Slakten på homosexuella

Masskjutningen i Orlando, genomförd av muslimen Omar Mateen, för mina tankar till Jonas Gardells uttalande i Expressen för 5 dagar sedan angående islamiseringen av Sverige:

”– Jag vill ha en statligt finansierad imamutbildning, och statligt finansierade moskéer. Staten la ju sig i kristendomen i flera hundra år. Man måste ge islam lite möjlighet att ta igen försprånget. I mötet med vår sekulära värld kommer islam att förändras. En mellanmjölksislam är fullt möjlig, och inte bara möjlig, utan oundviklig.”

Min fråga blir, hur många offer kommer krävas även här medan tron på Mellanmjölksislam sprids av Bonniermedia? De som anser det vara naivt att fortsätta massimporten av människor som Omar Mateen till Sverige, får fortsatt ingen röst i Goebbelsmedia. Om de får en röst så är det för att smutskastas, för att finansdiktaturen ska kunna genomföra sin plan.

”I mötet med vår sekulära värld kommer islam att förändras.” Jonas verkar säker…

Om ägarförhållandena i denna Goebbelsmedia, av Martin Gustafsson, och hur den jobbar. Eftersom Jan Millds artikel även handlar om döden på Medelhavet, så länkar jag till artikeln med sunda förslag om ”Så kan vi stoppa döden på Medelhavet”.

Varför svenska folket fortsatt röstar på politikerna som inte vill stoppa döden på Medelhavet, vill jag avslutningsvis varmt rekommendera Lars Berns förklaring till den tragiska politiken.

Förresten, inte alla gillar Bilderberggruppens hemliga möte i Dresden till helgen 😉

Detta inlägg publicerades i Samhälle. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.