Lisa Rövlund från Aftonbladet

I våras tog kassören i ideella föreningen MagMa och jag, i egenskap av ordförande i samma förening, initiativ till ett möte med människor som var beredda att offra nätter för att göra Norrköpings gator tryggare, s.k. nattvandrare. Inte nattvandrare som går hem kring midnatt, eller vid ett tillfälle senare, i glans av inrikesministerns besök, utan nattvandrare som orkar vara uppe då gatorna brukar bli oroliga, vid krogstängning kring 3-tiden i arla morgonstund.

Vi fick låna ABF:s lokal i egenskap av föreningen MagMa för att undersöka intresset för en eventuell nattvandrargrupp. Det var inte många som dök upp och jag har full förståelse. Själv skulle jag inte orka arbeta ideellt vid nämnda tidpunkt på dygnet, men hoppades att det finns människor som är beredda till ett sådant offer eftersom Norrköping, i likhet med många andra svenska städer, har förvandlats till bitvis kaotiska områden.

Polisen vågar knappt beträda dessa områden eftersom beväpnade ”berikare” i mångkulturens tecken gladeligen tagit över någon slags polisroll där. De har sina egna lagar och skjuter mot dem som inte följer oskrivna reglerna. Som vi vet svarar svensk polis, om den alls reagerar, med att bjuda på kaffe och/eller dela ut armband till unga kvinnor med budskapet ”tafsa inte”.

Vi är många som är överens om att sådana ”krafttag” inte räcker och därför samlades några av oss nu till möte, vad jag minns 10 personer. Två av dessa visade sig sitta och ljuga om sin identitet och sitt uppsåt till att bevista MagMas möte. De var utsända av Aftonbladet för att spela in och ta foton av oss i det dolda.

Kvinnan heter Lisa Röstlund och jag får ursäkta, men Rövlund har liksom fastnat. Jag begriper inte varför hon och hennes tystlåtna anhang Erik Wiman ljög istället för att presentera sig ärligt? Mötet var helt öppet och jag hade hälsat dem rövligt välkomna till oss! Ifall de undrat om de fick spela in vad vi sade hade jag sagt – självklart, varför inte? Istället leker de spioner och tycker dessutom att det är spännande. Löjligt Rövlund & Wiman, ni hade kunnat göra det så mycket enklare för er, men eftersom ni tydligen gillade att spela teater, så bjuder vi på nöjet.

Foto från mötet på Lisa och Erik. Lisa gömde mikrofonen i sin väska som hon flyttade runt under mötets gång:

lisa hansson

Några personer med koppling till Soldiers Of Odin dök upp och det skulle visa sig att två av dem sedan dess varit beredda att offra många nätter för ett tryggare Norrköping. En av personerna valde att hoppa av, vilket jag har full förståelse för. Inte många som orkar och/eller vågar utsätta sig för faran med att göra gatorna trygga, utan ett öre i ersättning och dessutom smutskastning och påhopp från media som ”tack för hjälpen”.

Ytterligare en av dessa personer påstod sig vara lokal ledare för SOO och tog snart över mötet. Ingen av oss kände honom, men han verkade trevlig och var ledartyp, så vi lät honom hållas. Det visade sig senare att han var dömd pedofil (lär ha gjort sexuella närmanden mot en 13-årig flicka), vilket vi fick reda på genom media.

Vilket sammanträffande, Aftonbladets journalister på plats och strax dyker en för oss (men kanske inte för Aftonbladet) okänd person upp som är dömd för beskrivet avskyvärda brott och påstår sig tillhöra SOO. Tänk så lägligt! – för Aftonbladet. (Undrar du också hur mycket han fick betalt av Aftonbladet?)

Hade alla organisationer granskats lika grundligt som SOO vad gäller tidigare begångna brott, så hade media fyllt sina spaltmeter bara med den varan, men det är små oliktänkande uppstickare de vill smutskasta, i synnerhet ifall dessa vill få bukt med destabiliseringen av våra samhällen. SOO vill, till skillnad mot av media skönmålade organisationer, t.ex. att kvinnor ska kunna klä sig som de är vana vid och röra sig fritt.

Hittills har jag inte hört om en enda incident vad gäller SOO:s insats i Norrköping, tvärtom. De har hjälpt flera utsatta samt kontaktat polisen vid behov. Polisen verkar inte ha något emot dem utan hälsar hövligt. Vad är problemet? Antagligen medias dolda agenda med att mörka fakta kring invandrad kriminalitet för att svensken fortsatt ska rösta på partierna som arbetar för krig i mot dollarn olydiga länder, samt följande massinvandring därifrån.

Destabiliserade länder med raserad kultur, utbildning och välfärd. Vad kan passa bättre för den som suktar efter global makt? En rädd befolkning som blivit offer för det importerade kriget på våra gator är så klart lättare att styra.

Detta inlägg publicerades i Norrköping. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Lisa Rövlund från Aftonbladet

 1. abaxelsdotter skriver:

  Jag skickade ett email till ”Wallraffarna” på Aftonbladet – har naturligtvis inte fått svar!

  Till
  lisa.rostlund@aftonbladet.se, erik.wiman@aftonbladet.se
  aug 17 vid 7.07 PM

  Hejsan.
  Intressant att ni Wallraffar på ett sådant taffligt sätt;
  https://corneliadahlberg.wordpress.com/2016/08/10/lisa-rovlund-fran-aftonbladet/

  Hur tänkte ni egentligen?…eller ö h t?!

  Hälsningar
  Ann-Britt Axelsdotter

  Gillad av 1 person

 2. Pingback: Folklig resning | corneliadahlberg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.