarna. Självklart är det fundamentalismen och värderingar hämtade ur Koranen som får ungdomar att strida för IS. Varken Imamer eller troende muslimer har någon strävan att ta till sig de av våra värderingar som är nödvändiga för att olika folkgrupper skall leva i harmoni.

Det illavarslande för framtiden är just att politiker och myndigheter faller undan och inte kräver att muslimer skall leva i enlighet med vår lagstiftning som t ex jämlikhet mellan könen, agaförbud, förbud mot tvångsgifte, förbud mot kvinnlig könsstympning. Men också att de muslimska friskolorna skall följa skolplanen och inte som nu vara regelrätta koranskolor och därmed hindra integration utan i stället vara rekryteringsinstitutioner för Jihadister.

I stället för att integrera sig i det nya samhället skapar man parallellsamhällen / klansamhällen som är grogrund för kriminalitet och framtida utanförskap. Ett mångkulturellt samhälle där inte samtliga samhällsmedborgare har en samsyn i de grundläggande värderingar som styr samlevnaden kommer ovillkorligen att innebära konflikter i framtiden. Våldsamma sådana som tar sig uttryck i dödligt våld kan inte uteslutas.

Utöver denna nödvändiga samsyn finns det alla möjligheter för olika etniska grupper att odla sin kulturs speciella egenart. Därför måste vi stödja ett parti som Sverigedemokraterna som kräver detta.

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Judendom visavi Islam

 1. xmaverickx skriver:

  Judarna är INTE semiter, palestinierna vars land de ockuperar DE är semiter.
  Att judarna är väl integrerade är en mycket stor UNDERDRIFT, de kontrollerar oss, och de flesta goyerna fattar inte det.
  Det är judarna som har drivit muslimerna till Europa, så de kan skapa sitt http://americanfreepress.net/greater-israel-or-greater-khazaria/
  Och de som stöder SionistDemokraterna de är inga Sverigevänner hur ofta de än upprepar det.

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Judarna jag pratade om är icke religiösa ”privatpersoner” som jag vågar svära på inte deltar i att driva muslimer till Europa! Mitt intryck är att de helt enkelt inte valt att ändra på något de fötts in i, men valt att inte vara aktiva religionsutövare. Det slår som sagt alltid fel att bunta ihop en hel grupp, men är det inte närmare att i så fall tala om sionisterna som ägnar sig åt samhällsomvandlingen?

   Gilla

 2. Sofia skriver:

  Gäller även judar:
  DEN SOM TIGER – SAMTYCKER!

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Temat är tabu och just därför måste det ut i ljuset!

   Frågade en gång min tyska mor, som var barn/tonåring under kriget, hur det kom sig att så många tyskar var emot just judar. Hon beskrev judarna som en grupp som inte beblandade sig med andra, dvs med tyskarna, utan höll sig för sig själv. När det gick ekonomiskt dåligt för Tyskland och fattigdom spred sig, blev judarnas särposition jämförelsevis tydlig eftersom de ofta hade maktpositioner, välbetalda jobb. Det väckte agg.

   Gilla

   • Sofia skriver:

    Jag har en nära väninna i Tyskland. Hennes far är jude, mor tyska. Hon är djupt troende kristen.
    Hon har berättat för mig att judarna har gjort det tyska folket mycket ont genom samvetslös ekonomisk/politisk/kulturell plundring – som ideologi förtjänar zionismen ingen förståelse och förlåtelse – men enskilda judiska personer är älskvärda.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.