Sveriges ”ledarskap” är patologiskt och moraliskt degenererat

Av Olle Ljungbeck

Sveriges ”ledarskap” – inbegripit alla sjuklöverpartierna – är patologiskt och moraliskt degenererat. De är helt enkelt moraliskt desorienterade. Detta visar inte bara hur man hanterar asyl – och invandringsfrågor utan märks även i partiernas programdiskussioner etc.

Sålunda kan liberala ungdomsförbundet på fullt allvar föreslå att nekrofili och incest bör bli tillåtet utan att deras egna riksdagspolitiker höjer på ögonbrynen!

Centerpartiets Annie Lööf hävdar och föreslår därmed att vi kan ta emot uppåt 40 miljoner invandrare! Men också att månggifte etc bör bli tillåtet. Detta kan hon säga utan att någon av sjuklöverpartiernas ledande politiker har något att invända eller ifrågasätter hennes lämplighet som partiledare!

Sådana här totalt dåraktiga och vansinniga förslag kan flertalet av sjuklöverpartiernas politiker föreslå och varken det politiska etablissemanget eller medierna reagerar! Skulle Du eller jag Svensson på fullt allvar framföra sådana idèer skulle medierna givetvis betrakta oss som störda. Trots detta är Du beredd att rösta på dem – eller..? Ligger inte förklaringen till Brexit i denna politikernas totala brist på omdöme och oförmågan att ha en realistisk syn på tillvaron?

Detta måste Svensson, självklart innebära en fara för dig, mig, alla medborgare och vårt land. Ovanstående visar ju att de politiker som styr Sverige, och om Du röstar på dem vid nästa val, kan komma att helt rasera vårt land såväl ekonomiskt, välfärdsmässigt som kulturellt etc.

Deras agerande kan självklart inte uppfattas som friskt utan snarare som en sjukdom där de helt förlorat förmågan att orientera sig i verkligheten och fatta för oss medborgare och för landet Sverige vettiga beslut.

Deras ”humanism” står för kravlöshet och att vända andra kinden till när ociviliserade invandrare hotar den egna befolkningen!

I dag är det inga överord att påstå att en stor del av de asylsökande/invandrarna just terroriserar den svenska befolkningen. Att detta kan ske beror på sjuklöverpartiernas kravlöshet. Men också vad humanism och moral enligt dem står för. Som de hanterar dessa begrepp lever de helt enkelt i en vanföreställning om vad verklig humanism är. För dem innebär humanism kravlöshet och snällism/tycka-syndom-ism. Innebärande att en asylsökande/invandrare kan begå vilka som helst brott och bete sig hur illojalt som helst mot landet och dess befolkning och ändå behandlas mer humant än den egna befolkningen. 

Trots att brottslighet och kriminalitet bara accelererar från de inkommande, döms de inte efter vad lagarna stadgar utan får merendels lindrigare straff än svenskar vid liknande brottslighet. Men de frikänns också i mycket högre grad även vid grova brott.

När detta skrivs har jag nyss fått höra att Storbritannien lämnar EU. Som ett brev på posten görs nu uttalanden från EU-etablissemanget inom politik och media som att jorden störtat samman. De som medverkat till att såväl förstöra Sverige som centraliserat all makt till EU och därmed avvecklat demokratin talar om mardrömsscenario etc.

Några kan nämnas – Peter Wolodarski, sjuklöverpartiernas partiledare etc. Här har vi ett land  – Storbritannien – som tar demokratin på allvar i motsats till de svenska politikerna, som målmedvetet arbetar för att döda demokratin i vårt land. Självklart är dessa federalister som Birgitta Olsson, Stefan Löfven, Anna Kinberg Batra, Annie Lööf, Lars Björklund, Gustav Fridolin, Ebba Busch – Thor etc. besvikna eftersom de hatar demokratin och därmed ständigt visat sitt förakt för medborgarna genom avskaffandet av demokratin.

Sverige är sannolikt det land i Europa där medborgarna har minst frihet sett utifrån ett demokratiskt perspektiv. Politikerna i Sverige är mer lyhörda och tillmötesgående mot asylanter och islamister än mot sitt eget folk.

Att de själva vållat den kris som vi nu befinner oss i vill de givetvis inte erkänna. En framtida röst på dessa – Svensson – innebär fortsatt ofrihet och förtryck.

De svenska medborgarna kan därför aldrig räkna med att återfå frihet och demokrati om de i kommande val röstar fram sådana som Anna Kinberg Batra, Annie Lööf, Lars Björklund, Ebba Busch-Thor, Stefan Löfven, Gustav Fridolin, Jonas Sjöstedt. Sverige kommer då att gå motsatt väg i förhållande till Storbritannien. Mer centralstyrning och mindre frihet.

Varje svensk medborgare borde från och med i dag ta Storbritanniens utträde ur EU som utgångspunkt för en analys av den politik som förts i Sverige de senaste 20 åren. Det man särskilt bör analysera är:

– Vad blev det av alla de storslagna löften som politikerna utlovade för att vi skulle rösta ja till EU?

– Var har demokratin och självständigheten tagit vägen när 75 procent av de svenska lagarna stiftas i EU?

– När fick Du som medborgare ha inflytande på de för landet Sverige och dess folk viktiga frågorna?

  Ett sådant exempel är bl a massinvandringen. Trots att såväl S som M erkänt att Sverige pga denna är på väg mot ekonomisk, välfärdsmässig som kriminell kollaps, har Du inte på något vis haft eller fått inflytande i denna ödesfråga! Trots det som nu sker är det ingen som talar om att vi måste förverkliga demokratin. I stället säger man att, ”vi måste stärka EU”. Så inte ens i denna krissituation vill de inse att kraschen har sin grund i att demokratin ersatts med ett totalitärt system. Detta visar återigen att de inget begriper eller vill begripa därför att de hatar demokrati. Därför Svensson,  kan Du aldrig vänta dig något stöd från dessa om återinförande av demokrati, utan Du måste själv ta makten tillsammans med likasinnade. Tillfället finns nu. Fortfarande har Du frihet att rösta på vem Du vill.  

– Eftersom Du sannolikt  i ett kommande val inte ges möjlighet att rösta på en fråga av betydelse måste Du göra valet att inte rösta på något av sjuklöverpartierna eller, åter ge dem din röst och invänta den slutliga ekonomiska, välfärdsmässiga som kulturella kollapsen.

  Men Du kan  också i stället som nu engelsmännen gjort, visa att Du inte accepterar  förtrycket utan ge din röst till ett parti som vill återerövra demokratin och svenska folkets frihet.

– Du bör också studera hur svenska EU-politiker, utan att ha ditt och folkets bästa för ögonen, i stället valsat runt i EU-administrationen i meningslösa sammanträden och möten, som aldrig leder fram till något positivt för medlemsländernas folk utan i stället ökar ofrihet och centralstyrning. Detta  därtill med löner som med råge överträffar den lön en svensk löntagare kan påräkna  med likartade uppgifter. Men också en betydligt lägre skatt. Detta innebär att en EU- parlamentariker eller kommissionär är mångmiljonär efter en period av 5 år.

  Nämnas kan att den senare får ett ”avgångsvederlag” på fem miljoner plus pension efter periodens slut om han/hon avgår och den förstnämnde en väl tilltagen pension livet ut. Varför tror Du nu att de gråter krokodiltårar? Ja inte är det för din skull utan givetvis för att de själva riskerar att förlora sina oförtjänta inkomster om folken gör sig fria.

  Till slut: Svensson – om Du inte agerar nu kommer allt att bli vid det gamla. Politikerna kommer om möjligt att än mer begränsa din frihet på alla områden. Även om din yttrandefrihet redan är så gott som totalt begränsad finns det andra sätt för dem att förstöra dina möjligheter till ett bra liv.

 De kan t ex fortsätta med massinvandringen och som redan skett göra ett av världens tryggaste länder till ett inferno av grov brottslighet som mord, rån, våldtäkter, stölder, skjutande, sprängande etc. Ett land som redan för 700 år sedan stiftade kvinnofridslagar har nu återgått till en situation där inte bara det egna folkets kvinnor/flickor, utan också de kvinnor/flickor som flytt hit, lever i ständig rädsla för våldtäkter och överfall.

Tro inte att dagens politiker tänker ändra sig. Krokodiltårarna fäller de för att än en gång lura och bedra dig för att få fortsätta och förstöra det bästa landet i världen.

Därför Svensson skall vi inte längre nöja oss med att regerings- och riksdagspolitikerna skall fatta besluten i de stora frågorna. Det skall Du, jag och övriga medborgare genom folkomröstning. Det finns inget som i dag talar för att de förstnämnda skulle fatta klokare beslut än folket. Kanske snarare tvärtom. Men eftersom folket, oavsett om politikerna eller de själva tar besluten i de stora frågorna, ändå får bära ansvaret, kan det inte bli sämre om medborgarna via direktdemokrati genom folkomröstning beslutar i de övergripande stora frågorna.

Till sist. Innan Du röstar nästa gång. Tänk på följande.

Vi har i dag en statsminister – Stefan Löfven – som närmast måste betraktas som mytoman med hänsyn till alla de löften han givit, men aldrig infriat. Honom bör Du sålunda betrakta som helt otillförlitlig.

Anna Kinberg-Batra har aldrig vid ett framträdande lyckats klargöra vad hon menar, utan snarare mumlat osammanhängande så ingen förstått.

Hon har därtill visat sig tvivla på demokratin som styrelseform eftersom hon försvarat ”Decemberöverenskommelsen”.

Lars Björklund, genom att han totalt förstört den svenska skolan, bör av svenska folket vara befunnen för lätt för att utöva politiskt ledarskap.

Miljöpartisterna oavsett namn har vid det här laget visat att de är en olycka för Sverige och därför bör sättas i karantän åtminstone de närmaste 10 åren.

Centerns Annie Lööf har som nämnts ovan aldrig kommit med förslag som gagnar Sverige och dess medborgare, varför jag inte ser några som helst skäl att i kommande val ge henne en röst.

Ebba Busch-Thor har eftersom hon inte sitter i riksdagen inte kunnat påverka nämnvärt, men hennes uttalanden hittills meriterar henne knappast för några positiva omdömen.

Till slut Jonas Sjöstedt som inte frigjort sig från kommunismens tyranni och därför självklart inte platsar i sammanhang där man eftersträvar demokrati.

De som nu fäller krokodiltårar över Brexit är också de som orsakat Storbritanniens uttåg. Svensson låt dig inte påverkas av deras snyftande. Kom ihåg att endast i nationalstaten kan Du bibehålla demokratin och friheten att forma ditt land efter folkets vilja. Därför startar vi nu uttåget ur Unionen.

Detta inlägg publicerades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sveriges ”ledarskap” är patologiskt och moraliskt degenererat

  1. Pingback: Min gladaste midsommar | Jan Millds blogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.