De skall behandlas som de grova brottslingar de är

Av Olle Ljungbeck

Låt inte oss, som ser verkligheten, drabbas av samma feghet och flathet som politiker och journalister, att aldrig våga säga sanningen och skildra verkligheten som den är.

Vi får därför inte tveka om att använda det språk som anger verkliga förhållanden. Därför, när det gäller de nämnda skall vi alltid benämna dem som brottslingar och grovt kriminella. Det kan inte uteslutas att deras handlande är patologiskt. Vår uppgift framför alla andra måste vara att informera medborgarna om det katastrofala läge Sverige befinner sig i och därmed förhindra att dagens sjuklöverpolitiker återväljs. De är nämligen fiender till dig och mig och till den majoritet av folket som inte vill ha deras samhälle.  

De har på några få år gjort Sverige till ett av de otryggaste och mest kriminella länderna i världen.

Deras brott kan aldrig försvaras och därför inte heller preskriberas.

Det är endast egenintresse som drivit dem att förstöra ditt och mitt land till oigenkännlighet. Detta egenintresse handlar enbart om att bli betraktade som världens främsta humanister. De har inte fattat eller vill inte fatta att de därmed svikit sitt land och folk på ett sätt som det knappast finns liknande exempel på i historien. Deras agerande är inte humanism utan tecken på en jagcentrerad världsbild där de omformulerar ordens betydelse för att tjäna deras egna intressen. 

De bör betraktas på samma sätt som Quislingarna i Norge. Även de var beredda att offra sitt folk för egen vinnings skull.

När nu resultatet av deras dåraktiga invandringspolitik alltmer uppdagas har de hitintills inte någon gång erkänt att de – sjuklöverpartierna – och enbart de, bär skulden till dagens katastrofala utveckling i vårt land.

Och katastrofal är ett milt begrepp när vi går på djupet av vårt lands sönderfall såväl vad gäller grov brottslighet, grov kriminalitet, ekonomisk kris, en skola i totalt förfall, där en stor del av de svenska barnen känner ständig otrygghet genom att trakasseras av elever från barbarländer.

Svensk sjukvård klarar inte längre av att ge svenska medborgare en rimlig vård. På mödravårdscentraler och BB är det kris av skäl som beror på att invandrarkvinnor tar vårdplatser för svenska kvinnor, men också därför att männen till dessa invandrarkvinnor tvingar sig in i dessa lokaler och trakasserar såväl patienter som personal. Rädslan och otryggheten växer därmed varje dag för dessa. Åldringsvården har för länge sedan brutit samman pga resursbrist. 

Det välfärdssystem som beundrats av så gott som alla övriga länder är med andra ord på väg att bryta samman därför att politikerna släppt in för många invandrare – det har nämligen också visat sig och bekräftats av höga företrädare för EU att mer än hälften av de som släppts in är ekonomiska emigranter och inte flyende flyktingar!

Brottslighet i form av bil- och byggnadsbränningar har nu nått en nivå där polis- och rättsmyndigheter tappat kontrollen. Orsaken till bränderna påstås bero på arbetslöshet och utanförskap. I Sverige har vi under 1900-talet haft perioder av enorm arbetslöshet bland såväl unga som äldre. Inte någon gång har det hänt att den egna befolkningen i dessa fall agerat så destruktivt och kriminellt som dagens invandrare nu beter sig. På sin höjd har man genomfört fredliga demonstrationer utan vare sig inslag av våld eller förstörelse. De människor som i dag utför nämnda dåd är inte att betrakta som civiliserade. De skall därför inte behandlas med silkesvantar utan utvisas.

När nu såväl polis som politiker ropar på mer poliser etc etc måste man ställa frågan om detta är problemet!

Kan det vara så att man inte prioriterar invandrarbrottslighet därför att man återigen vill spela humanister i stället för att vara realister. Flatheten mot stenkastande invandrarungdomar har nått sitt absoluta lågvattenmärke.

Jag är i dag 84 år. För två år sedan stod jag på torget i Gävle med ett plakat där jag demonstrerade mot massinvandringen. Efter en halv timme kom två stadiga poliser och grep mig i varsin arm och förde bort mig samtidigt som mitt plakat konfiskerades.

Den ”humanistiske” polischefen försökte inte ens kontrollera om det som stod på skylten stred mot åsikts- och yttrandefriheten. Det kan nämnas att tre veckor senare friades jag helt av riksåklagaren från att ha brutit mot lagen eller att ha gjort mig skyldig till något olagligt. Sålunda fanns det resurser att gripa en 82- årig man som helt följde lagen!

Men rädslan att ingripa mot brott där invandrare är förövarna  är så gott som total idag.

I de uppväxande parallellsamhällena som bara blir fler och fler styr nu islamisterna helt och hållet med utgångspunkt från sharia. Kvinnorna kuvas mer och mer och tvingas bära kvinnoförtryckande attribut.

De svenska myndigheterna och tjänstemännen medverkar i dag till att segregera könen på badinrättningar och i offentliga lokaler. Knappast i något annat land har islam kunnat sprida och erövra inflytande så som skett i Sverige de senaste två åren.

Menlösa och handlingsförlamade ministrar som Stefan Löfven, Anders Ygeman, Morgan Johansson åser denna fruktansvärda utveckling med att någon gång använda sig av ett kraftuttryck för att ge sken av att de reagerar, medan de i verkligheten inte åstadkommer någonting som kan hejda  förstörelsen av vårt land.

Jag försökte under ett och ett halvt års tid uppmärksamma myndigheter om kvinnlig könsstympning. I det arbetet hade jag kontakt med såväl Riksåklagaren (RÅ), åklagarkamrar, polis, riksdagsledamöter etc. Trots att jag skrev till ett stort antal riksdagsledamöter om missförhållandena fick jag aldrig något svar eller förslag om åtgärder. Det borde vara en grundlagsfäst skyldighet att regerings- riksdagsledamöter skall vara skyldiga att i riksdagen eller till rättsmyndigheter anmäla händelser av allvarlig art som de meddelats av medborgarna.

Till moderaternas f d justitieminister har jag skickat många mail om ovanstående utan att någon gång ha fått ett enda svar. Efter att ha lagt ner mycket arbete och energi i ett och ett halvt år fick jag vid ytterligare en påstötning till en åklagarkammare om könsstympningen, beskedet att man uppmanats att inte agera i frågan därför att det kunde irritera ledande islamister! Då gav jag upp. Men påtalade det för ett flertal riksdagsledamöter och myndighetspersoner utan att någon agerade!

Samma arbete har jag också ägnat åt att få religiösa muslimska friskolor förbjudna. Ingen som arbetar inom skolväsendet eller på de myndigheter som har som uppgift att granska den svenska skolan är ovetande om att de muslimska friskolorna inte är något annat än koranskolor. Förutom att barnen utbildas till framtida jihadister, fostras de kvinnliga eleverna till samma underdånighet mot mannen som gäller i deras hemländer.

Låt oss därför en gång för alla inse att det inte i första hand är resursbrist hos polis och myndigheter som gör att våldet, kriminaliteten och förödelsen får fortsätta – det är ingenting annat än feghet och flathet.

Det handlar i stället om att våga behandla de invandrarkriminella som brottslingar, att inte hela tiden snegla mot och vara rädd för att stöta sig med de ledande inom islam eller vara rädd för att förlora presumtiva partimedlemmar. Inte minst gäller det att våga stifta lagar som ger polisen och domstolar inflytande och möjlighet att bryta brottsspiralen bland invandrare. I många fall räcker det med att våga tillämpa nu gällande lag, vilket inte är regel.

Nog finns det resurser att nattetid bevaka de mest utsatta områdena och därmed få fast mordbrännarna.

En lagskärpning där invandrare (icke svenska medborgare) efter avtjänat fängelsestraff utvisas skulle givetvis enbart en sådan minska brottsligheten.

Invandrare som påträffas med innehav av vapen och sprängmedel utvisas efter avtjänat fängelsestraff. Samma skall givetvis gälla mördare, våldtäktsmän etc.

Jag är säker på att med sådana lagstiftning skulle vi minimera den grova brottslingen inom ett år.

Varför skall vi känna någon slags misskund med dessa förbrytare som är på väg att slå sönder det svenska samhället så att dess egna invånare lever i ständig skräck och våra skolflickor inte vågar gå till skolan i oron över att bli sextrakasserade etc.

Varför skall vi behandla dessa grova brottslingar med silkesvantar när det därtill visar sig att mer än hälften inte flytt för krig och elände utan är ekonomiska lycksökare?

Men sannolikt är det på det viset att dagens politiker – regerings- och riksdagspolitiker – är ett negativt urval ur valmanskåren och inte har förmåga att göra realistiska val om vad som är rimligt i hanteringen av dagens invandrade förbrytare. Hellre tar man parti för dessa barbarer än skyddar sitt eget folk.  

Eller hur kan det komma sig att ledande politiker tiger – när en partiledare förordar månggifte, företrädare för politiska ungdomsförbund föreslår att sexuellt umgänge mellan syskon skall vara tillåtet liksom tidelag (samlag med djur). En frisk individ reagerar inte med tystnad när någon försöker föra oss tillbaka till barbari.

När Sverige som i dag är på väg mot ett totalt sönderfall tiger man också. Detta måste självklart bero på att dagens politiker förlorat verklighetsuppfattningen och får anses vara för desorienterade för att vara politiker.

Hela tiden har svenska politiker skiljt sig från våra nordiska grannländers när det gäller att stävja och minimera brottsligheten.

I våra nordiska grannländer och i fler och fler länder inom EU inför man nu dagligen restriktioner mot islamiseringen.

Kvinnokränkande attribut som niqab, slöja etc förbjuds. Hatpredikanter utvisas, moskeer där hatpropaganda tillåts stängs. Friskolor i muslimsk/islamsk regi förbjuds etc etc. I ett land – Sverige – med en statsminister som av FN.s generalsekreterare fått i uppdrag att arbeta för jämställdhet mellan kvinnor och män i hela världen, är i stället såväl svenska kvinnor som invandrarkvinnor de stora förlorarna.

De tvingas klä sig på ett vist vis, kan inte visa sig ute med risk att bli våldtagna eller trakasserade av främst invandrarmän. Svenska skolflickor känner inte längre någon trygghet i skolan. På sjukhus och BB-n tvingar sig utländska män mot personalens vilja in i dessa lokaler och bråkar och våldför sig på såväl personal som patienter. Våldet har med andra ord blivit vardag för de svenska medborgarna och Du Svensson låter detta fortsätta!

Den som vid kommande val ger sin röst på något av de partier som i dag medvetet eller passivt ser sitt land gå under och sitt folk förnedras och våldtas är inte värdig sitt medborgarskap.

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till De skall behandlas som de grova brottslingar de är

  1. Sofia skriver:

    FOLKUTBYTET

    Gillad av 2 personer

  2. corneliadahlberg skriver:

    Man måste nog vara blind för att inte se djävulen 😉

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.