”Landsförrädarpartiet Sverigedemokraterna”

Angående uteslutningen av Anna Hagvall ur Asylkaos.

Lite mer om media landade i mailen idag från Helena Palena:

”Hej! 

Man kan ha en ekonomi utan pengar! Men man kan inte ha en politik utan en ekonomi! Har man inget fungerande samhälle är det kört. Pengar kan vi vara utan för vi kan byta grejer med varann! Så har folk alltid gjort. Gått till marknaden med sina alster och bytt och haft sig. Pengarna kom till för att underlätta eftersom det kan vara bökigt att släpa på 30 limpor för att byta mot 40 kg morötter t ex. Eller hur?

Vampyrerna  på Wall Street skapar gärna depressioner mellan varven. Det går till så att man stryper tillgången på kontanter på gatan. Då uppstår svält och misär. Om det blir en stor krasch så kommer folk att få lida igen. Det kan vi undvika och hålla igång ekonomierna i väst genom att alla länder kliver ur Feds centralbankssystem och skapar egna pengar (Det gjorde Lincoln och Hitler. Det tänkte Kennedy göra och för det fick han också en kula i skallen). Problemet är att det får vi inte! No way! Så kluriga har dom varit som ligger bakom EU att dom skrivit in i Maastricht att länderna måste gå ut på marknaden och låna mot ränta!

Hoppsan så sinnrikt! Rena lurendrejeriet fast på mycket hög nivå. På den högsta faktiskt om vi ska hårddra det hela. Det är tack vare denna mekanism att en procent ska sko sig på 99 procent som gör att det måste brinna i form av krig hela tiden och någonstans. Bedrövligt och tragiskt och vad människor har lidit och lider. Varför skriver inte medierna sanningen? Därför att dom en procenten äger medierna och inte vill det.

Hälsningar!

Helena

https://parnassen.wordpress.com/2016/12/06/folket-i-italien-vagrar-betala-bankernas-skulder-trump-ringer-vem-fan-han-vill/

Det här inlägget postades i Övrigt. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.