Regeringarna Reinfeldt och Löfven har gjort allt fel vad gäller massinvandringen

Av Olle Ljungbeck

Regeringarna Reinfeldt och Löfven har gjort allt fel vad gäller massinvandringen. Detta beror emellertid inte på olyckliga omständigheter eller sådant som de inte kunde förutse eller råda över. Orsakerna har sin grund i bristande förmåga att leda landet – helt enkelt kompetensbrist.

Självklart skulle de haft en strategi  och plan för att möta de senaste årens massinvandring där olika scenario simulerats. Några sådana utgick man inte ifrån. Att skylla på att de blev överraskade av mängden invandrare håller inte. Ett introduktionsprogram om svensk värdegrund och lagstiftning borde varit en självklarhet. I stället för detta ville man – med en total kravlöshet  – för den övriga världen framstå som de främsta humanister världen någonsin skådat. Att man sedan agerade som om det inte fanns några egna invånare bekymrade man sig inte för. Pga denna självtillräcklighet brydde man sig inte det minsta om mängden, vilka som kom, om de verkligen var i behov av skydd, vad individer från en helt annan kultur och en aggressiv religion kunde innebära, om det fanns terrorister bland de inkommande etc.

Hävdandet av svenska normer och värderingar har fått stryka på foten av rädsla för att kallas rasist och främlingsfientlig. Helt enkelt feghet att se och skildra verkligheten.

Det som föranlett mig att skriva den här artikeln är en video jag tagit del av på internet. En kanske 8-årig storgråtande flicka skiker ut sin förtvivlan och rädsla vid ett bombanfall i staden Aleppo. När jag ser henne och hennes mor och syskon så inser jag mer än någonsin hur planlöst, cyniskt och egoistiskt – de enligt sig själva – främsta humanisterna i världen (regeringarna Reinfeldt och Löfven) – handlat och agerat. Kommer ni i håg hur dessa båda ”statsministrar” varje gång de öppnade munnen om massinvandringen alltid framhöll sig själva som humanast i världen?

Vad har denna humanism inneburit och lett till. Jo förra året kom det ca 160 tusen individer till Sverige. Ca 60 000 har enligt uppgift varit ensamkommande pojkar. Detta vet vi vid det här laget är en lögn. 

Flertalet är unga män varav endast högst en tiondel har haft flyktingskäl för att komma till Sverige. De andra har kommit hit av äventyrslust och för att få det bättre. Men detta är inte skäl för asyl. Av de övriga är också merparten män. De som saknas är de verkligt utsatta – kvinnor och barn. Den fråga som aldrig ställts men måste ställas är? Varför har männen flytt från hustru och barn? Jag är övertygad om (trots att jag då beskylls för rasism) att detta skulle aldrig skett om det handlat om män från de nordiska länderna. De som kallar sig världens främsta humanister har svikit de mest utsatta och behövande – kvinnor och barn. Ett svek de borde få stå till svars för.

Men inte nog med detta. De ekonomiska resurser som avsatts för att ge hjälp på plats och i flyktingläger har i stället använts till lycksökare, som tagit sig hit och fått asyl utan att ha giltiga skäl till detta. I sanning verklig humanism.

Ett mycket stort antal smugglades in. Vi vet att det kostar betydande summor, kanske mellan femtio till hundratusen på person. Tyder detta på att det var personer som var särskilt utsatta?

Det vi nu ser är hundratusentals kvinnor och barn i flyktingläger eller kvar i de värsta krigszonerna. De som i första hand skulle fått en fristad här.

Och vad har nu denna enorma humanism resulterat i.

Jo hundratals asylboenden. I nästan vartenda sådant slåss man inbördes. Mord och våld är vardag. Upphoven till dessa är ofta hedersrelaterat eller religionsbetingat.

Ingen sysselsättning. I stället för att asylanterna själva får ombesörja renhållning, städning, hygien, diskning, matlagning etc etc finns anställd personal som kostar miljoner! 

Våldet sker inte enbart mellan asylanterna. Nej sedan lång tid har det eskalerat och riktat sig mot lokalbefolkningen i form av grovt våld som våldtäkter, gruppvåldtäkter, mord, rån etc.

Politiker, myndigheter och medier gör trots detta allt  för att vi medborgare inte skall få veta verkligheten om vad som sker.

Sitt eget folk är de på väg att offra. Nu har centerns Annie Lööf föreslagit att de svagaste – de arbetslösa svenskarna – skall få sänkt A-kassa så det blir mer pengar till invandrarna!

Trots att Sverige är på väg att bli ett av världens mest kriminella länder vad avser våldtäkter och grova brott agerar politiker och myndigheter strängare mot det egna folket än mot de inkommande brottslingarna. Brotten för de senare får nästan vara hur grova som helst och ändå utvisas de inte!

Trots att den mest extrema islamismen – Salafismen  etc – etablerat sig i moskèer, i muslimska samfund och muslimska friskolor agerar inte politiker och myndigheter. Fegheten och sveket mot den egna befolkningen är närmast total.

De muslimska friskolorna är renodlade koranskolor där framtida jihadister fostras att strida mot det folk som gett dem en fristad – allt med politikernas och myndigheternas goda minne.

Sverigedemokraterna har gång på gång kämpat för att vi skulle ge hjälpen i hemländerna i särskilda läger. Men eftersom förslagen kommit från SD har de inte genomförts trots att det är det enda vettiga. Nu slösas miljarderna på asylsökare i Sverige varav huvuddelen av de 160 tusen som kom förra året är ekonomiska flyktingar.

Denna ”humanism” innebär att de svagaste och mest behövande inte får någon hjälp medan äventyrare och de starka, som nu befinner sig i Sverige utan att vilja göra rätt för sig, kostar samhället enorma summor. Ja sådana enorma summor att det kan bli tal om att höja kommunalskatten med två kronor. 

Den som vågar se verkligheten inser att de svenska humanisterna med Reinfeldt och Löfven har givit de starka, friska och i många fall inte berörda av kriget en fristad. De verkligt behövande har man lämnat i sticket och låter dem gå en långsam och plågsam död till mötes. Det är sådana som den förtvivlade flickan man svikit.

Pga feghet, rädsla etc har man gett fritt spelrum för de värsta islamisterna att föra ut sitt sjuka, våldsinriktade budskap och erövra förortsområdena.

Vår grundlagsfästa värdegrund som bygger på upplysningstidens idèer och som bl a slår fast att jämställdhet skall råda mellan kvinnor och män är utsatt för attacker från islamister med stöd av ondskans ideologi – islam. Tyvärr finns det i dag svenska politiker som i sin strävan efter ny valboskap inte håller rent utanför den egna dörren.

Islam är utan undantag det största hotet mot vår demokrati och frihet. Den bör behandlas som en terrororganisation och till den hörande samfund och organisationer skall inte stödjas med skattemedel.

Det oroväckande är att 50-75 procent av de individer som bekänner sig till islam också anser att Koranen och Sharia skall ersätta svensk lag.

Därför måste målsättningen bli att stoppa islams utbredning i Sverige. De som inte bekänner sig till demokratin utan till koranen och sharia skall därför utvisas eftersom de är skadliga för vårt land på samma sätt som nazismen var i ockuperade länder eller som terrororganisationer som IS etc är i vissa av dagens länder. De politiker som inte inser detta kommer med högsta sannolikhet att om några år – ångerfullt deklarera – att vi har varit för naiva, men då kan det vara för sent.

De parallell/klansamhällen som nu växer upp som svampar ur marken måste hejdas till varje pris. Då duger det inte med en eftergiven flathet utan tydlighet om att dessa samhällen skall bort. 

Tyvärr har alltför många politiker inte insett detta.

Några kan nämnas. Flertalet av Miljö- och vänsterpartiets politiker. Ett antal av Centerns, Liberalernas och Socialdemokraternas likaledes. Men också ett antal Moderater.

Skälen är flera. Sannolikt är möjligheten att kunna rekrytera valboskap en. Men framförallt att strävan efter makt går före demokratins grundfundament att folket/medborgarna skall ha det avgörande inflytandet i de övergripande frågorna. Till detta måste givetvis också läggas svagt intellekt och dåligt omdöme. Detta ser vi ju dagligen bevis på.

Med andra ord. De som styr Sverige i dag är de som allra minst borde göra det.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Regeringarna Reinfeldt och Löfven har gjort allt fel vad gäller massinvandringen

 1. Luntan skriver:

  Med anledning av vad du räknar upp: Behövs det politiska mord för att få till en förändring?

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Politikerna bedriver själva mördarverksamhet genom sin politik. Just nu driver de krigshets mot vår granne Ryssland och vill utsätta folket för ett medlemskap i fiendens krigsorganisation Nato. Så ja frågan är hur vi skyddar oss. Har de rätt att utan motstånd få skapa krig i vårt land? Stadsdelar brinner och folk är utsatta för eskalerande brottslighet, början till inbördeskrig.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s