Bryt ner, lös upp

Nationalstater med demokratiskt valda parlament skall brytas ner för att skapa en gränslös värld där företag och banker kan röra sig helt fritt utan att störas av demokratiskt folkligt inflytande och andra nationella beslut.” George Soros

Läs ur NewsVoice av Lars Bern för en trolig förklaring av förintelsen framför folkets zombifierade ögon. 

Förintelsen, har vi inte fått nog av den? Är det nu den börjar, egentligen? Väl förberedd genom skickligt zombifierande verktygen, såsom bl.a. tidig nedbrytning av våra små barns psyken och immunsytem i daghemsanstalterna? Eller att lura folk att tro att media är fri fast den egentligen ägs av ett fåtal i pyramidens topp, med en medveten agenda för egen vinnings skull?

Kan dessa verktyg vara ett sätt att fortlöpande göra sig kvitt det Jesus och ärliga människor i hans fotspår vill – skapa fred genom kärlek? De som inte vill Soros & Co (se våra politiker) plan liksom korsfästs på olika vis. Smygvägen som zombieögon inte ser, förblindade av MSM:s (MainStreammedias) propaganda, ägd av – Soros?

Cirkeln är sluten?

Ann-Britt Axelsdotter skickade denna förklarande länk från våra ”folkvalda” till skådespelet som rullas upp framför våra ögon utan att vi någonsin gjort ett demokratiskt val. Citerat:

”Invandrar- och minoritetspolitiken bör präglas av en strävan att skapa jämlikhet mellan invandrare och svenskar. Invandrarna och minoriteterna bör ges möjlighet att välja i vilken mån de vill gå upp i en svensk kulturell identitet eller bibehålla och utveckla den ursprungliga identiteten. Politiken bör även inriktas på att skapa samverkan mellan svenskar och Invandrare för att öka solidariteten mellan dem liksom möjligheterna för invandrarna och minoriteterna att påverka beslut som rör deras egen situation.”

Löper vi den tankebanan ut har vi kanske nya lagar att vänta utan att vi någonsin gjort ett demokratiskt val? Sharia?

Utförligare beskrivet i Blueshift:

11 ÅR FÖRSENT – MORDET PÅ OLOF PALME

Dokumentet som riktar ett historiens anklagande finger mot den politiker, som kanske mer än någon annan, lade grunden för det pågående folkmordet på Sverige…

Slutligen – Vad är en globalist? 10 min video på engelska.

Annonser
Det här inlägget postades i Samhälle. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Bryt ner, lös upp

  1. kbrel skriver:

    Detta har pågått länge tyvärr!

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.