Vi måste enas

Av Olle Ljungbeck

Vi måste enas mot sjuklöverpartierna så att de inte kan komma tillbaka 2018 och för alltid förstöra vårt land.

Sjuklöverpartierna agerar precis på samma sätt som nazisterna och kommunisterna en gång gjorde. Dessa uppfann fiktiva fiender, för att säkra sin egen makt som  – t ex judar, antikommunister och antinazister etc. Precis på samma sätt agerar sjuklöverpartierna  i dag när det gäller Sverigedemokraterna (SD). Trots att flertalet partier har en betydligt mörkare historia än SD målar de ut de senare som rasister etc. Detta gör de därför att de till varje pris vill behålla makten trots att de, om inget drastiskt görs, har försatt Sverige och den svenska befolkningen i en situation som är mer än katastrofal.

Massinvandringen, som dessa sju partier bär ansvaret för, kommer att leda till Sveriges undergång om dessa partier ensamma får fortsätta regera Sverige.

Därför måste vi oavsett nuvarande partitillhörighet verka för att SD får ett så stort inflytande att riksdagen tvingas agera så att Sverige räddas från en annalkande katastrof.

Samtliga sjuklöverpartierna anklagar i dag SD för rasism (Ebba Busch Thor är mera otydlig) och påstår sig därför inte kunna samregera eller ta stöd av dessa.

När mytomanen Stefan Löfven anklagar SD för rasism försöker han samtidigt smickra in sig hos partiets väljare genom att säga att han inte anklagar dessa. Jag betackar mig för sådant smicker från kanske den värste lögnaren och mest moraliskt lågtstående statsminister vi haft under de senaste hundra åren.

Lika lite kan jag känna förtroende för moderaternas Anna Kinberg Batra, som kanske mer än någon tidigare (även om såväl Annie Lööf, Jan Björklund, Jonas Sjöström, Gustav Fridolin inte heller kan anses vara demokrater) visat så tydligt avståndstagande från demokrati genom att vilja grundlagsfästa grundskottet mot parlamentarismen – ”Decemberöverenskommelsen”. Hennes profilering hittills borde skrämma alla, som vill hävda demokratin. Men därtill kommer hennes totala oförmåga att formulera en politik, som förhindrar den annalkande katastrof som sjuklöverpartierna bär ansvaret för. När hon därtill har gjort – Tomas Tobè – till partisekreterare, som med ”näbbar och klor” försvarade en extrem islamist – Abdisiriak Waberi – när jag avslöjade vad denne egentligen står för.

Lägger man därtill att allianspartierna nu leker med elden genom att verka för att Sverige ansluter sig till NATO och därmed riskerar att ett av de lugnaste områdena i världen sedan andra världskriget, åter blir en oroshärd, förstår jag inte hur en Sverige- och fredsvän kan ge sin röst till dessa i grunden inhumana och antidemokratiska partier.

Dessa partier med sin mörka historia – som präglats inte bara av rasism utan också av grova våldsinslag men också av nazismens och Nietzsches övermänniskofilosofi – utövade rasbiologi på minoritetsgrupper i vårt eget land! Lägg därtill efter EU-inträdet återkommande grundlagsbrott. De värsta men inte de sista var 2002 och 2006.

2002 ändrade man grundlagen i strid med hur grundlag får ändras. Trots att Lagrådet (högsta organ för granskning av om lagarna tillkommit på rätt sätt) förklarade att ändringen – som innebar att man fråntog medborgarna rätten att bestämma om makt fick överföras till EU utan att medborgarna sanktionerat detta – stred mot reglerna för grundlagsförändring. Några av landets främsta och mest respekterade jurister använde så kraftfulla ord som – Statskupp!

Ändringen 2006 innebar att riksdagen godkände Lissabonfördraget (EU-s grundlag) utan att höra folkets vilja i val eller folkomröstning. Även detta var ett brott mot grundlagen.

Nämnas kan att Vänstern, som påstår sig vilja lämna EU, trots detta röstade för att medlemskapet skulle skrivas in i grundlagen. Då är det att märka att för ändring av grundlag måste besluten tas på två efter varandra kommande riksdagar med val emellan. Så V har därmed inte bara ljugit om att man vill utträda ur EU, man har också gjort det svårare att lämna unionen!

De sju partier som basunerade ut för hela världen att de var värdens främsta humanister har genom sin falska humanism gjort Sverige till ett av världens mest otrygga länder genom en helt oreglerad massinvandring.

Denna falska humanism har nu resulterat i grovt massvåld som mord, våldtäkter, rån, bil- och byggnadsbränder av en omfattning som saknar motstycke såväl ekonomiskt som lidande. 

Svenska kvinnor/flickor lever nu under så otrygga förhållanden att de inte vågar gå ut ensamma. Skolflickor blir dagligen terroriserade och hotade av invandrarmän/pojkar så de ofta gråter såväl när de går till skolan som när de lämnar denna för ångesten att bli våldtagna.

Trots att dessa sju partier är orsaken till denna fruktansvärda katastrof har de det usla omdömet att kritisera det parti för rasism, som från att massinvandringen tog sin början varnat för den katastrof vi nu ser.

Lägg därtill att inget annat parti i riksdagen har sedan SD kom in i denna följt grundlagens anda och bokstav som detta parti. Däremot har från de andra partiernas sida fortlöpande skett brott mot grundlagen genom grundlagsförändringar som folket varken fått vetskap om eller fått rösta om i val.

Sverige och svenska folket har i dag framförallt två fiender som om de inte neutraliseras kommer att förstöra förutsättningarna för att Sverige skall fortsätta vara ett välfärdsland såväl demokratiskt, materiellt, socialt och med sin grundlagsfästa värdegrund intakt.

Den ena fienden till de svenska medborgarna är utan minsta tvivel – sjuklöverpartierna. En neutralisering av dessa innebär att så få medborgare ger dem sin röst att några inte når fyraprocentsspärren och de andra förlorar röster så de inte kan bilda regering.

Den andra fienden är individer med Islam som grund för sin kultur och värderingar. Dessa hör inte hemma i vår kultur och kommer inte att kunna integreras vilket varit möjligt med invandrare från den europeiska kulturen. De är bärare av värderingar som på nästan alla områden står i motsatsförhållande till vår grundlagsfästa och genom allmän lagstiftning fastlagda värdegrund och, som majoriteten av svenska folket hävdar som norm för samlevnaden i vårt samhälle.

Endast de partier som konsekvent är beredda att utvisa de invandrare som bryter mot denna värdegrund bör få din röst Svensson. Detta ansvar har Du mot dig själv, din familj och Sverige som nation.

I detta fall får Du inte falla undan för Sjuklöverpartiernas kravlösa låtsas humanism.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.