Soldiers of Odin

 Ur Asylkaos

Hoten mot Soldiers of Odin bevisar att de behövs #asylkaos

Soldiers of Odin är ett nätverk av människor som patrullerar gator på kvällar och nätter för att skydda medborgarna från våldsamma individer och gäng. Media har gjort en stor affär av att grundaren är ”nazist”, vilket i det här sammanhanget torde vara helt ointressant. Soldiers of Odin är ingen politisk rörelse. Däremot har förhoppningsvis de flesta eller kanske alla som är medlemmar mer eller mindre invandringskritiska åsikter.

Just på grund av det har media bedrivit en kampanj mot dem eftersom media inte vill tillåta att det bildas nätverk av människor som aktiverar sig och utför det jobb som polisen inte längre gör. Media fungerar i sammanhanget som uppviglare mot människor som faktiskt vill göra något bra i samhället.

Anledningen till att media hetsar är att de hoppas att extremvänstern ska hjälpa media att sätta stopp för gruppen. Hetskampanjerna har nu varit så många att flera medlemmar har överfallits och hotats. Uppgifter tyder nu på att Soldiers of Odin har lagt ned sin verksamhet i några orter. I helgen blev personer i Soldiers of Odin Dalarna överfallna och misshandlade. Det fick till följd att man har inställt framtida aktiviteter.

Det finns några viktiga saker att tänka på. Media har kartlagt vissa medlemmar och syftet med kartläggningen är att kunna bedriva ännu mer smutskastning och hatkampanjer mot Soldiers of Odin. Dessutom har vänsterextremister kommit över en del namn, hotat medlemmar och sprejmålat på dörrar där man tror att medlemmar i gruppen bor.

Hur ska Soldiers of Odin på bästa sätta komma på fötter igen så att gruppens medlemmar inte demoraliseras och ger upp? Just attackerna från media och vänstern bevisar 1) att Sverige är ett sjukt land 2) att media och vänstern kommer att bekämpa Soldiers of Odin med alla medel 3) att gruppen behövs mer än någonsin.

Att ens tänka tanken på att lägga ned Soldiers of Odin nu leder åt fel håll. Istället bör man tänka nytt – man ska tänka på att växa mer.

Det första är att man bör satsa på ökad rekrytering och vara fler än tidigare varje gång man går ut. Kvantitet är bra och minskar risken för överfall. Man kan också försöka rekrytera folk med militär utbildning för att förbättra organisationens arbete. Risken för infiltration från media och vänstern finns alltid men det går på olika sätt att minimera sådana risker.

Det viktiga är att Soldiers of Odin alltid följer lagarna och inte använder våld såvida det inte handlar om envarsingripande och lagligt nödvärn. Allt annat våld kommer att leda till andra negativa följdproblem.

Soldiers of Odin är en ny företeelse. Det är innan gruppen blir stor och etablerad som media har chansen att smutskasta den och inbilla allmänheten att det är en naziströrelse. Ju längre tid den varit etablerad och ju större den blir desto svårare blir det att tjata om nazism och annat som inte har med rörelsens verksamhet att göra. Det handlar om att Soldiers of Odin måste vara uthålliga. De kommer att stöta på en del problem och det viktiga är att lära sig av problemen och sedan gå vidare. Varje problem bör bli en erfarenhet man lär sig något av. Man kan göra vissa förbättringar i sina rutiner, kanske tillfälligt ta ett steg tillbaka, men ha siktet inställt på att gå framåt. Att inte ge upp måste vara en tanke som genomsyrar hela organisationen. Om en person hoppar av, rekrytera då två nya! Om en avdelning lägger ned, öppna då två nya!

De viktigaste är nu att se till att man är många i antal varje gång man går ut. Man kan samarbeta i en ort genom att hämta medlemmar från en annan ort och vara en stor grupp som patrullerar. Man kan också ha med sig visitkort som man delar ut på stan för att rekrytera nya medlemmar direkt från gatan.

Lika lite som invandringskritiska rörelser eller tidningar lägger ned bara för att media hetsar mot dem bör Soldiers of Odin läggas ned. Många invandringskritiker har hotats och misshandlat under åren, en del av dem har tvingats lägga av men istället har många nya tillkommit och rutiner har förbättrats.

Den första tiden är alltid svårast för alla organisationer och företag. Det finns ingen anledning att ge upp. Däremot finns det alla anledningar i världen att fortsätta växa och patrullera.

Allmänheten gillar er! Ni har stöd. Fortsätt gå framåt!

Mer läsning om Soldiers of Odin:

Hot och våld tvingar Soldiers of Odin att lägga ner i flera städer

Martin Aleaxandersson om Soldiers of Odin

Ingrid och Conrad visar uppskattning för Soldiers of Odin (tidskod 44:15)

Soldiers of Odin planerar aktion i Strängnäs 

Soldiers of Odin: Vår tillväxt har exploderat (Plusartikel på Fria Tider)

Tjejer tycker att Soldiers of Odin är bra

Soldiers of Odin misshandlade i Göteborg

Soldiers of Odin hårdbevakas av polisen

Soldiers of Odin avbröt rånförsök

Media demoniserar Soldiers of Odin

Soldiers of Odin behövs mer än någonsin

Soldiers of Odin finns nu även i Sverige

Troy Denning om Soldiers of Odin

Soldiers of Odinhar öppnat filial i Norge

Artiklar på engelska:

Who are Soldiers of Odin

Anti-Immigrant group Soldiers of Odin hospitalised…

Soldiers of Odin – Wikipedia

Anti-migrant group Soldiers of Odin expands to Sweden

Swedish women sympathetic toward Soldiers of Odin (Breitbart)

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.