Rättvisan kan hinna i fatt er

Av Olle Ljungbeck

Till bl a regerings- och riksdagsledamöter samt övriga inom etablissemanget jämte den journalistiska PK-eliten.

Sanningens minut kommer allt närmare det politiska etablissemanget!

Valet i USA har haft det goda med sig att politikernas svek mot det egna folket  har fokuserats i ett globalt perspektiv. Just denna fråga har lyfts fram i medierna på ett sådant sätt att man vågar påstå att politikerna och medierna i många stater (inte minst i Europa) kan ha upphunnits av sanningens minut!

I Sverige kan detta faktum få oanade följder när politiker och medier inte längre kan skrämma majoriteten av medborgarna till tystnad genom att skälla dem för rasister, främlingsfientliga etc när de reagerar mot massinvandringen och de katastrofala följderna av denna.

I dag 11/11 kom beskedet (visserligen ett fegt sådant, men trots allt en början till realism) att Liberalerna vill förbjuda inrättande av nya religiösa skolor. Tre förslag hade förts fram. Lotta Edlund (en av de klokaste liberalerna, en framtida skolminister?) hade föreslagit totalt förbud för alla religiösa skolor.

Lars Björklunds förslag som segrade innebär att inga nya religiösa friskolor får startas och nuvarande inte utöka sin verksamhet.

Gråterskan, linslusen och den totalt oansvariga Birgitta Olsson röstade för avslag! Denna person som gavs utrymme i Expressen att framföra sitt känslomässiga svammel om vilken god människa Hillary Clinton är och därför borde blivit USA.s president. Men i all denna omtanke om den politiska och ekonomiska överklassen ”glömde” hon bl a att nämna att paret Clinton satsade ca 20 miljoner på dotterns bröllop!

I samband med USA-valet och att detta tog den vändning det gjorde har lett till självrannsakan inte minst hos vissa medier och samhällskrönikörer.

Sålunda kan man nu (vilket var omöjligt tidigare, allra minst som läsare att få rikta kritik mot de styrandes hantering av t ex massinvandringen) från dessa ta del av ifrågasättande och kritik mot politikernas ”von oben” politik. Ja man säger rent ut att om politikerna inte börjar lyssna till folket så kan det komma samhällsomvälvningar med oanade följder.

Självklart är det viktigt att vi som nu under mycket lång tid reagerat mot politikernas ohörsamhet, falska känslosvammel och avsaknad av realism gör vår röst hörd. Vi måste kräva fakta, riktiga analyser och värnandet av det egna folket. 

Vi måste göra klart att ingen av följande politiker är vuxna eller lämpliga för att leda Sverige i riksdag eller regering.

Stefan Löfven, Anna Kinberg Batra, Annie Lööf, Ebba Busch Thor, Jonas Sjöstedt, Gustav Fridolin och Isabella Levin.

Stefan Löfven har som ingen annan tidigare statsminister visat så tydliga moraliska brister vad beträffar sitt förhållningssätt till demokrati, sanning, upprätthållande av lagarnas efterlevnad (detta gäller framförallt beivrandet av invandrarvåld), värnandet av kvinnors/flickors trygghet, och framförallt invandrares efterlevnad av vår grundlagsfästa värdegrund. Detta senare är så allvarligt att Sverige riskerar bli ett land med samma motsättningar som råder i de länder invandrarna sägs fly ifrån. Det innebär också att integrationen uteblir och invandrarna samlas i parallellsamhällen som präglas av hedersvåld och förtryck. 

Anna Kinberg Batra. De flesta tänkande individer är övertygade om att det som förde henne till partiledarposten var Reinfeldt och ingen annan. Jag kan inte tro att det finns en valberedning som med bibehållen självaktning själva kan föreslå denna totala nolla. Ja inte bara det utan hon är och blir en katastrof.

Hon saknar så väl politik, språk, som ett demokratiskt förhållningssätt. Det är helt enkelt fruktansvärt respektlöst mot medborgarna att föra fram henne som statsministerkandidat.

De övriga: Annie, Lööf, Ebba Busch Thor, Gustav Fridolin, Isabella Levin och Jonas Sjöstedt har samtliga en faktisk ålder som syns stämma med deras utseende.

Men mognadsmässigt, intellektuellt har de gång på gång visat att de inte når upp till den ålder som står i deras ”prästbetyg” och därför inte heller till de krav statens högsta ”ämbete” fordrar.

Sveriges finansminister uttryckte sig faktiskt ovanligt klokt för en tid sedan men detta står helt i motsatsförhållande till hur hon själv och de ovan nämnda oftast agerar.

Hon sa; ”Debatter borde grunda sig på fakta och analyser snarare än på känslor och osakliga påhopp”.

Eller varför inte som någon sagt; ”Ensidigt fokus på känslor kan vara problematiskt. Ett känslorus kan vara precis bara ett rus – en narcissistisk godhetskick, en kärleksaffär mellan mig och mitt ego, till ingen nytta för ingen. Balans mellan förnuft och känsla tjänar oss bättre, både på individ- och samhällsplan”.

De ovan nämnda är särskilt farliga därför att de saknar denna förmåga till nykter saklighet. Men för att nå dit krävs sannolikt mer än studiebegåvning från skolan utan i stället riktig praktik från det verkliga livet.

När Isabella Levin bollar med miljarderna (25 miljarder) till insatser för miljön som kanske inte kommer att ha någon som helst effekt brister hon såväl i analys som förnuft.

Till Lars Björklund vill jag säga följande; Du har med förslaget om förbud mot startande av nya religiösa friskolor anträtt det första steget på förnuftets väg. Men bara ett myrsteg. Det återstår mycket. När Du går i spetsen för följande förslag kommer du med största sannolikhet bli såväl ledaren som störst parti inom sjuklövern.

Minst detta måste Du gå i bräschen för:

–  Stoppa invandringen. Tillåt endast arbetskraftsin-

   vandring.

–  Förbjud alla religiösa skolor.

–  Kräv ovillkorlig anpassning till vår grundlagsfästa

   värdegrund, varav jämställdhet mellan kvinnor och

   män är en sådan. Annars utvisning.

–  Bestraffa hedersvåld, liksom mord, rån, våldtäkter,

   bil- och husbränder, men också innehav av vapen

   och sprängmedel med utvisning efter avtjänat fäng-

   elsestraff.

–  Eliminera och förbjud framväxten av parallellsam-

   hällen med bl a avskaffande av fritt val av bostad

   för invandrare.

–  Slopa hemspråksundervisningen, annars ingen in-

   tegration.

–  Studier i svenska skall vara obligatorisk efter

   erhållet uppehållstillstånd.

–  Absolut inget stöd åt religiösa samfund och organi-

   sationer.

–  Etc. 

För övrigt råder det numera ingen som helst tvekan om att Sverige gjorde sig skyldigt till krigsförbrytelser när man deltog i kriget mot Libyen och störtandet av Gaddaffi. Detta ledde i sin tur till tusentals drunkningsfall på medelhavet men också till tiotusentals flyktingar. Sjuklöverns politiker som röstade för detta är givetvis medansvariga och därför krigsförbrytare. Kanske kommer ni undan med att era barn får läsa om era förbrytelser i historieböckerna. Men många är fortfarande så unga att rättvisan kan hinna i fatt er innan ni lämnar det jordiska. Många forskare är just nu sysselsatta med den historieskrivning som skall avslöja er.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Rättvisan kan hinna i fatt er

 1. kbrel skriver:

  Lysande Olle som alltid du trampar riktigt på deras tår! RESPEKTET!!

  Gilla

 2. svitjod2000 skriver:

  Det enda åtgärder som SD-förespråkaren tar upp i sin åtgärdslista är mot invandrarna. Det gäller att med kraft arbeta för att få ett slut på migrantströmmarna. Genom direkta krav på USA och EU att de ovillkorligen måste göra gemensam sak med Ryssarna för att få ett slut på de av oligarkerna iscensatta stridigheter. Nu finns chansen att Trump och Putin gör gemensam sak mot terrorismen.

  SD är ingen lösning för Sverige och de problem vi står inför. SD är lika insyltade i etablissemanget som övriga partier låt vara med en till synes annan retorik. Dock har det visat sig att de vid avgörande frågor rättar in sig i ledet som globalisterna och bankirmaffian vill. Inga krav på svenskt återtagande av vårt självbestämmande, utträde ur EU, inga krav på att säga nej till svenskt NATO-medlemskap eller samarbete, ingen opposition mot det föreslagna TTIP avtalet, ingen kritik mot FN:s klimatpanel IPCC. Detta indikerar starkt att man är helt i händerna på bankiroligarkerna och dess globalistiska agenda. Den viktigaste frågan av alla är att vi måste ta tillbaka kontrollen över vår Riksbank. Den skall återföras under demokratisk kontroll och måste lämna oligarkernas samarbetsorgan för nationernas centralbanker BIS, Bank of International Settlement med huvudkontor i Basel i Schweiz.

  SD anser vidare att Donald Trump är extrem och man känner en oro för att NATO skall försvagas och att dess militära aktiviteter runt Rysslands gränser skall minska eller upphöra. Det ser SD som en säkerhetspolitisk risk. För att inte reta svenska antiglobalister allt för mycket kritiserar han även Hillary Clinton för att vara ett dåligt alternativ till den amerikanska presidentposten. Vi måste bli helt självständiga från EU och globalisterna, vi måste själva utforma vår egen säkerhets och handelspolitik. Vi måste själva få välja vem eller vilka vi ska ha handelsförbindelser med och inte bli tvungna att följa vad EU eller andra tycker.

  Vår handel med Ryssland har varit betydande i fråga om jordbruksprodukter. Det försvinner en mjölkbonde om dagen, 365 gårdar läggs ner varje år sedan Sverige tvingades med i sanktionerna mot Ryssland. Detta kan inte fortsätta, vi är inte på långa vägar självförsörjande på livsmedel i händelse av oro i övriga världen och om handeln avstannar av andra skäl så kommer vi helt enkelt att få svälta. Vi måste vända den trenden och få igång en livsmedelsproduktion som kan försörja oss även i kristider.

  Vi behöver ett politiskt parti som tar parti för vårt land och folk. Vi behöver återupprätta tron på oss själva och skippa all globalistisk smörja som vi nu matas med. Ett parti som tar oss ur EU, bort från NATO återupprättar kontrollen över våra egna gränser, återinför värnplikten och bygger upp vårt militära försvar till normala nivåer.

  Det vårt politiska etablissemang gör idag är att skapa motsättningar mellan svenskar och invandrare. Sjuklövern med sitt godhetssyndrom som får alltfler att känna sig mindervärdiga över att vi själva exkluderas från det politiska samtalet och det med förakt. SD å andra sidan gör allt de kan för att piska upp motstånd mot invandrare istället för att rikta in sig på invandringens orsaker. Det globalisterna vill ha är konfrontation mellan ”vi och dom” och vårt politiska etablissemang verkställer det globalisterna önskar. SD och sjuklövern arbetar mot samma mål. Vi måste genomskåda detta förhållande och chansen finns kanske nu när Trump vunnit i USA och chansen ökar betydligt att fler Europeiska stater följer efter.

  Vi måste få ett nytt parti befriat från globalistsympatisörer och som för svenska folkets talan på riktigt.

  Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s