Kejsaren utan moral

Av Olle Ljungbeck

Nu står de där likna nakna som Kejsaren, men inte utan kläder utan på moral.

Tiden verkar obönhörligt – om än långsamt – på att avslöja sjuklöverpartiernas självgodhet och falskhet.

I sin strävan att behålla makten ville de för världen framstå som de ädlaste och största humanisterna av alla.

Av denna anledning drog de sig inte för att släppa in mer än hundrafemtio tusen individer utan någon som helst kontroll om dessa var att anse som skyddsbehövande eller ej. Om de var en fara för den egna befolkningen brydde de sig inte det minsta. I sin egennyttiga strävan att bli populära inför världen och därmed kunna behålla makten har de inte dragit sig för att beröva sitt eget folk trygghet till liv och lem. De har skapat ett samhälle där svenska kvinnor/flickor aldrig kan känna sig trygga. Statistiken visar för var gång det körs fram ny sådan att antalet kvinnor/flickor som utsatts för våldtäkt av invandrare hela tiden ökar.

Men också krossat det välfärdssamhälle som en gång ansågs vara den mest unika samhällsbildningen någonsin. Där samma värdegrund skapat sammanhållning och trygghet. En annan värdegrund styr de inkommande som garanterat splittrar samhället.

Nu går det inte en dag utan att deras falskhet och moraliska degeneration tar sig olika uttryck som i nedanstående fall. Men även om sanningens kvarnar mal långsamt så avslöjas lögnerna och gemenheterna till slut. Nedanstående är bara en början.

I går (17/11) fick vi se och höra hur en av moderaternas politiker kallade en svensk minister för hora. Men inte nog med detta. De närvarande moderaterna stödde hans uttalande med gapflabb! ”Detta är endast ett exempel på hur moraliskt överlägsna moderaterna är Sverigedemokraterna och hur rätt de agerar när de inte anser sig av moraliska och etiska skäl kunna samarbeta med detta parti”. Sanningen är emellertid  att Sverigedemokraterna i motsats till dem själva under sin tid i riksdagen tydligt följt grundlagens anda och bokstav. I motsats till bl a Anna Kinberg Batra, som vill upphäva parlamentarismen (en grundsten i demokratin).

Men inte heller statsministern Stefan Löfven vill vara sämre än moderaterna i sitt avståndstagande från Sverigedemokraterna trots att han så gott som dagligen skymfar demokratin och de mänskliga rättigheterna. Senast genom att gästa slaktaren i Saudi-Arabien utan att på något vis hävda de mänskliga rättigheterna och kräva slut på kvinnoförtryck och världens mest grymma straffmetoder.

Men som om inte denna skymf mot det civiliserade samhället vore nog har han nu inbjudit Ukrainas president att besöka honom. En regim som tydligt är infekterad av facistisk och nazistisk ideologi. Denne man som dessutom är den av Sveriges statsministrar – sedan demokratin infördes – som i särklass ljugit mest för sitt folk.

Om anledningen till att han inte vill föra samtal med Sverigedemokraternas Åkesson i själva verket kan vara att denne är för ärlig i sin retorik och han därför riskerar att avslöja sig själv?

Kan det vara så att Stefan Löfven är så lyckligt lottad att han genetiskt befriats från att se bjälken i sitt eget eller i sin vänkrets öga, men väl grandet i sina motståndares.

Ett belysande exempel på detta är ju hans mångåriga vänskap med Mona Sahlin, som han för övrigt för en tid sedan gav ett välavlönat jobb. Detta gick ut på att återföra terrorister eller blivande sådana till den rätta vägen.

Denna moraliskt högtstående individ har nu visat sig vara föremål för utredning om brott av allmän åklagare. Ifall inte Löfven haft denna genetiska defekt att aldrig se bjälken varken hos sig själv eller sina vänner borde han rimligen kunnat förutse vad som skulle kunna komma att hända och därmed besparat staten såväl onödiga kostnader som skam.

Tyvärr är det inte endast dessa två sjuklöverpartiers ledare som sviker sitt folk och uppvisar en moralisk degeneration som nu hotar Sverige och dess folk.

Flera av dessa partier såväl som dess ungdomsförbund har nu lagt förslag, som i en kulturstat närmast måste betraktas som sinnessjuka, abnorma och ett avståndstagande från de landvinningar vi gjort inte minst sedan vi tog till oss upplysningstidens idéer. 

Eller vad sägs om följande förslag som även i några fall förts fram av partiledare: månggifte, tillåtelse till incest, tidelag, nekrofili etc.

Och hur skall vi kunna lita på att så inte blir fallet. Samtliga dessa företeelser är förbjudna i Sverige men tillåtna i många av de länder från vilka en stor del av dagens ”flyktingar” kommer.

Eftersom partiledarna i dessa partier inte kraftfullt tagit avstånd från dessa primitiva företeelser kan vi inte vara säkra på att de inte kommer att föras fram vid kommande val eftersom invandrare som erhållit svenskt medborgarskap är attraktiva för sjuklöverpartierna!

Handen på hjärtat Svensson. Om Du noga tänker igenom vad dessa sju partier genom massinvandringen orsakat vårt folk såsom grovt våld i form av mord, rån, våldtäkter, otrygghet, bränning och sprängning av bilar och fastigheter etc. Vågar Du och anser Du dig göra rätt genom att rösta fram dessa, som raserar det goda och trygga samhälle vi fått genom de som nu är borta. Anser Du dig kunna se dina barn och barnbarn i ögonen om Du återigen ger makten till dessa individer, som moraliskt lämnat allt vad hederlighet och sanning heter.

Eftersom Du nästan aldrig hör dem ta avstånd ifrån eller kraftfullt agera mot den kriminalitet, våld av olika slag, liksom mot Islam tar Du en enorm risk genom att ge dem din röst.

Nedanstående är en våldtagen kvinnas förtvivlan.

Tänk då när ett flertal män gör samma sak mot henne.

Men detta är något som i massinvandringens spår varje dag händer ett flertal svenska kvinnor/flickor.

Om Du låter utvecklingen fortsätta som den gör kan din hustru, syster, dotter mycket väl vara nästa offer.

”Ärren har jag kvar, på handlederna och i själen, ett antal år efteråt. Våldtäkten skadade allvarligt min uppfattning av mitt eget värde och min tillit till män. Att bli våldtagen, tvingad mot sin vilja till de mest intima handlingar människor kan ägna sig åt, att få sin kropp invaderad, sin fysiska gräns mot världen och andra människor forcerad med våld, är en fasansfull kränkning”.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Kejsaren utan moral

 1. svitjod2000 skriver:

  Olle Ljungbäck använder samma metod som PK-gänget genom att spela på folks känslor. Det är dags för SD och Olle L att lyfta blicken från tårna och börja fundera över varför Europa drabbas av denna så kallade flyktingkris. Vem eller vilka ligger bakom att så sker? Ställ Er den frågan och ta reda på varför det ser som det gör.

  Det SD och Olle L gör är att lägga ut dimbankar med mer närliggande och känslomässiga bekymmer, utan att nämna de krafter som orsakat vårt men även många invandrares lidande. Den kraften heter globalismen, och de som ligger bakom den, är de superrika bankiroligarkerna i USA. Det ingår i maktspelet om världsherraväldet och jag har förstått att även SD har köpt det konceptet varför de inte kommer att få min röst.

  Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Håller med om att Olle inte beskriver de bakomliggande globala orsakerna till pågående förödelse, men han beskriver vad som pågår mitt framför ögonen på varje invånare som väljer att öppna dem i vår lilla del på ett mycket klart och upplysande sätt, alltid med hänvisning till relevant fakta.

   Jag uppskattar och lär mycket av Olles sanningssökande så långt och vad som är orsaken till förfallet i vår lilla del läser jag hos bl.a. Lars Bern som finns högst upp i min bloggroll 😉 Håller med dig om att det är viktigt, mycket viktigt att försöka förstå! Utan det sambandet, det sanningssökandet, blir förfallet här helt obegripligt.

   Gilla

  • corneliadahlberg skriver:

   Från Olle genom mailen:

   ”Kommentar till Svitjod 2000

   Så att någon individ mördar, våldtar, rånar etc är inte denna individs
   skuld utan någon annans?

   Olle Ljungbeck, Gävle”

   Gilla

   • svitjod2000 skriver:

    Om inte USA hade attackerat Afghanistan, Irak, Libyen och nu senast Syrien hade dessa individer aldrig befunnit sig i Sverige. Det är USA och dess neokonservativa krafter som sett till att finansiera och beväpna dessa jihadistgrupper. Sedan gör man sken av att bekämpa dessa. Dessa krig som drabbat miljontals människor hade aldrig behövt fly från krig och annat elände i dess spår.

    Självklart har dessa individer som begår brott ett eget ansvar, i detta jag har inte med ett ord nämnt att ansvaret för deras handlingar ligger annorstädes. Att ensidigt fokusera på invandrares brottslighet löser inte problemet med att de kommit hit. Förvisso är vårt flyktingmottagande en ren katastrof, inte bara för oss utan även för många invandrare som tvingas in i en för dem ovan miljö i våra förorter.

    Belys gärna orsakerna till migrationsströmmarna beskriv vad George Soros och hans gelikar håller på med. GO har bland annat givit ut flygblad i dessa drabbade länder om hur man söker asyl och med vilka lögner man når bäst framgång.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s