Det är vädret…

Ja de e sommar å de e sol

å de e våldtäkt i hagen

Och som vanligt blir svenska män helgalna och våldtar till höger och vänster så att kvinnorna inte bör röra sig ute utan sällskap, eller burka, som du ser i diagrammet.

våldtäkter1

Ifall jag inte lyckats med bilden den här gången heller så visar diagrammet knappt 500 våldtäkter år 1975 och dryga 6 000 av samma sort 2014. Är det måhända den globala uppvärmningen som är orsak till explosionen???

Ja enligt Expressen är i alla fall vädret boven. Både expert och psykoterapeut är överens, ökningen beror på vädret, fram för allt.

Blir så jävla trött på deras förbannade förvrängning av verkligheten! Läs vad Ann-Britt säger om saken i sitt mail till nämnda psykoterapeut Börje Svensson:

”Hej.
Med anledning av dina uttalande i rubricerade artikel och med tanke på din erfarenhet ser jag mig tvingad att dela med mig av följande tankar och frågeställningar:

Du har förfinat metoden, tassar som katten kring en het gröt och påstår att värmen skulle vara den avgörande faktorn. Vad har du för fakta för detta uttalande? Skicka gärna länk.

Med din profession kan du näppeligen inte vara omedveten om den importerade ökade sexuella kriminaliteten och speciellt gruppvåldtäkter samt taharrushlekar som de sk ”ensamkommande” nästan till 100 % ligger bakom de senaste åren.

Hur vore det om du skrev fakta/sanning och inte förringa din profession när du kommer med PK-floskler som så många är oerhört trötta på. Hoppas du tog rejält betalt eller blev lovad rejäla bidrag till din verksamhet när du döljer vad som sker i Sverige idag.

Du förringar också de drabbade när du vägrar att skriva om vilken låg kvinnosyn förövarna har. Inte ens detta kan du ge brottsoffren till upprättelse utan avslutar med den sjuka kommentaren att kvinnor inte skall vara ensamma på ”konstiga ställen”.

Är du inte medveten om att en av kvinnorna som råkade ut för gruppvåldtäkt var ute och plockade svamp?

Den transparens du visar talar sitt tydliga språk om hur låg kvinnosyn du själv har. Synnerligen beklämmande anser jag.

Personligen hade jag lidit av oerhörda skamkänslor om jag bidragit till den förljugna bild du förmedlar till läsaren om av vad som egentligen händer i vårt land. Du visar på en feghet när du inte klarar av en pekning på förövarna som nästan uteslutande är muslimer vilka vistas illegalt och legalt efter de senaste årens huvudlösa insläpp av migranter.

…eller menar du på allvar att hela det senaste årtiondets fördubblade ökning av fullbordade våldtäkter har att göra med varmt väder och säsongsrelaterat beteende där vita kristna svenskfödda män står som dominerande förövare?

Bilden på diagrammet ovan.

Hälsningar
Ann-Britt Axelsdotter”

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Det är vädret…

 1. Björngunnar skriver:

  Jag läste Dagens nyheter idag.
  Där stod att en våldtäktsman fått 5 års fängelse för ditt dåd.
  Det stog mycket som var intressant i tidningen, bl,a hade Nehro hållit tal och kritiserat Usa för att skapa konfrontstioner och med våld påtvinga hela världen sin vilja.
  Och så stog det mycket om motorcykeltävling i Hedemora, inget hade hänt men det gick för fort, 160 km/ tim i genomsnitt.motorstorleken borde begränsas till kaffekoppsstorlek, 125 cc.
  Tidningen var från 1956.

  Gillad av 1 person

 2. Jaha. Gudrun Schyman har rätt. Svenska män blir alltmer som talibaner. Det syns tydligt i statistiken. :oD

  Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.