Falska organisationer

Just avregistrerat mig från följande 3 organisationer eftersom de tydligen arbetar för Clinton & Co. Några av er kanske säger – äntligen har hon vaknat! – och jo, får väl ge er rätt 😉 

Hör på orden, organisationerna anser det vara chockerande, mörker sprider sig över världen o.s.v. för att befolkningen i USA valt en president som inte vill skapa konflikt/krig/kontroll över andra länder utan istället vill hjälpa befolkningen han är vald av.

Har alltid förstått att krigsindustrin är viktig för finanseliten, men att den var så viktig så att även dessa organisationer sluter upp bakom den tycker däremot jag är chockerande.

”Dear Avaazers

Trump has won, and a new darkness is rising across our world.” 

Amnesty ansluter med att vilja ”slå tillbaka” efter valresultatet den 9 november:

”Dear Cornelia,

Today our movement wakes up to what we anticipate will be a profoundly more challenging human rights landscape. As we try to make sense of our new reality, there is one thing we have to remember: We are in this together.

This is not the moment to sit down with frustration but rather to stand up and fight against discrimination, bigotry, and hate. We can’t do it alone and that’s why, now more than ever, we need you to join our movement to fight back by becoming a member of Amnesty International.”

SumOfUs är chockade över att blodtörstande demokraterna inte vann, så chockade att de inte kunde sova:

Hey Cornelia,

Today, around the world, SumOfUs members are in shock. Many of you, like me, probably had a sleepless night.

I’m shocked and afraid for what the future holds for the United States, and the world. Donald Trump and the Republicans will control the White House, Congress and the Senate.

Dessa organisationer anser sig visst vara vapendragare för de krigstörstande Demokraterna i USA. Så tydligt dessutom, att de inte skäms! 

Inte minst är det sorgligt eftersom de enligt min åsikt på natur/miljöområdet bedriver mycket gott arbete, men jag kan inte signera organisationer som tydligen arbetar för så mycket förljugenhet! 

Avslutar med att byta ut förljugenhet mot sanningsenlig analys av Lars Bern, som förklarar varför lilleputtlandet Sverige nu kommer bli Den största förloraren

Ur artikeln:

Trumps USA kommer förhoppningsvis att upphöra att främst fungera som ett rent geopolitiskt maktinstrument för en handfull hyperrika oligarker med drömmar om en global hegemoni. … Militära konfrontationer kommer att minska medan vi kommer att se mer restriktioner för den globala handeln.

Detta inlägg publicerades i Krigs o Rättsbusiness. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Falska organisationer

 1. Pingback: Jordskredet | Jan Millds blogg

 2. kbrel skriver:

  Förtäckta Kommunister!

  Gillad av 1 person

 3. Pingback: Hatgrupper i aktion | Jan Millds blogg

 4. svitjod2000 skriver:

  De flesta miljöorganisationer och Amnesty m.fl. är från början startade av bankmaffians organisationer. Det är tydligt att de har en annan agenda vid sidan av sin huvudfråga. Dessa NGO:er är ytterligare ett verktyg i oligarkernas strävan att kontrollera och sprida sina budskap på alla fronter.

  Gillad av 1 person

  • corneliadahlberg skriver:

   Ja det verkar som att du har rätt. Så sorgligt! Har länge kämpat med tanken men ändå valt att signera allt behjärtansvärt, men nu får det vara nog med dubbelmoral!

   Gilla

   • svitjod2000 skriver:

    Alla önskar en fredlig värld utan hot om massförstörelse oavsett om det är militärt eller miljömässigt. Vi vill alla ha ett drägligt liv med så risker som möjligt. Oligarkerna vet det och därför spinner sitt nät för att fånga oss in i sin agenda. Agendan går ut på att ta kontrollen över all världens länder, alla folk och alla naturresurser.

    Denna strävan har man haft sedan mycket lång tid tillbaka. Den tog på allvar fart under 1700 talet, under den så kallade frihetstiden som utmynnade i franska revolutionen och som ännu ej avslutats. Efter WWII tog man ett fastare grepp över Europa så att inga nya antiglobaliströrelser skulle kunna uppstå. NATO är en del i kontrollapparaten och skuldbeläggandet av Tyskland för WWII utbrott.

    Från slutet av 1800 talet tog oligarkerna över den amerikanska centralbanken och privatiserade den så att pengautgivningen kom i privata händer. Det för att själva trycka sedlar och låna ut dem till amerikanska staten dvs folket mot ränta. För att ytterligare kontrollera politikens innehåll och inriktning bildade man olika Non Government Organisations (NGO) som Council on Foregin Relations bildad i början av 1920 talet för att främja internationell handel och lägga grunden för globaliseringen. Bilderbergruppen från 1954 som blev en läroanstalt för nya politiker i väst. Romklubben och Trilaterala Commissionen för att nämna några få. Utöver dessa har vi flera miljöorganisationer som Världsnaturfonden och Greenpeace m.fl.

    Dessa organisationer är finansierade av oligarkernas olika välgörenhetsstiftelser, stiftelser som det saknas insyn i överhuvudtaget. Målet är att styra utvecklingen i en för oligarkernas önskad riktning. Vi kan se det tydligt i klimatpanelens arbete IPCC som levererar forskarrapporter som är förvanskade och många ggr med underlag från Greenpeace m.fl. alltså helt utan vetenskapligt värde. Vi ser det varje år med Bilderbergarnas möten som består av oligarkernas representanter, medieägare, utvalda vetenskapsmän, industrimän och politiker. Den sistnämnda gruppen inbjuds av, för Sveriges del, av Wallenberg att delta och få reda på vem det är som bestämmer och vilka ramar politikerna har att hålla sig inom.

    Då förstår man varför den svenska Riksdagen uppvisar en sådan enighet tillsammans med journalistkåren då ju alla delar samma ”värdegrund”. Denna värdegrund härstammar från oligarkerna som är ett sätt att hålla antiglobalisterna utanför det politiska samtalet. Våra arma satar till politiker och journalister har sålt sin själ till oligarkerna och gör som de blivit tillsagda. Även om åtgärderna bryter mot demokratins och lagarnas spelregler. Nu ligger det i media-utredningens förslag att ett nytt presstöd skall föreslås. Grunden för bidrag kommer bl.a. att grunda sig på om publikationen delar denna ”värdegrund”. Om inte blir det inget presstöd även om alla andra villkor är uppfyllda. Man arbetar på allvar med ett förslag som undergräver demokratin i landet.

    Vi måste sålla noga i vilka vi gör våra affärer med, gå ur alla organisationer som har samröre med oligarkerna. Det är lätt att identifiera med vad de säger sig stå för, finns ”värdegrunden” med så är det en varningssignal. C:a 80% av det skrivna ordet i Sverige är oligarkernas propagandaorgan. Så se upp vilken eller vilka bokförlag och tidskrifter man handlar med. Att strypa deras affärer en en bra metod att minska deras propaganda att nå ut.

    Vi måste själva informera oss om läget i världen genom olika internationella media. Vi måste själva göra en grundläggande omvärldsanalys om vad som är bra respektive dåligt för vårt land i första hand. Vi måste förstå och studera historia med andra ögon än det vi lärt oss vi måste kasta skygglapparna och öppna våra sinnen för andra perspektiv på oss själva och på världshändelserna.

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.