”There’s No Turning Back!”

Från FB-vännen Kenny Korèn

”Nu har jag blivit blockerad på ”Det nya landets” Facebook-sida p.g.a detta inlägg. Enligt dem så är det endast de som är positivt inställda som får kommentera deras inlägg, bl.a denna video. Likaså skall det poängteras som en FB-vän skrev. Denna video och förening är skattefinansierad av staten. Nåväl här kommer inlägget som nu censurerats i gammal hederlig Stasi-anda:

Sverige som Nation skall söndras och dess ursprungsbefolkning skall ersättas enligt de som gjort denna video. Frågan är vem eller vilka som står bakom detta och vad de har för agenda.

Vår kultur, trygghet, skola, sjukvård, pensionssystem och övriga välfärdsnät skall haverera, vilket det informeras dagligen om att det sker via olika media. Vem tror att bråken och övergreppen och våldet helt plötsligt har upphört på asylboendena eller att övergreppen utförda av pojkar/män i grupp som nyligen fått asyl eller söker asyl gentemot flickor på badhus och festivaler runt om i Sverige inte längre sker? Vem tror att det blivit en underrapportering från Svensk media när man skrev om detta i princip dagligen under en period och nu knappt alls?

Ifall Invandringen är så ”lönsam” så borde man väl sänka pensionsåldern istället för att vilja höja pensionsåldern? Hur kan det vara lönsamt ifall endast 50 % av de som har anlänt till Sverige har arbetat efter att ha varit här i 15 år?

Sveriges regeringen väljer att låna 600 miljoner per dag, fast vi befinner oss i en högkonjunktur, för att bekosta detta experiment, vilket kommer att innebär en extrem överrepresentation av män. Vem tror att det kommer att innebära färre våldtäkter och mindre kriminalitet?

När det gäller överfallsvåldtäkter så är pojkar/män från Mellan-Östern och Afrika extremt överrepresenterade. När det gäller gruppvåldtäkter är det likaså, men då är gärningsmännen också kraftigt överrepresenterade av de som är 2-3-4-generationens invandrare.

Samtliga mångkulturella områden i Sverige är överrepresenterade när det gäller stenkastning mot ambulans-polis och brandkårspersonal, skol – och bilbränder, gängkriminalitet samt skjutningar på allmän plats. Det är det nya Sverige, ordnat, importerat och sanktionerat av välbetalda politiker.

Dessa mångkulturella områden är helt beroende av andra kommuners ekonomiska stöd, annars så skulle de vara helt konkursmässiga som t.ex Malmö och Södertälje. Det finns inget land som mångkultur fungerar i utan att det är motsättningar mellan olika trosinriktningar och västvärldens kontra en importerad medeltida kvinnosyn och där många från vissa invandrande kulturer endast är solidariska med klanen och familjen, men inte samhället i stort.”

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till ”There’s No Turning Back!”

  1. Pernilla skriver:

    Så sant, så sant!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.