Barbarer

Av Olle Ljungbeck

Regeringarna Reinfeldt och Löfven måste omgående ställas till ansvar för massvåldtäkterna på svenska kvinnor/flickor utförda av invandrare.

Vågen av våldtäkter utförda av invandrare mot svenska kvinnor/flickor har fört Sverige tillbaka till barbariet. Ingen svensk kvinna/flicka kan i dag känna sig trygg när de vistas utanför hemmet. Inte ens i skolan där de borde få känna trygghet är de fredade från barbarerna.  Otrygghet och ångest är med andra ord svenska kvinnors och flickors vardag. De som drabbas har dessutom ett livslångt lidande framför sig. Skulden är helt och hållet sjuklöverpartiernas, varför de och deras regeringar bär skulden och därför måste åtalas. Om inte detta är möjligt bör vi samla oss till demonstrationer tills de avgår.

Det som lett till dessa massvåldtäkter är att ingen politiker från sjuklövern har förmått tänka sig in i vad som kan ske när man släpper in tiotusentals män som inte lärt sig att behärska sig när de ser en kvinna.

Redan för fem år sedan skrev jag om vad vi har att vänta oss från de ensamkommande ”barnen”. De kommer alla från stater där kvinnan är mannens slav.

Jag skrev då att dessa ensamkommande män kommer inte på ett naturligt sätt kunna skaffa sig en partner. Detta därför att de saknar familj. Ingen muslim som har döttrar kan tänka sig att dottern får gifta sig eller ha ett förhållande med dessa män. Svenska flickor kommer endast i undantagsfall vilja inleda en förbindelse med dessa män eftersom deras syn på kvinnor är så annorlunda än vad som är normalt för svenska män.

Eftersom de är i sin mest fertila ålder och saknar möjlighet till naturligt partnerskap kommer de att våldföra sig på svenska kvinnor/flickor. De farhågor  jag skrev om för fem år sedan har mer än besannats och jag har fått mer rätt än jag kunnat ana.

Det verkar som om sjuklöverpartiernas riksdags- och regeringsledamöter fortfarande lever i en fullständig oförmåga att såväl se den katastrof som drabbat de svenska kvinnorna/flickorna liksom få stopp på förbrytelserna mot dem.

Inte en gång hör vi vare sig regeringsledamöter eller riksdagsledamöter föreslå åtgärder eller uttala sig mot detta vanvett.

Det som nu sker och som sjuklöverpartierna låter ske är sannolikt det mest brutala och värsta brott  antalsmässigt som historiskt någon gång förekommit i Sverige.

Jag inte bara vädjar utan kräver nu att alla svenska män (givetvis även alla kvinnor) agerar mot detta enorma brott mot de svenska kvinnorna/flickorna. Låt oss enskilt såväl som samlat visa vår vrede mot dessa grova brottslingar – sjuklöverpartiernas regerings- och riksdagsledamöter. Detta kan vi göra genom demonstrationer såväl enmans- som massdemonstrationer. Men vi kan också skriva insändare och på alla sätt visa vår vrede mot vad som nu sker  mot våra hustrur, döttrar, systrar.

Sjuklöverpartiernas brott kan aldrig förlåtas eller preskriberas. De måste ställas till svars.

De skröt med sin humanism när de egentligen står för barbari.

Du svenske man och kvinna som i motsats till sjuklöverpartiernas regering- och riksdagsledamöter fortfarande vill värna om ett tryggt och civiliserat samhälle gör din plikt gör din röst hörd. Sjuklöverpartierna har svikit på ett sätt som jag aldrig trodde var möjligt. Låt dem inte fortsätta att göra livet till ett helvete för svenska kvinnor, flickor.

Deras hittillsvarande agerande visar att de mer hör hemma bland de barbarer som nu så gott som varje dag begår våld mot svenska kvinnor/flickor. 

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.