Åsiktsfriheten vann

Ni vet säkert att åsiktscensuren på Bokmässan fick vika till slut 🙂 Nya Tider hade lagen på sin sida och tilläts ställa ut efter många turer. Det ogillas så klart av propagandamedia och nu vill Aftonbladets journalist Lisa Bjurwald tillsammans med 103 författare bojkotta åsiktsfriheten i nästa års Bokmässa, ifall Nya Tider är där igen.

Läs här och nedan ur Nya Tiders artikel:

”…Vi hotar nämligen ingen och det vet de. De är bedrövade för att deras åsiktsmonopol är på väg ner i en sådan där röd soptunna som Sverker Olofsson i SVT:s Plus slängde värdelösa grejer i. Vi tar både prenumeranter och marknadsandelar från de stora drakarna.”

Se denna 3-min intervju med en av åsiktsförtryckande kulturarbetarna Agneta Klingspor, den slutar riktigt roligt. De börjar ofta sitt papegojkraxande med stor självsäkerhet, bara att rabbla det propagandamedia lärt dem. Men så ställs hon mot väggen och hittar inget svar. Då är klockan plötsligt för tidig för en intervju, 10:00 i arla morgonstund, hon anser sig vara för gammal, 40 år, för att fungera så tidigt 😉

Detta inlägg publicerades i Samhälle. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Åsiktsfriheten vann

  1. kbrel skriver:

    Åsiktspolisen Kommunisterna 😦

    Gilla

  2. Sofia skriver:

    Bakom Vavra Suk 🙂

    Gilla

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.