Inbördeskrigens epok

Av Ian Wachtmeister

För ett par dagar sedan skrev jag om stundande krigstider. Jag menar att vi är på väg in i de europeiska inbördeskrigens epok.

Trots att händelseutvecklingen obevekligt pekar åt det hållet tas detta inte på allvar. I Europa fortsätter man att låtsas som om problemen, massmorden, gruppvåldtäkterna, utpressningarna och hoten inte är krigiska utan kan bemästras med demokratiska metoder. Genom att förstå och förklara försöker man försvara vad de välorganiserade grupper och religioner som har som främsta mål att störta vår västerländska kultur och avsluta vårt sätt att leva. Hotet är påtagligt och bevisas gång på gång. Den som kan sin historia känner igen mönstret och fiendens bevekelsegrunder. Hittills har vi reagerat genom att sörja och dränka brottsplatserna i blommor. Jag skulle gissa att förövarna känner sig som hjältar och i detta ser säkra tecken på att de håller på att vinna kriget. Deras motståndare reagerar ju inte ens med ilska och beslutsamhet! Bildligt och bokstavligt har gruppvåldtäkterna och massmorden varit framgångsrika.

Det svenska politiska etablissemanget påhejat av gammelmedia framställer gärna Sverige som ett föregångsland. Den humanitära stormakten som fick problem när deras budskap fick respons. Men Sverige var inte bäst utan värst! Sveriges fagra löften baserades på ett tänkande som utvecklades av Reinfeldt- MP och Löfven och som gav upphov till den flyktingvåg som håller på att dränka Europa.

”Vi har varit naiva” sa Löf ven, men ni som ställde till det här är inte naiva offer för goda avsikter utan – faktiskt – förövare av livsfarliga handlingar som hela Europa nu har att brottas med. Så låtsas inte att problemen spridits från Frankrike och Belgien när massmorden drabbar Sverige.

Sveriges självpåtagna roll som världssamvete kan förefalla komisk och löjlig men är de facto farlig!

Och vad händer då inom Sverige? Entoniga nyhetsuppläsare låter som de lästa väderleksrapporten när de talar om ”nattens skjutningar” , ”stök i vissa förorter ( = mord mm). Polischefen, Immigrationsverket med flera pratar lika mycket strunt som de missköter sitt ämbete.

Påfrestningarna på civilsamhället växer och kostar enorma belopp. Den ljusnande framtid är inte längre vår. Putin behöver inte oroa sig. Andra är beredda att göra hans jobb.

Och Riksdagen tycks vara enig om en enda sak nämligen att de som hela tiden haft rätt, (SD) de som varnat för vad som komma skulle, har haft…. FEL och kännetecknas av en förfärlig människosyn!!! Något ömkligare får man väl leta efter.

Den hygglige, tydlige och lättbegriplige Jimmie Äkesson framstår som en gigant i denna, vår högsta demokratiska församling!

Det talas i vissa politiska kretsar om att det är dags att be svenska folket om ursäkt. Visst kan det var värt ett försök från er sida med en sådan omvändelse under galgen… Men ni måtte väl ändå logiskt kunna dra slutsatsen att det är dags för NYVAL. Först då kommer det svenska folkets uppfattning att kunna avspeglas i regering och Riksdag. Med ombud som är beredda att sätta sitt land först.

Ian Wachtmeister
(ja jag vet att det heter Extraval)

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Inbördeskrigens epok

  1. Benny skriver:

    Vad skulle Putin ha för intresse av att söndra i EU? Ian, du får nog uppdatera dig på vilka det är som vill att EU ska hamna i kaos, och alla tecken tyder på Washington. Lägg alltså ner tramset om Putin eftersom det är lögnarna i MSM som torgför denna saga och din egen trovärdighet sjunker!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.