GOD JUL

kära läsare och i år låter jag Brage Norin önska er detsamma med följande ord:

IN I FLOCKENS MITT OCH GÖM ER. VAR TYSTA – INTE ETT PIP!

JAG KÄNNER MINST ETT HUNDRA NATURVETARE –

– som vet sanningen om skytteltrafiken tur och retur till månen för ett halvt århundrade sedan – när Nixon satt i Vita Huset. Precis alla fysiker – jag menar riktiga fysiker – VET att vi inte kunde landa på månen med en månlandare – som sedan används som en raket som sköts upp från månen och dockade ett moderskepp som snurrade runt månen med 6 000 km/h – för att sedan skjutas loss från månens dragningskraft och lyckas styra tillbaka till jorden och genomföra landningen på jorden. Sex gånger på raken lyckades ”månpresident” Nixon. Den perioden var den lyckligaste i hans liv berättade han många gånger. Nixon var ”rymdmytoman”.

Inte var det några problem att ta med sig bilar till månen. Det var bara att hänga upp bilarna under landaren och sedan fälla ut dem som ett paraply och köra omkring så att måndammet rykte runt däcken. Månhistorierna är djävulskt sjuka.

Hur i blanka helvetet fungerar människan?

Varför håller ALLA som vet käft? Varför låter vi våra barn lära sig mytomani i skolan? Vill vi inte att skolan ska undervisa sanning?

SVARET är att vi innerst inne vill detta – men ingen träder fram ur flocken och berättar sanningen. Vi är rädda. Därför är det ytterst sällsynt att någon som vet berättar sanningen. Vilken skam för människan. Kan någon förklara fenomenet???

TUSENTALS JOURNALISTER OCH POLITIKER VET ATT ISRAEL HAR KÄRNVAPEN.

ALLA dessa personer är unisont tysta – utom något enstaka undantag. Hans Blix har några gånger svarat på frågan. Alla journalister iakttar kollektiv tystnad – samtidigt som de skriver massor av artiklar om riskerna att Iran skaffar egna kärnvapen. En större förljugenhet år svårt att tänka sig. Kan någon förklara fenomenet???

MOSUL är full av extremt djävulska terrorister. De dödar och lemlästar barn. De bränner människor levande, De använder befolkningen som civila sköldar. De skickar ut massor av små barn som självmordsbombare. I Aleppo  skrivs det uteslutande om de djävulska attackerna av den syriska armen mot civilbefolkningen. Alla sjukhus har bombats av ryskt och syriskt flyg. Folket i östra Aleppo som behärskas av de snälla muslimska krigarna – får uppleva ett helvete utan like på grund av den elake syriska presidenten al Assad.

SER INGEN FÖRLJUGENHETEN? Alla förstår att de muslimska krigarna inte har separerats i snälla och elaka i två olika städer som ligger så nära varandra. Alla som vill veta sanningen förstår. Alla förstår att någoting i massmedias skriverier måste vara fel.

Hur i blanka helvetet fungerar människan?

Varför accepterar alla den uppenbara förljugenheten? Varför protesterar bara någon enstaka person? Hur är det möjligt att politiska journalister tar emot lön när de är väl medvetna om att de bara skriver och sprider falsk information? Kan någon förklara fenomenet???

DEN NAKNA SANNINGEN ÄR ATT VI ÄR FLOCKDJUR.

Vi har nyss släpps grenarna. Vi är fortfarande rädda halvapor. Vi är på väg att bli hela varma människor – men denna skapelseprocess tar en djävla tid. Vi måste passera många livscykler innan vi tar examen och avslutar ”livets skolgång”. Nelson Mandela, Martin Luther King, Mahatma Gandhi, Dalai Lama, moder Teresa – listan är mycket lång – många har tagit examen. Vilka underbara människor.

Att kunna läsa massor av bloggar där sanningen diskuteras är en underbar julklapp. Internet har skapat öppningar för sanningen. Detta är helt underbart. Förr hade makten monopol på massmedia och kunde ostraffat skriva lögner och halvlögner i all oändlighet. Men nu har nätet skapat öppningar för sanningen. Vilken chock för makten – lögnen har förlorat sitt monopol.

EN HISTORISK SENSATION.

Servrar som lagrar vår elektroniska trafik har hackats. Miljoner sanningar har läckt ut. Djävlar anamma vilket misstag av makten. Satans – sanningen kommer ut. Nu är makten chockad. Sanningen om vad som hände i New York den elfte september 2001 kommer att publiceras. Detta utlöser ren panik. Men det kommer fler obehagliga sanningar. Det som hände i tunnelbanorna i London och det som hände i pendeltågen på väg till Madrid – bägge händelserna för något årtionde sedan – kommer också att avslöjas i detalj. Det är massor av mänsklig ondska som kommer att avslöjas. Det är många mänskliga stormsvin som kommer att avslöjas.

HUR REAGERAR DE LIVRÄDDA?

I panik försöker de skapa en total massmedial förvirring. Nu sprutas det ut lögner som ur kulsprutor. Folk ska förvirras fullständigt så att ingen kan tro någonting. Attacken i Berlin har aldrig inträffat. Massor av CIA-betalade mytomaner har kopplats in. Minst tio video finns redan på nätet där det bevisas att attacken i Berlin aldrig har ägt rum. Dessa lögnare är alla betalda av blodsdollar.

KOMMER LÖGNEN ATT SEGRA?

Svaret är nej. Det världskrig som nu utbrutit mellan sanning och lögn har bara ett möjligt slut – en seger för sanningen.

VAD SKA VI DÅ GÖRA MED ALLA MASSMÖRDARE?

Vad ska vi göra med alla människor som organiserade alla massmord? Vad ska vi göra med massmördarnas journalister – det finns tusentals i den förljugna ”fria demokratiska” världen.  Vad ska vi göra med människor som pumpat in vapen i gamla klankulturer och skapat fasansfulla inbördeskrig? Vad ska vi göra med de som dödade miljoner människor i Irak, Afghanistan, Libyen och Syrien?

Ska vi döda dem alla – alla miljoner som är skyldiga??? NEj, nej och åter nej – vi måste förlåta dem. Vi måste någon gång inse att vi alla har en fri vilja. Vi väljer vår väg i livet. Under vissa omständigheter kan nästan vem som helst välja fel väg. De värsta massmördarna är faktiskt våra syskon – bröder eller systrar som gått söder inuti. Det är den nakna sanningen. 99 procent hade låtit sig mutas om de fått chansen. Vi är inte hela varma människor – det är bara i fantasin. Vi är bara människor. Det är bara några få som tar examen.

GOD JUL på er alla – snälla som stygga.

Brage Norin – Skogså Tankesmedja.

Annonser
Det här inlägget postades i Gästskribenter. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till GOD JUL

  1. Sofia skriver:

    GOD JUL och Gott Nytt År!

    Liked by 1 person

  2. Hans Nilsson skriver:

    Jag anser att varje människa skall ta ansvar för sina handlingar. I min värld kan man inte komma undan med att säga jag är bara en människa. En skön Jul och förhoppningsvis ett 2017 som inte blir alltför våldsamt.

    Liked by 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s