Nej, Sveriges statsminister Stefan Löfven ljög för ovanlighetens skull inte denna gång!

Av Olle Ljungbeck

Hans påstående att många kvinnor/flickor i Sverige är lika förtryckta som i Saudiarabien är sanning!

Flertalet invandrarkvinnor/flickor i Sverige är lika förtryckta här som i sina muslimska hemländer. Men förtryckarna är deras egna landsmän. Detta förtryck finns det tydliga bevis på i form av ögonvittnesskildringar, personliga bevis och statistik.

I parallellsamhällena, som  hela tiden ökar i antal  (med politikernas goda minne) lever invandrarkvinnorna/flickorna under precis samma förtryck som i sina hemländer. Men inte endast i dessa utan merparten påtvingas en klädkod och för övrigt leva efter de normer som sharia och koranen anger.

Pojkarna har helt naturligt en friare ställning än flickorna. Medan de senare till 80 procent är styrda att förhålla sig och leva efter stenhårda islamistiska regler gäller detta endast ca 15 procent av pojkarna. Flickorna får inte ha vilken pojkvän de vill, får inte gifta sig med vem de vill.

Tvångsgifte är fortfarande regel för dessa flickor. Könsstympning är trots att denna är förbjuden fortfarande vanligt förekommande. I de muslimska friskolorna fostras flickorna till underkastelse mot män och undervisningen går ut på att ta ifrån dem självförtroende och egenvärde. Men inte endast detta. De fostras dessutom att motsätta sig integration i det svenska samhället. De hjärntvättas med att kvinnans plats är i hemmet och mannen ensam skall vara försörjaren. På så vis skapar man ett tudelat samhälle där islam även i Sverige styr kvinnornas liv. Den som inte inser att islam nu såväl som i framtiden kommer att skapa ständiga konflikter i vårt homogena land saknar helt analytisk förmåga.

Men inte nog med detta. Inte bara invandrarkvinnorna har det numera som i Saudiarabien. De svenska kvinnornas situation liknar alltmer den tid som föranledde Birger Jarl att stifta fridslagar för kvinnor. De lagar som stadfästes av Magnus Ladulås 1280 på Alsnö.

Otryggheten för svenska kvinnor/flickor är i dag minst lika stor som den var då. I dag kan kvinnor inte röra sig i invandrarområden utan risk för att bli utsatta för grovt våld som våldtäkter, rån och misshandel.

Vi hör dagligen om dessa grova brott. Såväl ute i samhället som i skolor och ungdomslokaler. Svenska skolflickor gråter ofta över att gå till skolan där de utsätt för sextrakasserier etc av invandrarpojkar.

Som vanligt när det gäller Stefan Löfven är han beredd till vilka lögner som helst för att behålla sin plats som statsminister.

Självklart erkänner han inte att han är ansvarig för den fruktansvärda situation såväl svenska- som invandrar- kvinnor lever under i dag.

Trots att han fick och antog FN-chefens uppdrag att arbeta för kvinnors och mäns jämlikhet har situationen i Sverige för dessa närmast blivit katastrofal sedan han blev statsminister.

Om övriga partier verkligen menade allvar med jämlikhet skulle de omgående avsätta Löfven. Att de inte gör detta beror ju på att de är medskyldiga och deras tal om kvinnors rättighet till trygghet endast är munväder.

Sålunda är förutom Stefan Löfven även Anna Kinberg Batra, Annie Lööf, Ebba Busch Thor, Jan Björklund, Jonas Sjöström (V vill t o m avsätta en invandrarkvinna som är riksdagsledamot för V därför att hon tar parti för de förtryckta?), Gustav Fridolin och Isabella Lövin.

Så absurd är sjuklöverpartiernas politiska hyckleri att man ger skattemedel till de mest fundamentalistiska islamistiska organisationerna medan de som verkligen vill värna kvinnors rättigheter och trygghet blir utan!

Nu avsåg sannolikt inte Stefan Löfven med sina uttalanden att erkänna sina egna grova brott mot kvinnorna i vårt land. Han söker i stället  misskreditera de svenska kvinnor och män (varav flertalet döda i dag) som gjorde Sverige till det mest jämställda landet i världen men, som nu Löfven med hjälp av sjuklöverpartiernas övriga ledare Anna Kinberg Batra, Annie Lööf, Ebba Busch Thor, Jan Björklund, Jonas Sjöström, Gustav Fridolin och Isabella Lövin försöker föra tillbaka till den tid som var kvinnors vardag när Alsnö stadga blev lag.

De åtta personer som jag här namngett representerar personlighetstyper för vilka ärlighet, sanning och vilja  att skapa det goda samhälle inte är drivfjädern som den var för de personer jag nämnde ovan.

För de åtta nämnda är fikandet efter makt enda drivfjädern. De har också genom idéprogram och utkast till sådana visat vilka primitiva personligheter de är.

Eller hur skall vi medborgare tolka deras ”reformförslag”, som att lagstifta rätten till incest, nekrofili, sex mellan syskon, månggifte, slopad skolplikt etc.

Måste inte en stor del av befolkningen ha abnorma böjelser för att attraheras av dessa perversiteter. Kan man överhuvudtaget betrakta de som kommer med sådana förslag som tillräkneliga. De borde åtminstone av medborgarna uteslutas som kandidater till landets styrande församlingar. Eller är det också så att de i ren makthunger genom dessa sjuka förslag hoppas att som kommande valboskap vinna över en stor del av invandrarna, som vi vet skulle hälsa dessa abnorma förslag med jubel eftersom många redan praktiseras i deras hemländer!

De människor som under 30-60-talet skapade folkhemmet hade förutom lidelsen att skapa det goda samhället för sitt folk också en passion för bildning och bort ifrån vidskepelse och religiös fundamentalism. De av ovan nämnda som råkar ha en akademisk examen bör inte jämställa denna med bildning. Även om de tror detta så finns det ingen kongruens mellan dessa förhållanden. Det framgår synnerligen tydligt i deras uttalanden och förhållningssätt till invandrarnas kultur/religion och seder.

Av det vi kan se i dag av politiskt ”ledarskap” så finns det risk för att upplysningstidens höjande av människan till en kultiverad varelse har kommit in i en återvändsgränd. Det vi hittills kunnat ta del av från politikernas sida är att vi alltmer närmar oss barbariet (om man ser till vissa av de primitiva avarter avseende kultur/religion/seder invandrarna tillåts utöva och praktisera) trots att politikerna försöker förföra oss med falsk humanism.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Nej, Sveriges statsminister Stefan Löfven ljög för ovanlighetens skull inte denna gång!

 1. kbrel skriver:

  Klart som alltid Olle!

  Gilla

 2. Björngunnar skriver:

  Man kan inte lägga skulden på en enskild politiker.
  Hela systemet är mutat och betalt av en religion och det är inte islam.
  Olle kritiserade tidigt och mycket insiktsfullt irakkriget men vilka som styr Uza verkar han inte förstå.
  Vill man inte konfrontera en obehaglig sanning så har inte jag någon lösning på detta problem.
  En ledtråd är att titta vilka som ligger bakom islamhatet för där har vi det flertusenåriga problemet.

  Gilla

 3. corneliadahlberg skriver:

  Senaste nytt, och kort, om det flertusenåriga problemet:
  http://blueshift.nu/blueshift-judea_4-0/

  Gilla

 4. Sofia skriver:

  Cornelia & Björngunnar!
  Ni måste skärpa alla era sinnen vid 7 minuter in i bandet:

  Gilla

 5. Sofia skriver:

  Germansk hälsovård – det ska jag studera!

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.