Partiledarfarsen

För dig som inte upplevt det partiledarna pratade om igår rekommenderar jag först en kvarts verklighetsbeskrivning i form av lättsam fredagsbio av Jan Milld denna måndagsmorgon. Läs därefter analysen av Olle Ljungbeck.

Själv var jag hungrig lagom till partiledardebatten, men eftersom maten liksom hamnade på tvären när jag lyssnade, såg jag inte allt, dock tillräckligt för att undra när deras näsor ska krocka. Så långa hycklarnäsor borde inte vara möjligt att ha utan att 7-klöverväljarna reagerar. Bonniermedia fick nog ett gott skratt. Vilken känsla det måste vara att ha lyckats förvrida skallen på folk till den grad att det fortsatt lägger sin röst på landsförrädare!

Partiledardebatten.

Av Olle Ljungbeck

Jag kräver nu att Stefan Löfven, Anna Kinberg Batra, Annie Lööf, Jonas Sjöstedt, Jan Björklund, Isabella Levin lämnar sina poster omedelbart.

Ovanstående individer visade tydligt och klart – eftersom de inte  markerade – att för dem och deras partier är våldtäkt och sexuell terror mot svenska kvinnor/flickor utförda av invandrarmän en andrahandsfråga.

Jag har aldrig tidigare upplevt något så chockerande som dessa politikers uttalanden i denna fråga.

Endast Jimmie Åkesson och Ebba Busch Thor markerade tydligt att invandrarmän som våldfört sig på svenska kvinnor/flickor skall utvisas efter avtjänat straff. De övriga gav inget svar som kunde tolkas så att de delade Åkessons och Busch krav.

Detta är skrämmande, ja oförsvarbart. Såväl Löfvens, Levins som Sjöstedts svar kan inte tolkas på annat sätt än att de ser våldtäkter mot svenska kvinnor/flickor som något vi måste acceptera.

Levins jämförelse med vad hon sett i andra länder har inte det minsta med saken att göra. Sveriges regeringar har inbjudit dessa våldtäktsmän till Sverige. Därför är de skyldiga och deras brott kan aldrig försvaras. De borde skämmas för att göra denna jämförelse.

Svenska kvinnor/flickor har sålunda från de personer som ofta skryter om svensk jämställdhetspolitik fått höra att det av sex partiledare ses som en bagatell att de våldtas. Vilka signaler sänder detta till de presumtiva våldtäktsmännen.

Jag trodde faktiskt aldrig att jag från en svensk politiker skulle få höra att man bagatelliserar detta fruktansvärda brott som en våldtäkt utgör.

Detta får inte stå oemotsagt. Nu måste vi förena oss i motståndet mot dessa sex fiender till svenska kvinnor/flickor. Ni alla som kan. Maila dem och tala om vilka kräk de är. Stryk dem på valsedeln.

De har gått för långt i sin feghet att inte våga värna de svenska kvinnorna/flickorna.

Jag är 84 år och har under min levnad lyssnat på flertalet valdebatter. Men jag har aldrig hört något så fruktansvärt svekfullt, ondskefullt och vidrigt som när dessa sex stackare inte vågade ta klar ställning för att allt skall göras för att skydda svenska kvinnor/flickor.

Jag kan inte längre betrakta dessa sex personer värdiga att sitta i vare sig regering eller riksdag. De är moraliska krymplingar som varje svensk borde ta avstånd ifrån.

Jag trodde aldrig att jag i en partiledardebatt skulle få höra något så lågt, simpelt som deras feghet i att inte ta klar ställning mot invandrarmäns våld/våldtäkter mot svenska kvinnor/flickor. Att ett så enormt svek mot svenska kvinnor/flickor uttalas av de som skall agera för att skydda dem på alla sätt kommer för alltid att vara den mörkaste dagen i mitt liv.

Stå upp ni alla män, kvinnor/flickor och visa ert hat mot dessa avskyvärda individer.

Detta inlägg publicerades i Raseringspolitik. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.