Fredens president?

Se 3 minuter intervju med Trump (sedan 3 min. upprepning). Kommer han bli fredens president, jämförelsevis? Han kommer aldrig få fredspriset eftersom han inte ägs (än?) av korruptgänget Media & Co. Fredspriset fick Obama, presidenten med mest blod på sina fingrar sägs det.

Medan Trump riktar ljuset på de kriminella krigsförbrytelser USA med stöd av Sverige & resten av EU gjort sig skyldiga till, så hotar Hillary-supporter med att våldta Trumps fru, andra Hillary-supportrar bajsar offentligt på bilder av Trump och moderaternas partiledare Anna Kinberg Batra ansluter genom att likna Trump vid en bajs moj i TV.

SD-rikspolitiker ansluter underdånigt genom att även de uttala sitt ogillande av Trump. Den nya 8-klövern där löningen går före ideologin.

Var finns det friska parti som vågar gå emot den sjuka agenda vi ser framför våra öppna ögon? Det kan bli en jobbig och dyr historia, du blir utesluten, jagad och motarbetad, men vem vill spendera sitt liv med att gå diktatorns ärenden, egentligen?

Annonser
Det här inlägget postades i Samhälle. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Fredens president?

 1. parfal skriver:

  Problemet är ju att DT kommer att , i sin naivitet ,liera sig med de s.k neokonservativa hantlangarna och tror att detta kommer att tjäna den amerikanska befolkningen, om han nu har detta som sin vision. Jag kan ha fel och hoppas därefter. Återigen krig tjänar vapenindustrin och dess oligarker. Så länge dessa finns kommer det ALDRIG bli någon förändring som bådar västvärlden eller resten av världen.

  Liked by 1 person

  • corneliadahlberg skriver:

   Den jag själv hade hoppats på var Bernie Sanders, men han lade sig ju för Clinton. Ifall Trump lyckas behålla den ärliga syn han ger uttryck för i intervjun vad gäller de förödande krigen så kanske han ändå kan bidra med lite mindre blodspillan. Hoppas kan vi i alla fall…

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.