De ”goda” förlorade, medan ”busen” vann!

Av Olle Ljungbeck

De självutnämnda ”goda” förlorade, medan busen vann (trots att han kryddade sina tal med invektiv mot motståndarna) – trots detta – kanske framförallt för att han hänsynslöst avslöjade etablissemanget (Clinton och kretsen kring henne liksom medierna).

Parallellen till sjuklövern och ett visst parti är slående.

Trots deras vanskötsel av Sverige och deras förakt för demokratin och medborgarna slår de sig ständigt för bröstet som varande de goda i motsats till detta åttonde parti.

Hillary Clinton säger sig stå för det goda och humana samhället alltmedan rikedomen växer för ett fåtal och de fattiga får det allt sämre. Kritik mot detta möter hon med att låtsas vara god mot de fattiga och utsatta utanför sitt land.

Exakt samma agerande uppvisar sjuklövern. Medan de slår sig för bröstet och själva utnämner sig som varande en humanistisk stormakt alltmedan våldet från invandrare och asylsökande mot det egna folket accelererar. Detta våld består av mord, rån, våldtäkter, bil- och husbränningar etc.

Belysande är att t ex Jonas Sjöstedt i första hand reagerar på Tumps föraktfulla verbala attityd mot kvinnor (som självklart är oförsvarligt). När denne Jonas Sjöstedt däremot har fruktansvärt grovt fysiskt våld mot kvinnor i sin omedelbara närhet reagerar han inte! Sålunda låter han det islamistiska hedersvåldet pågå utan minsta åtgärd för att bryta det!

Ja i sin blindhet för kvinnors lidande och förtryck i hans omedelbara närhet är han tom beredd att kasta ut en invandrad kvinnlig riksdagsledamot i det egna partiet när hon  kräver handling mot hedersvåld och kvinnoförtryck!

Samma attityd uppvisar Stefan Löfven och övriga partiledare i sjuklövern. Trots att Löfven accepterat FN-chefens uppdrag att arbeta för jämställdhet mellan kvinnor och män världen över, är han blind och låter invandrarvåldet accelerera mot såväl svenska som invandrarkvinnor utan att överhuvudtaget nämna detta!

De blir mer upprörda över Donald Trumps verbala invektiv mot kvinnor (givetvis är det oacceptabelt) än över hedersvåldet och det grova fysiska våldet från invandrare i deras omedelbara närhet och i parallellsamhällen mot såväl svenska som invandrarkvinnor. Trots en enorm ökning av mord, rån, våldtäkter hör vi aldrig ett ord om detta från vare sig Stefan Löfven, Anna Kinberg Batra, Annie Lööf, Lars Björklund, Jonas Sjöstedt, Ebba Busch Thor, Gustav Fridolin, Isabella Lövin.

Kan Trumps seger vara resultatet av att han ser problemen för de egna medborgarna, medan Hillary Clinton på samma vis som sjuklövern här hemma lyfter bort blicken från de egna medborgarnas situation, till individer och problem utanför det egna landet. Detta är ju just vad Sjöstedt gör när han uppmärksammar Trumps verbala uttryckssätt mot kvinnor men inte det egna folkets fysiska lidande. Detta är så mycket lättare eftersom han då kan skylla på att han inte har möjlighet att agera.

Det som är symptomatiskt för dessa ”humanister” i sjuklövern är att de pekar på problem långt bortom de som finns hos det egna folket. Det senare lämnar de helt åt sitt öde!

När Donald Trump (oavsett om det är moraliskt eller ej) förklarar att han tänker stänga ute mexikanarna går det hem hos de fattiga och arbetslösa. De vet nämligen att många arbetsgivare hellre kommer att anställa en mexikan än en inhemsk därför att det går att pressa lönerna mer för de förstnämnda. Trump har med andra ord visat på realiteter i motsats till Hillary och sjuklövern, som inte vill se verkligheten, inte ens om de är granne med den.

Den dagen svenska folket i gemen inte hindras av att uttrycka sig om dagens verklighet i rädsla för att bli kallade rasister och främlingsfientliga kan sjuklövern drabbas av samma chockartade upplevelse som nu nästan golvat det amerikanska godhetsetablissemanget.

Kanske är det något av nationalstatstanken som Trump nu aktualiserar. Självklart är det så att om vi vill värna demokratin och välfärdsstaten måste vi organisera oss på nationalstatens grund. Globalisering och mångkultur splittrar och skapar otrygghet.

Samma värdegrund – den som vi grundlagsfäst – är för den skull ett oeftergivligt krav. Detta har tyvärr sjuklövern inte insett. Måste det till tusentals mord, rån, våldtäkter, bil- och husbränningar ytterligare för att detta skall gå upp för ”godhetsetablissemanget”?

Redan nu är sjuklöverns förbrytelser sedan 2006 mot det egna folket så grova och brutala att om dessa får fortsätta ingen kan förutse folkets dom eller vedergällning. Varken regerings- eller riksdagsledamöter från denna period, som genom sin röst är medansvarig till dagens samhällskatastrof kan då svära sig fri.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till De ”goda” förlorade, medan ”busen” vann!

 1. svitjod2000 skriver:

  Ja och Jimmie Åkesson anser också att fel parti vann.

  Liked by 1 person

   • svitjod2000 skriver:

    Ja precis, SD är inget annat än så kallad kontrollerad opposition. Vi förleds tro att SD ska lösa framför allt invandringsproblematiken, bostadsförsörjningen och jobben. Det kommer icke att ske. Det SD gör är att piska upp stämningarna mellan svenskar och invandrare. SD media dryper av texter som visar på muslimers brottsbenägenhet. Och enbart det. Inga analyser om vad som behöver göras för att minska inflödet utom hårdare gränskontroller. SD:s retorik mot invandrare liknar Israels hantering av Palestinier.

    Inga genomgripande analyser om vad som måste ske för att människor ska slippa fly från sin hembygd. Inga krav på USA att upphöra med finansieringen och beväpnandet av alla de terrorgrupper som är igång. SD:s främsta målsättning är att förstärka de motsättningar som redan finns. Från andra hållet är det ju Saudiarabien som finansierar de flesta Moskéer i Sverige. Där proklameras samma sak fast mot oss. Saudiarabien sitter precis som SD i oligarkernas knä som inge hellre vill att vi misshandlar varandra.

    Med SD i regering kommer motsättningarna att öka ytterligare vilket kommer att innebära fara för liv och egendom i båda lägren. Orsaken är enkel, vi har sett oligarkerna piska upp hat mellan Sunni och Shiamuslimer så att de tar kål på varandra. Man har piskat upp motsättningar mellan muslimer och kopter i Egypten med många dödsfall och förstörda religiösa byggnader. Nu vill man ha samma scenario här vilket 8 klövern gärna bjuder på 7 som ohämmat släpper in och 1 som eldar på motsättningarna.

    SD som Sveriges räddning är bara att glömma, det är bättre att kräva av (S) och (M) att byta spår innan landet rasar ner i anarki och kaos.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s