”SVERIGES LAGSTADGADE INTEGRATIONSPOLITIK ÄR LIVSFARLIG!”

Av Ian Wachtmeister

Att det finns tokiga politiker och politiska idéer vet vi alla. Inte minst efter MP:s tragikomiska piruetter. Men själva det lagstadgade fundamentet, som Riksdagen ändrat i små, icke uppmärksammade steg, är enligt min uppfattning ÄNNU VÄRRE.

Det är livsfarligt! Det handlar om den svenska varianten på integration, som är en modell som inte tillämpas någon annanstans!

Under årtionden har Sverige inte bara bedrivit världens mest naiva invandringspolitik utan på sistone lagt till den mest livsfarliga integrationspolitiken i världen!

Den norske invandringsministern är ett gott exempel på hur andra och kloka länder agerar och tänker.

Fremskrittspartiets Sylvi Listhaug vill i sin roll som Norges invandrings- och integrationsminister föra en ansvarsfull och Norge-vänlig politik. Norge bör, menar hon, inte ta emot fler flyktingar än man klarar av att integrera i bemärkelsen assimilera. Det norska samhället ska ställa skarpa tydliga krav på invandrare att vara laglydiga, lära sig norska och sträva efter att komma i arbete och bli självförsörjande. Hon lyfter fram Sverige som ett varnande exempel. ”De parallellsamhällen med skyhög kriminalitet och väldiga sociala problem som vi idag ser i praktiskt taget alla svenska städer skulle vara oacceptabla i Norge”, konstaterar hon.

Den svenska politik som de flesta av riksdagspartierna uppenbarligen röstat fram är något helt annat än den norska. Borta är själva tanken att invandrarna ska anpassa sig till det land de kommer till. (Assimilering kallas det). Den svenska Mona Sahlin-modellen är tvärtom! Alla ska få behålla sin kultur och sin samhällssyn och driva sina religiösa riter och ”berikande kulturer”. Dessa krafter ska sedan blandas med den svenska modellen och (Häpp!!) har vi ett Multi Kulti samhälle. För att ta ett drastiskt exempel ska vi alla landa i en kompromiss mellan beskedlig svensk rättvisa och de religioner och sekter som vill hugga av hela armen på tjuvar, genom att bara hugga av halva armen. (Ni förstår säkert vad jag menar!).

DET VÄRSTA ÄR ATT DESSA UTOPISKA SAMHÄLLEN REDAN FINNS OCH ÄR BASEN FÖR I STORT SETT VARJE KRIG OCH INBÖRDESKRIG SOM IDAG RASAR I VÄRLDEN.

Och de krigen skulle vi alltså skapa jordmån för i vårt eget land!!

Tänk efter och se vad som sker i Sverige med 55 zoner som tagits över av islamister. Och se er om i världen med inbördeskrig på alltför många platser och slutsatsen är tydlig: Kafferep med terrorister är så otroligt fånigt att halva världen ruskar på huvet, om de hör om de svenska idéerna om hur man ska hantera de allvarliga problem som dominerar nyhetsflödet om vad som sker i vår värld.

VÅR NAIVA MULTI KULTI innebär MULTI BRÅK och MULTI KRIG och till sist ett MULTI HELVETE PÅ JORDEN.

Hur många gruppvåldtäkter behövs för att Sverige ska vakna?!

Gud bevare oss!

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.